Kogebøger
Titel
Forfatter
Indledning
Stikord
Indhold
Opskrift
Årstal
-
  Kogebog og Menuer for Sukkersyge-Patienter 1900 Nimb, Louise  
  Lærebog for Skolekøkkener 1900 Michelsen, Therese Stamer  
  Mine Opskrifter 1900 Anonym  
  Kogebog for unge Husmødre 1900 Visby, Signe Emilie  
  Frøken Jensens Kogebog 1901 Jensen, Kristine  
  "Køkkenet" : praktisk Kogebog for borgerlige Hjem: madens Tilberedning, Bagning Saltning og Syltning 1901 Nielsen, K.  
  Husmoderens Haandbog. Praktisk Kogebog og Raadgiver for de tusind Hjem 1902 Werner, Agnes  
  Vore almindelige Grøntsager i den daglige Husholdning. Deres Opbevaring, Tilberedning og Anvendelse 1902 Visse, C.  
  Nyeste Kogebog for mindre Husholdninger "Roskilde Tidende"s Føljeton 1902 Anonym  
  Fru Constantins Husholdnings- og Kogebog 1902 Muus, Mathilde  
  Md Jensens Koge- og Syltebog 1902 Jensen, Md.  
  Bøf paa en anden Maade: et Forslag til en ændret Husholdning 1903 Benzon, Emma  
  Mine Opskrifter 1903 Anonym  
  Opskrifter til Vældegaard Kvindeskole 1903 Anonym  
  Den Suhrske Husmoderskoles Opskrifter - beregnede for seks Personer 1903 Suhr, Ingeborg  
  Den Danske Kogebog 1903 Anonym  
  Grøntsager - deres behandling og anvendelse i husholdningen 1903 Ulriksen, Jakobine  
  Gæster i Hjemmet 1903 Muus, Mathilde  
  Kartoffel-Bogen. Kartoflen anvendt på 246 Maader 1903 Holmqvist, Johanne  
  Kogebog for Landhusholdninger 1903 Agerup, Nicoline  
  Vegetarisk Kogebog: en paa lang og personlig Praxis grundet Vejledning i Madlavning, Bagning og Sylt 1904 Hansen, Elisabeth  
  Timer i Køkkenet 1904 Eriksen, Eline  
  Den billige Kogebog 1904 Fru Julie  
  Vegetariansk Husholdning for smaa Hjem 1904 Lanto, M.  
  Folkets Kogebog - Køkkenbog for de tusinde smaa hjem 1904 Malmstrøm, Camilla  
  Mine Opskrifter 1904 Anonym  
  Silde-Bogen: Silden anvendt paa 199 Maader 1905 Anonym  
  Sundheds-Kogebog 1905 Olsen, Frøken J.  
  Opskrifterne til 1. og 2. Aars Undervisning i de samvirkende danske Landboforeningers Husholdnings-A 1905 Anonym  
  Husmoderens Kogebog fuldstændig og besparende... Passende for smaa Husholdninger. Anvisningen omfatt 1905 Anonym  
  Smaapigernes Kogebog: Letfattelig anvisning til al slags madlavning 1905 Frederiksen, A. M.  
  Hjemmet. Dets ledelse og Retternes Tillavning 1905 Thørrestrup, Benedicte  
  Madam Hjorts smaa kolde Retter 1905 Hjort, Madam  
  Fru Økonoma: praktisk Vejledning i økonomisk Husholdning, Anretning og Servering 1906 Mussana  
  Kogebog 1906 Christensen, D.  
  Børnenes Opskrifter 1906 Anonym  
  Kortfattede Hovedregler for Madlavning og Husholdning. Brugt som Ledetraad for Eleverne ved Husholdn 1906 la Cour-Madsen, Rebekka  
  Frugt- og Grøntbogen 1906 Lauridsen, Magdalene  
  50 Vegetariske Retter. Bevar din Sundhed! 75 vegetariske Retter: Kogebog ved fruerne Bøkelund og Ble 1906 Bøkelund
Blechingberg
 
  100 Salater 1906 Nielsen, Esther  
  Opfinderinden Frk. Anna Sørensens Husholdningskursus (Manuskript) : tilberedning af mange forskellig 1906 Sørensen, Anna  
  Grønt- og Frugtretter 1906 Jensen, Kristine  
  God Mad. Nogle franske og amerikanske Regler samt lidt om Renlighed 1906 Lemming, Dagmar  
  "Kræs" en samling prøvede opskrifter alle vegne fra 1906 Hjort, Madam  
  Hvad skal vi spise? Vegetarisk Kogebog 1906 Nilsson, Ludovica  
  Smaapigernes Kogebog 1906 Muus, Mathilde  
  Dansk Køkken: Anvisning i Madlavning, Borddækning og Servering 1907 Werner, Agnes  
  Danske Havesager paa vort hjemlige Bord. 1907 Anonym  
  Husmoderen i By og paa Land : en fuldstændig Kogebog for enhver Husholdning, indeholdende ca. 2000 A 1907 Jensen, Frøken E.  
  Vegetariske Opskrifter 1907 Schrøder, Maja  
  Økonomisk Kogebog: praktisk Ernæring: 200 sunde og billige Kogeopskrifter, Spisesedler for hver Dag 1907 Hindhede, Mikkel  
  Økonomisk Husholdnings og Kogebog. Gennemset og anbefalet af J. Blicher-Hansen 1908 Konow, C.  
  Kogebog for alle hjem 1908 Thørrestrup, Benedicte  
  Smørrebrødsbogen for alle Hjem 1908 Andersen, C.  
  Finesser 1908 Jensen, Kristine  
  Rationel Ernæring og Madlavning med et Kapitel om Kosten under særegne Forhold 1908 Ottosen, Johanne
Ottosen, Carl
 
