| Fiskekødets Sammensætning og Næringsværdi 8
Hovedregler ved Kogning af Fisk 9
Kogt Torsk 11
Torskefilet I: 12
Torskefilet II —
Stegt Torsk 13
Kogt Torsk
Rogn af Torsk
Kogt Klipfisk 14
Klipfiskekarbonade med Tomater —
Aborrer
Aborrer med Dil —
Karper, kogte 15
Karper, kogt i Rødvin 16
Brasen —
Suder —
Gedde, kogt 17
Gedde, farceret —
Gedde, stegt 18
Laks, kogt —
Engelske Laksekoteletter 20
Laks, stegt eller ristet 21
Laksforeller
Laksørred, kogt, røget —
Aal 22
Aal, kogt —
Aalefricasé —
Aal,sprængt 23
Aal, røget
Aal i Gelé 24
Stenbider, stegt 25
Stenbider, røget og kogt
Sild, kogt
Sild, stegt
Sild, røget
Sild, flækket, røget 26
Sild, fersk, marineret, a —
Sild, fersk, marineret, b
Grav-Sild '¦ 27
Spegesild
Delikatessesild ~~
Spegesild, stegt 28
Sild, ristet —
Sild, ovnstegt —
Rullesild 29
Side
Sild, stegt med Ansjovis 29
Hornfisk, kogt
Hornfisk, stegt —
Makrel, kogt 30
Makrel, stegt
Frikadeller af Makrel -
Makrel, røget 31
Hvidling, kogt
Hvidling, stegt,
Kuller 32
Kuller, røget
Rødspætter, kogte
Rødspætter i Karry 33
Rødspætter, stegte —
Rødspættefilet'er, stegte 34
Rødspætter, indbagte —
Rødspætter, røgede 35
Tunger
Pigvar —
Helleflynder, kogt
Helleflynder, stegt 37
Helleflynder paa Fad
Koteletter af Helleflynder 38
Bøf af Helleflynder
Helleflynder, røget
Fiskefars, Fiskebudding og Fiskeboller 39
Fiske-Gratin, I 40
Fiske»Gratin af kogt eller stegt Fisk, II -
Fiskesuppe
Fiskeboller 41
Fiskefricasé
Fiskesalat —
Sildesalat 42
Plukfisk, I -
Plukfisk, II -
Plukfisk, III 43
Fiskerouletter —
Stuvet Fisk af Levninger —
Hakkebøf af Fisk 44
Saucer til Fisk 45
Bordelaice-Sauce —
Hollandaise-Sauce
Petersille-Sauce 46
Senneps-Sauce
Fløde-Sauce —
Kapers-Sauce —
Tomat-Sauce —
Champignon -Sauce 47 | |