  Haandbog for Hjemmet 1908 Jensen, Eva
Nilsson, Ludovica
 
  Letfordøjelig Mad, med et anbefalende Forord af Chr. Jürgensen 1908 Blauenfeldt, Johanne  
  Mavekatar: dens Diæt - Behandling - Aarsager. 50 Retter ved Mavekatar 1908 Suhr, Ingeborg
Lorenzen, Carl
 
  Børnenes Opskrifter til Skolekøkkenet 1908 Blom, Johanne
Sahlertz, Helga
 
  Silden og Klipfisken. En kort Fremstilling af dens Værdi i Husholdningen samt en praktisk Vejledning 1908 Lykkeberg, P.  
  Junket : en Samling Opskrifter ; udg. af Chr. Hansens Laboratorium København 1908 Anonym  
  Ægge-Bogen: Ægget anvendt paa 200 Maader 1908 Anonym  
  Kogebog samt Bage-, Stege- og Syltebog : Indeholdende over 400 letfattelige Anvisninger paa god, bil 1908 Nicoline, Agerup  
  Det moderne køkken 1909 Freitag, Julius  
  Frokostbogen: 100 Opskrifter paa varme og kolde Frokostretter, Salater etc. 1909 Qvist, Elisabeth  
  Økonomisk Husholdnings Koge- og Syltebog 1909 Hempel, Helene  
  Den nye Kogebog "Ideal". (1.-5., 11.-18. hæfte) 1909 Krestensen, Kirstine  
  Kogelærebog og praktisk Kogebog : En Bog for Læger, Hygienikere, Husmødre, Kogeskoler 1909 Jürgensen, Christian  
  Kunsten at koge 1909 Escoffier, Auguste  
  Ingeborg Suhrs Kogebog, med fortale af Vilhelm Jensen 1909 Suhr, Ingeborg  
  Raadgiver for Husmoderen ved Valg af velsmagende Frokost-, Mellem- og Aftenretter 1909 Hansen, Marie  
  Vejledning i Grønsagers Anvendelse 1909 Lauridsen, Magdalene  
  Frida Nielsens Kogebog; udarbejdet for Undervisningen paa Klank Højskole 1909 Nielsen, Frida  
  Levningers Anvendelse. Flere hundrede Anvisninger 1909 Horten, Sofie  
  Økonomisk Kogebog for enhver Husmoder 1909 Kaas, Sigrid  
  "Økonomi" 50 opskrifter fra et forevisningskursus 1910 Anonym  
  Vegetarisk kogebog 1910 Lindberg, Marie  
  Il cuoco Borghese. 80 Koge-Opskrifter paa italienske Retter 1910 Brorson, Caroline  
  Frugt og Grøntsager til Frokost, Middag og Aften / Økonomisk vegetarisk Kogebog af Mahren Jensen 1910 Jensen, Mahren  
  Praktisk Kogebog: af en erfaren Husmoder 1910 Anonym  
  Vejledning i Husførelse I. 30 Øre daglig til Mad til hver Person svarende til en Aarsindtægt 1200 Kr 1910 Lauridsen, Magdalene  
  Opskrifter for korte Kursus paa Husholdningsskolen i Haslev 1910 Vium, M.  
  Salater, to hundrede Opskrifter 1911 Jensen, Mahren  
  Buddingbogen. Omtrent 350 Opskrifter: Dessert: 200 Buddinger, Fromager o.s.v. med Sukker. Eftermad: 1911 Erslev, Anna  
  Suppebogen: 200 Opskrifter paa alle Slags Supper, som der kan blive Brug for saavel i større som i m 1911 Horten, Sofie  
  Fru Nielsen's Kogebog: en paalidelig Vejledning for unge Husmødre og unge Piger, som paatager sig Ma 1912 Nielsen, Christine  
  Kogebog for spejdere af en spejdermoder 1912 Ritmester Zeemann  
  "Carno" opskrifter over retter 1912 Ottosen, Johanne  
  Opskrifter samlede ved Frk. Rasmussen, Haraldsborg Husholdningsskole Roskilde 1912 Rasmussen, Johanne  
  Kogebog og Syltebog: Raad og Vink for Hjem med smaa Indtægter 1912 Eriksen, Eline  
  Fiskeri-Udstillingens Kogebog : 1912 : 90 Opskrifter for Tilberedning af Fisk 1912 Anonym  
  Opskrifter trykt til Brug for Lærerinder og Deltagere ved Landbo- og Husmandsforeningernes Husholdni 1913 Anonym  
  Kogeopskrifter til Brug ved Kursus 1913 Mikkelsen, Marie  
  Lærebog i huslig Økonomi for Begyndere 1913 Blicher, Karen
Rasmussen, Sofie
 
  Hygiejnisk Madlavning for rigtig Ernæring, Sundhed og Helbredelse: efter Lægevidenskabens højeste Re 1913 Andersen, K.  
  Ny Kogebog 1913 Werner, Agnes  
  75 Kartoffelopskrifter med et Forord af M. Hindhede 1914 Schrøder, Maja  
  Den gyldne Middelvej: Sparevink af en gammel Husmoder 1914 Bregendahl, Marie  
  Prøvede, sikre og gode Opskrifter til økonomisk og praktisk Kogning, Slagtning, Syltning, Dessert, V 1914 Strunge, Mariane  
  Kogebog for alle Hjem. Ordnet, bearb. og suppleret af Krogh-Lind. Gennemset af Jul. Freitag. Arrange 1915 Jensen, Eva  
  Frugtretter, anvisning til Middagsretter, Kompotter, Frugtsmør, Saft m.m. 1915 Knudsen, Hanne  
  Æg paa 107 Maader 1915 Eilertsen, Fru  
  Billig - sund - mad 1915 Eriksen, Eline  
  Æbler paa 144 Maader 1915 J. B.  
  100 vegetariske Middage med Opskrifter samlet af Maja Schrøder 1915 Schrøder, Maja  
  Billig Mad: Mad og Maader II, kulinariske vink 1915 Hjort, Madam  
  Husholdningsbog (Koge-Bage-og Syttebog) : 3-400 Opskrifter 1915 Petersen, Salvine  
  Koge- og Bagebog for alle Hjem 1915 Strunge, Mariane
Strunge, Fru A.
 
  Grøntsager paa 158 maader 1915 Fru Irma  
  "Alfa" Margarinefabriks Kogebog 1915 Anonym  
  Sund Mad. Praktisk Kogebog for enlig stillede Kvinder, Lærerinder, Sygeplejersker, Forretningsdamer 1915 Thørrestrup, Benedicte  
  Oste-Retter paa 63 maader 1915 D.F.  
  Fru Nora's Kogebog for unge husmødre; daglig og finere madlavning. Bagning, syltning, drikkevarer. M 1915 Fru Nora  
  Salat paa 100 Maader 1915 Anonym  
  Frøken Stokholms Kogebog for større og mindre Husholdninger paa Land og i By. Udarbejdet efter 20 Aa 1915 Stokholm, M. A.  
  Fiskeretter, 140 Opskrifter 1915 Muus, Mathilde  
  Vildt paa 66 Maader 1915 Fru Irma  
  Sukkersygekost 1915 Heiberg, K. A.  
  Svampe paa 100 Maader 1916 Jensen, Kristine  
  Fru Sarah Curriels Kogebog. Jødiske Opskrifter fra Fortid og Nutid 1916 Anonym  
  Pebersvendenes Kogebog, skrevet for enlige Herrer eller Damer, der, ofte uden at raade over et egent 1916 Muus, Mathilde  
  Fars og Postejer af Fisk og Kød paa 112 Maader 1916 Martha  
  Ris paa 150 Maader 1916 E.T.  
  Kartofler paa 173 maader 1916 Horten, Sofie  
  Fisk paa 112 Maader 1916 D.F.  
  Sund Økonomisk Madlavning: tillæg til Marie Lindbergs kogebog 1916 Lindberg, Marie  
  Vegetarisk Paalæg og Salater 1916 Schrøder, Maja  
  Margarinefabrikken Alfa’s Dyrtidsbog: udarbejdet af Fru Magdalene Lauridsen, Husholdningsseminariet 1916 Lauridsen, Magdalene  
  Spare-Kogebog, Dyrtids-Opskrifter. Raad og Vink 1917 Braae, Karen
Vestergaard, Elisabeth
 
  Diætetisk Kogebog 1918 Braae, Karen
Zahle, Helga
Scheel, Victor
 
  Kogebog og Opskrifter med indskrænket Smør-, Fedt- og Kødforbrug 1918 Nimb, Henriette  
  D. K. Kogebog for den daglige Madlavning 1918 Anonym  
  Vegetariske Vink 1919 Ullerup, Anna  
  Hjemmets Kogebog 1919 Møller, Ingeborg  
  Mellemretter til Middagsselskaber 1919 Muus, Mathilde  
  Kolde Anretninger, opskrifter for den borgerlige husholdning 1920 Grønvall, A.
Grønvall, E.
 
  62 Opskrifter paa Mælkeretter -Saucer-Bagværk-Desserter- tilberedt med dansk Tørmælk og kondenseret 1921 Braae, Karen
Malling, Mary
Nielsen, Emanuel
 
  Fru Helenes Opskrifter: Kogebog for By- og Landhusholdninger med et Afsnit om Folkehusholdning 1921 Hempel, Helene  
  Stor Kogebog for større og mindre Husholdninger kogning bagnings Syltning vinlægning slagtning henko 1921 Erken, Henriette Schønberg  
  Hvorledes man tilbereder Hummer 1921 Anonym  
  Lejrkogebog for danske drenge 1921 Larsen, Caroline  
  Koldt Bord, frokost- og middags-menuer, osteretter, desserter og cocktails, udgivet for husmødre 1921 Grønvall, A.  
  Opskrifter paa Vildt og Fjerkræ ; Udg. af Julius Bryder 1922 Løfquist, Charles  
  Kogebog for unge Husmødre 1922 Skov, Marie  
  Liebig Co’s special Kogebog 1922 Nielsen, Emanuel  
  Frøken Gregersens Kogebog: Praktisk Anvisning til daglig Madlavning 1922 Gregersen, C.  
  Uddrag af Fru Rødels samlede Opskrifter for Tilberedning af Kager, Salater, Desserter og Smaaretter. 1923 Jensen, A. G.  
  Opskrifter til Madlavning og Bagning til Brug ved Undervisningen i Skolekøkkenet fra Borris Landbrug 1923 Dahm, Klara  
  Amerikansk Mad Opskrifter paa Supper, Fiskeretter, Worcestershire Sauce, Salater, Stege, Desserter, 1924 Brink, Louis  
  Fremmed Mad smager bedst : 370 franske, italienske, spanske, polske og østrigske Opskrifter 1924 Françoise  
  "Kom’sammen" : Fru Meta’s Menuer med Opskrifter for mindre Husholdninger til Middage, Frokoster, Fiv 1924 Fru Meta  
  Spejder kogebog 1924 Rasmussen, Bent  
  Vegetarisk Kogebog; med et særligt Afsnit om Sygediæter. Gennemset af Kurlæge Dr. A. Andersen 1924 Houmüller-Jensen, Anna  
  Kogebog og Syltebog: Med Opskrifter om Henkogning 1925 Hempel, Helene  
  Fedme og Afmagring med Kogebog for Afmagringsdiæt 1925 Faber, Erik  
  Karen Braae: Fiskekogebog udgivet af Københavns Kommunes Fiskehal og Dansk Fiskeriforening. 1925 Braae, Karen  
  Husholdningsdagens Opskrifter 1925 Anonym  
  Skolepigernes praktiske Husgerning 1925 Gjaldbæk, Nanna  
  Diætetisk Kogebog med Vejledning for Sukkersygepatienter 1925 Gørtz, J. V.  
  Fisk er godt 1925 Anonym  
  Afmagringsdiæt i det daglige Liv 1925 Faber, Arne
Willum, A.
 
  Nem Mad: kogebog for de enlige og smaa Hjem 1925 Muus, Mathilde  
  Kolde Anretninger og Desserter. Opskrifter for Husmoderen. 1925 Grønvall, A.
Flauenskjold, B.
 
  Vegetarisk Kogebog for enhver Husholdning 1926 Ottosen, Carla
Ottosen, Carl
 
  Bedstemors Opskrifter 1926 Anonym  
  Ny Kogebog. God og praktisk 1926 Klitte, Fru A. M.  
  Ernæringskunsten : Kunsten at leve, - fornye, - forynge og genskabe : vejledende Opskrifter for hens 1926 Boringvad, John A.  
  Raakost. En praktisk Vejledning 1926 Smitt, Gudrun  
  Vitamon. Opskrifter paa Tilberedning af Supper og Saucer 1926 Brydesen, Alf  
  Diætreform-Spisebog 1926 Winkler, Ernst  
  Skaanediæt i det daglige Liv ved Mave-Tarmlidelser 1926 Faber, Arne
Willum, A.
 
  "Gigt Diæt" i det daglige Liv: Med et Forord om Begrebet "Gigt" 1927 Faber, Arne
Willum, A.
 
  Opskrifter til Japan-Krabben "Nogill" Brand 1927 Braae, Karen
Nielsen, Emanuel
 
  Det praktiske italienske Kogehæfte 1927 Venturi, Giovanni  
  A. Escoffier’s store Kogebog 1927 Escoffier, Auguste  
  Morsom Mad. En Samling Opskrifter paa lækre Retter 1927 Woldbye, Ellen  
  Kunsten at lave god Mad 1927 Fallström, Ivar  
  Køkkenteori og Kogebog til 101 Skolekøkkenmiddage 1927 Nielsen, Birgitte Berg  
  Kogebog. Praktiske Anvisninger paa god og billig Dagligkost i Hjemmene 1927 Anonym  
  Hvad man skal spise Foraar, Sommer, Efteraar, Vinter 1928 Woldbye, Ellen  
  Lever- og Nyreretter. Hundrede forskellige Opskrifter ; Med et Forord af E. Meulengracht 1928 Bock, Otto  
  Illustreret Kogebog 1928 Spies, Ida  
  Diæten i det daglige Liv ved den kroniske Forstoppelse: Med et Forord om Begrebet "Obstipation" 1928 Faber, Arne
Willum, A.
 
  Opskrifter for Husmødre 1928 Anonym  
  Børnenes Kogebog 1929 Anonym  
  Forskellig Anvendelse af Frugt og Grøntsager i Husholdningen 1929 Hansen, Anna  
  100 Svamperetter, de 100 bedste Opskrifter 1929 Mørk, Karen  
  Fransk Køkken, franske madopskrifter samlede, simplificerede samt tilrettelagte for dansk Køkken 1929 Kruse, Rigmor  
  Kræs, Mad for Lækkermunde 1929 Woldbye, Ellen  
  Raakosten i Praksis. Fremtidens Spise. Udførlig Vejledning med 25 Urter-, Gemyse-, Bær- og Frugt-Sal 1929 Lund, Jens  
  Opskrifter paa 80 Salater 1929 Harris, Fenella  
  Kort Anvisning paa Anvendelsen af raa Frugt, Urter og Grønsager til Reformernæring 1929 Michelsen, Therese Stamer  
  Kogebog for Ferskvandsfisk: en gammel Lystfiskers Optegnelser 1929 Jacobsen, Chr. S.  
  Nutids Mad og Husførelse 1929 Meyer, Carla  
  Husmoderens Kogebog: praktisk Vejledning til daglig Madlavning. 1929 Anonym  
  Let Kost. Diætetisk Kogebog for Patienter med Mave og Tarmsygdomme, Rekonvalescenter og lign. 1929 Faber, Erik
Karsberg, Paula
 
  Arbejdsplan og Opskrifter for Skolekøkkenet i N. Zahles Skole 1930 Hjelmer, Julie  
  200 Middage ; med 64 Farvebilleder og med kortfattede Vink om Madhygiejne. Bearb. for danske Husmødr 1930 Nietlispach, Frida  
  Praktiske Vink om Grønsagernes Betydning og deres rigtige Tilberedning 1930 Hindhede, Mikkel  
  Dorthes Kogebog, Spiseseddel til hver Dag i Aaret 1930 Herløv-Müller, Elisabeth  
  Husmoderens Bog. En praktisk Haandbog, hvis Anvisninger paa saavel Husførelse som Madlavning vil kun 1930 Larsen, Emmy  
  100 Kartoffelretter. Samlede og prøvede 1930 Steen-Møller, Esther  
  50 Pande- og Kasserolleretter for Telt- og Lejrbrug og den lille Husholdning 1930 Don Pablo  
  Gerson-Diæten og Gerson Kogebog; med Forord af Alfred Bramsen og en Indledning af Max Gerson ; Opskr 1930 Stern, Marianne  
  Sild er godt!, 50 forskellige Maader at tilberede Sild paa 1930 Steen-Møller, Esther  
  Levninger, 100 forskellige Retter af Levninger 1930 Steen-Møller, Esther  
  Mine egne Opskrifter, lille Kogebog for Gourmet'er 1930 de Neergaard, Aase  
  Salat-Bogen: de 100 bedste Salat-Opskrifter 1930 Nielsen, Inger  
  100 Frokostretter 1930 Qvist, Elisabeth  
  Naturlig Ernæring, en praktisk Vejledning i Raakost 1930 Smitt, Gudrun  
  Min Mad. Salater, Grøntretter, Frugt 1930 Carlsen, Mimi  
  Normalkost og Raakostdiæter tilberedt af Frugt og Grøntsager 1930 Bircher-Benner, Max Edwin;  
  Mine Opskrifter 1930 Dedichen, Hetna  
  Kogebog for de kommunale Hospitaler i København 1930 Anonym  
  100 Fiskeretter 1930 Muus, Mathilde  
  Ny-vegetarisk Kost. Praktisk Vejledning for sund økonomisk Husførelse ; med Forord af John Olesen 1931 Regner Andersen, Elna  
  Spis sund Mad! 110 Opskrifter paa franske Grøntsagssupper uden Kød 1931 Hansen, C. F.  
  Vitamon: 35 opskrifter på supper og saucer 1931 Meyland-Smith, Ellen  
  Moderens Kost under Svangerskabet, kostplan under Diegivningen, Spædbarnets Ernæring, alt efter de n 1931 Regner Andersen, Elna  
  50 Osteretter 1931 Steen-Møller, Esther  
  Frk. Andreasens 200 Frokostretter 1931 Andreasen, Caroline  
  Raakost-Retter og Raakost-Drikke 1931 Regner Andersen, Elna  
  50 Tomatretter. Opskrifter paa Tomatretter, Supper, Saucer o.s.v. 1931 Steen-Møller, Esther  
  50 opskrifter med Alfa Margarine 1931 Anonym  
  75 Salater 1931 Steen-Møller, Esther  
  Specialiteter, Suppe, Fisk, Steg, Kage 1931 Levin, Karen  
  Koldt bord: Moderne kolde anretninger, desserter og forfriskninger 1931 Nietlispach, Frida
Nietlispach, Erna
 
  Husjomfru Anna Hansens Kogebog 1931 Hansen, Anna  
  Diæt-Retter: Forebyggende og helbredende Nervelidelser - Gigtlidelser - Fordøjelsesbesværligheder -S 1931 Regner Andersen, Elna  
  Opskrifter 1932 Wisbech Pedersen, S.  
  Haandbog i diæt-madlavning. Hvorledes man tilbereder sund og letfordøjelig mad. Med forord af Arne J 1932 Krüger, Louise  
  Opskrifter, K. K. K. K.-Sild 1932 Anonym  
  Fiskekogebogen. Nogle jævne og billige Fiskeretter; samlet og udgivet paa Foranledning af Ministerie 1932 Anonym  
  Halv Raakost 1932 Mørk, Karen  
  Tante Dorthes Kogebog for smaa Piger 1932 Herløv-Müller, Elisabeth  
  Raakost til Fest og Hverdag 1932 Scharling, Grete Abild  
  Nye Specialiteter. Suppe. Fisk. Steg 1932 Levin, Karen  
  80 Æggeretter 1932 Steen-Møller, Esther  
  Svensk Smörgåsbord, Med et Tillæg 1933 Mørk, Karen  
  Daglig Mad til to 1933 Holch, Ingeborg  
  Fransk Mad 1933 Bierregaard, Henriette  
  Ny Diætbog for Fordøjelsessygdomme 1933 Begtrup, Erik  
  100 Smaaretter til finere Frokost- og Aftensbord 1933 Steen-Møller, Esther  
  Kogebog for Studenter og andre Ungkarle: Vejledning til at holde sig selv med tør Kost etc. 1933 Drachmann, A. G.  
  Vegetariske Retter. Lærebog for Begyndere i Tilberedning af vegetarisk Mad til Brug for Husholdnings 1933 Ottosen, Carla
Ottosen, Carl
 
  200 Frokostretter: nye Tider - ny Mad. Fornyelse af Frokostbordet. En Samling helt nye Opskrifter 1933 Bock, Otto  
  200 Middagsretter: nye Tider - ny Mad : fornyelse og afveksling 1933 Bock, Otto  
  Nem Vegetarisk Mad - Frokost - Middag - Paalæg. Udvalg af de bedste vegetariske Retter for den dagli 1933 Ottosen, Carla
Ottosen, Carl
 
  Billig fransk Hverdagsmad. Med et Supplement af 24 franske Selskabsmiddage 1933 Budtz, Mariane  
  Lækre Retter med Svampe, 100 helt nye Opskrifter anvendelige for enhver Husholdning 1933 Bock, Otto  
  50 Stykker Smørrebrød 1933 Steen-Møller, Esther  
  Raasyltning og Raakost 1934 Mørk, Karen  
  Kogebog for Husholdninger i Grønland 1934 Larsen, Meta  
  Den unge Frues Kogebog, udgivet af lærerinder ved Frederiksberg Kommunale Fortsættelseskursus 1934 Anonym  
  Vildt og Fjerkræ 1934 Mørk, Karen  
  Bageri-, Konditor- og Kogebog 1934 Winkle, Johs.  
  100 kolde Anretninger prøvede og samlet af Esther Steen-Møller 1934 Steen-Møller, Esther  
  Den praktiske Kogebog 1934 Pedersen, Marie  
  "Vore Køkkener"s Opskrifter 1934 Anonym  
  Kogebog. Opskrifter til den daglige Madlavning, mange billige og nye Retter 1934 Bock, Otto  
  Paa Jagt efter Mad 1934 Rode, Edith  
  Moderne Sukkersyge-Kost, vejledning for Sukkersyge-Patienter 1934 Ottosen, Carla
Ottosen, Carl
 
  Det moderne Hjems Kogebog 1934 Linde, Lis
Herløv-Müller, Elisabeth
 
  Alverdens Mad: international Kogebog med 400 Original-Opskrifter fra Alverdens Lande 1934 Deeley, Lilla  
  Mit gastronomiske Testamente 1934 Seemann, Verner  
  Køkkenkalenderen: Middagsopskrifter til hver Dag i Aaret, Bageopskrifter, Kasseregnskab : illustrere 1935 Anonym  
  Mine Søndagsmiddage. 144 morsomme Retter 1935 Dedichen, Hetna  
  Kogebog for alle Hjem: med Bage- og Syltebog 1935 Strunge, Anna  
  Husmoderens Opskrifter: Madlavning-Bagning-Syltning-Henkogning-Vitaminlære 1935 Christiansen, Lis  
  Grete Scharling's nye vegetariske Kogebog; den sundeste Hverdagsmad; den festligste Selskabsmad; alt 1935 Scharling, Grete Abild  
  Prinsessernes Kogebog: Husmandskost og Søndagsmad 1935 Åkerstrøm, Jenny  
  Raakost-Bogen 1935 Vøldan, Stefan  
  Møbler og Mad 1935 Haslund, Ole  
  Alle Nationers Livretter 1935 Biehe, Paula  
  Smaa Fester - glade Gæster 1935 Byrdal, Lis  
  Amerikansk Mad paa Dansk 1935 Magnussen, Dutte
Herløv-Müller, Elisabeth
 
  Hus og Hjems Kogebog 1936 Bjerg, Henriette  
  Æg paa 100 Maader 1936 Anonym  
  Fiskeretter 1936 Mørk, Karen  
  Frugt- og Grøntretter. Bearbejdet for danske Husmødre 1936 Nietlispach, Frida  
  Billig Mad trods Dyrtid 1936 Bache, Marie-Louise  
  Alverdens Livretter 1936 Morphy, grevinde  
  Svinekød paa 365 Maader 1936 Bendixen, O.  
  Supper 1936 Mørk, Karen  
  Husmoderens Raadgiver: Koge- Bage- og Syltebog 1936 Mertz Nielsen, E.  
  Dansk Mad. 342 danske Familieopskrifter 1937 Manicus, Xiane
Mathiesen, Ellen
 
  60 "Maizena" Opskrifter 1937 Lundstedt, Agnete  
  Kogebog for Fiskeanretninger 1937 Vest, Eleonora
Linde, Lis
 
  Hvorledes bliver jeg slank og hvorledes bevarer jeg min Slankhed: med 135 Opskrifter for ikke fedend 1937 Ottosen, Carla
Ottosen, Carl
 
  Æg- og Fjerkræretter samt Opskrifter til Kager og Desserter 1937 Steensen-Leth, Lily
Rasmussen-Iglekjærgaard, C. W.
 
  Munter Mad, gyldne Opskrifter for den kræsne Smag 1938 Bendz, Henrik  
  Julemad, Nytaarsknas. En Vejledning i praktisk Tilrettelæggelse af Julens Forarbejder og Planlæggels 1938 Atlung, Mary  
  Hurtig Mad for enlige og den lille Husholdning 1938 Clausen, Else  
  Fiks Mad 1938 Travn, Inger  
  Sund Mad skaber sunde Hjem: Den bedste Kost for sunde og syge. Som Indledning: Kortfattet Ernæringsl 1939 Thomsen, Nora  
  Flittige Hænders Kogebog. Billig Mad: nogle gode og billige Opskrifter, beregnet for 4 Personer samt 1939 Anonym  
  Vil De ha' Opskriften? 1939 Lawaetz, Helga  
  Smørrebrød 1939 Mørk, Karen  
  Mad for os, Det nyeste Nyt i Bagværk, Desserter, Smaaretter m.m. 1939 Winkle, Edv. R.  
  Nye prøvede Opskrifter: udgivet af Margarinefabriken Dana, Nørre Aaby 1939 Winkle, Edv. R.  
  Mad og Kvadrater: en moderne Ernærings- og Kogebog 1939 Anonym  
  Kogebog til Madlavningskursus paa Universitets hygiejniske Institut 1939 Anonym  
  Grøntretter med Kød og Fisk 1939 Herløv-Müller, Elisabeth  
  Kogebog for danske hjem 1939 Hjul, Helene  
  Moderne Mad 1939 Hüttemeier, Kirsten  
  Høkassen 1939 Winding Lauesen, Edith
Mathiesen, Ellen
 
  Sparemad, lækker og sund 1940 Scheel, Esther
Westergaard, Bodil
 
  Sparekogebog 1940 Johansen, Emilie  
  Nordisk Reformkost for Sunde og Syge 1940 Regner Andersen, Elna  
  Rationel Spare-Kogebog. Beskyttende Kost.Vinterpart/Sommerpart Bd. I-II 1940 Christiansen, Johanne  
  Spis mere fisk 1941 Petersen, Arno P.  
  Æbleretter 1941 Anonym  
  Vandrernes Kogebog 1941 Nielsen, Kirsten  
  Kaninretter. Opskrifter paa lækre Anretninger til Hverdag og Fest. Forord af Karen Braae. 1941 Lundstedt, Agnete  
  Trods Rationering og Dyrtid, Vejledning for Hjemmene 1941 Dam, Folker
Svendsen, Kirstine
 
  Husmødrenes egne Spareraad, Mad og meget andet 1941 Anonym  
  Grønsagsretter 1941 Anonym  
  Munter Komsammen i en Rationeringstid 1941 Scheel, Esther
Westergaard, Bodil
 
  Vor sorte Ven paa Køkkenvejen 1941 Skodshøj, Girly  
  Udnyt Havesagerne 1941 Anonym  
  Fiskeretter 1941 Herløv-Müller, Elisabeth  
  Kanin-Kogebog. 40 Retter til daglig og Fest 1941 Carlsen, Inger  
  Mad er tusind Ting 1941 Graae, Fritse
Mentze, Ernst
 
  Mælk er Sundhed. Ca. 200 Mælkeretter 1941 Atlung, Mary  
  Mad i en rationeringstid 1941 Lillelund, Sigrid  
  Arbejdsbog for Skolekøkkener. Lærerindens Bog; Elevens Bog 1941 Damkjær, Kirstine  
  Spejderkogebog, instruktionsbog, udg. af KFUM-Spejderne i Danmark 1942 Zehngraff, Palle  
  Mad i en Mærketid 1942 Biehe, Paula  
  Vejledning vedrørende Kostens Sammensætning ved en af Indenrigsministeriet godkendt Folkebespisnings 1942 Anonym  
  Lutter Livretter 1942 Scheel, Esther  
  Krisemad: Opskrifter og Anvisninger 1942 Pedersen, Kaja  
  Lotternes Kogebog 1942 Eriksen, Andrea  
  Mad af Bygmel og Byggryn. Koge- og Bageopskrifter. 1942 Johansen, Emilie  
  Opfindsomhed i en Krisetid: en Haandfuld Rationeringsopskrifter og aktuelle Husholdningsraad 1943 Palsbo, Susanne  
  Den gyldne Kogebog. Køkken og Bord 1943 Oest-Larsen, R.  
  Sæson-Middage af Grøntsager 1943 Regner Andersen, Elna  
  Dansk gastronomisk Haandbog 1943 Hellemann, Viggo  
  Køkkenbog for unge Piger 1943 Harrekilde, Karen Petersen
Eggert, Marie
Weinrich, Inger
 
  Mine livretter 1943 Petersen, Arno P.  
  Vort Lands Kogebog 1944 Jørgensen, A. M. Thor  
  Gastronomisk Haandbog: kulinariske Studier med en grundig Gennemgang af alle franske Vines Historie, 1944 Babinsky, Henri  
  Kogebog 1944 Overgaard Andersen, Else  
  Moderne Sukkersygekost 1944 Bræstrup, Agnete
Laudrup, Eli
 
  Irma Kogebog: lidt nyt og morsomt 1945 Anonym  
  Kirsten Hüttemeiers nye Kogebog. Munter Mad for alle Hjem 1945 Hüttemeier, Kirsten  
  Sjov Mad - i en trist Tid 1945 Petersen Overgaard, Karen
Gantzel, Gunhild
 
  Nutidens og Fremtidens Køkken 1945 Escoffier, Auguste  
  Mad-Hemmeligheder fra 80 kendte danske Hjem 1945 Bang, Asta
Manicus, Xiane
 
  Trods alt - klarer vi den! af Madoptimisten 1945 Anonym  
  Madeksperten fortæller alt om Kød 1945 Hüttemeier, Kirsten  
  Kræs til gode Venner 1945 Hüttemeier, Kirsten  
  Den unge Frues Kød- og Slagtebog 1946 Eich, Ebba
Jøek, Gerda
 
  Russisk Mad 1946 Rydelius, Ellen  
  300 Bage- og Kogeopskrifter 1946 Jensen, Aage  
  Ny og Morsom Selskabsmad 1946 Levin, Karen  
  Mit Køkken. Moderne, praktisk vejledning for begyndere, viderekomne, erfarne. 1946 Meyland-Smith, Ellen  
  Kom og spis hos os 1946 Fru Persille  
  Smørrebrød og Koldt Bord 1946 Bang, Asta
Rode, Edith
 
  Mathis' Mad 1946 Mathiesen, Ellen
Hammerich, Clara
 
  Den ny Raakost-Bog - retningslinjer for Ernæring til Helbredelse og Sundhed 1947 Vøldan, Stefan  
  Kom og spis med 1947 Hüttemeier, Kirsten  
  I al beskedenhed: kogebog for ungkarle og lignende 1947 Lind, Mogens  
  Systemkogebogen 1947 Wulff Møller, Kirsten
Heje, Ellen
 
  Aktuelle Kødretter 1947 Herløv-Müller, Elisabeth  
  Madam Prunier's Fiskekogebog med 1000 Opskrifter 1947 Prunier, Simone B.  
  Mandfolkemad 1947 Hüttemeier, Kirsten  
  De to Bomærke-Grises Opskrifter alle Vegne fra 1947 Ast, Gemma  
  Den Hvide Frokostbog 1948 Anonym  
  Middage til hverdag og fest 1948 Rode, Edith
Bang, Asta
 
  Hurtig Mad: velsmagende og sunde retter for selverhvervende og enlige 1948 Nietlispach, Frida  
  Kulinarisk Billedbog 1949 Boie, Georg
Møller, Carl
Petersen, Richard
 
  Børnenes kogebog 1949 Hüttemeier, Kirsten  
  Friske fiskeretter. Vejledning i tilberedning af fisk og opskrifter på fiskeretter, udarbejdet på gr 1949 Andersen, Gerda
Bruun, Alice
Skov, Asta
 
  Lækkerier 1949 Hüttemeier, Kirsten  
  Mesterkokkens Smørrebrødsbog 1949 Oest-Larsen, R.  
  Den gyldne Smørrebrødsbog 1949 Kristjansen, Milla  
  Mad og minutter: Kogebog og vejledning for kogning, stegning, syltning og henkogning med trykkoger: 1950 Tardini, Ellis  
  Danske Nationalretter 1950 Thimsen, Kristine
Rye Clausen, Karen
Nørgaard, Anna
Krogh, Sigrid
 
  Frugt- og grønsagsbogen 400 opskrifter på forskellige grønsags-, kød- og fiskeretter 1950 Anonym  
  Frugt til hverdag og fest 1950 Henriksen, Jens David
Thomsen, Nora
 
  Kulinariske Strejftog 1950 Wismann, Ingrid  
  Børnenes store kogebog 1950 Hüttemeier, Kirsten  
  Fru Madglad fortæller: madsnak og opskrifter 1951 Sterr, Edith V.  
  Mad der slanker 1951 Clausen, Edward
Lundberg, Knud
 
  Danske Nationalretter: gamle og ældgamle danske madopskrifter 1951 Gansing, Gunhild
Petersen, Ellinor
 
  Den Bedste Mad 1951 Herløv-Müller, Elisabeth  
  Mad-ABC 1952 Wandall, Merete
Knauer, Hennie
 
  Mad med Master Mixer 1952 Holle, Karen  
  50 gryderetter: Eenretsmiddage til hverdag og fest 1952 Andersen, Gerda
Nielsen, Gunver
 
  Kogebog for Nutidshjem 1952 Agersted, Gunna
Westergaard, Bodil
 
  Grønt er godt 1952 Herløv-Müller, Elisabeth  
  Fremads Storkogebog 1952 Hüttemeier, Kirsten  
  Husmødrenes Kogebog 1952 Rode, Edith  
  Mad uden Tårer. Hurtige Retter for een eller to 1952 Algreen, Else
Nørgaard, Lise
 
  Fransk kogebog for store og små piger 1953 Ambroise-Thomas, Josy  
  Madopskrifter siden 1786 fra Tønder og Omegn 1953 Tønder, Meta  
  Den Store Franske Kogebog 1953 Dedichen, Herman  
  Billedkogebogen 1954 Hüttemeier, Kirsten  
  Let Mad 1954 Anonym  
  Gitte's kogebog. Særlig beregnet for madlavning i ildfaste kogekar 1954 Steenberg, Anna  
  359 udvalgte småretter 1954 Herløv-Müller, Elisabeth  
  Sild i galla og andre fiskeretter til daglig og til fest 1954 Atlung, Mary  
  Kinesisk Kogebog 1954 Øberg, Torgny  
  50 forretter til hverdag og fest 1954 Andersen, Gerda
Nielsen, Gunver
 
  Trykkogning: praktiske råd og anvisninger samt opskrifter for trykkogning 1954 Emilsdotter, Sara-Lis
Holmberg, Inga Lisa
Bråland, Ingrid
 
  Køkkenkalenderen: Middagsopskrifter til hver dag i året 1954 Palsbo, Susanne
Herløv-Müller, Elisabeth
 
  El-mad. Det elektriske køkken og dets anvendelse med 300 opskrifter 1954 Lasson Andersen, Else  
  Sådan laves rigtig Mad 1954 Tardini, Ellis
Golbæk, Olga
 
  Min første kogebog 1954 Hansen, Caia  
  Råkost for alle 1955 Brandt, Elsebet
Rönnow, Anna
 
  Med tomat og parmesan 1955 Diethelm, Margrit  
  Spis på italiensk. 117 italienske retter oversat til dansk køkken 1955 Corti, Luisa
Rich, Vibeke
 
  Den lille grønsagsbog 1955 Mygind, Rammy  
  Oldemors Kogebog samt bage-, slagte- og syltebog 1955 Anonym  
  77 Sjove Opskrifter 1955 Palsbo, Susanne  
  Raffinerede ovnretter 1955 Mathiesen, Ellen
Hammerich, Clara
 
  Den Danske Mad 1956 Skodshøj, Girly  
  Billig mad med sjov i 1956 Thyregod  
  Gyldendals store kogebog 1956 Leerhøy, Nina
Vinkel, Else
Bræmme, Lise
 
  Ovnmad: nemmere - billigere - bedre 1956 Gunnarsen-Jensen, Ruth  
  Hüttemeier's bedste opskrifter 1956 Hüttemeier, Kirsten  
  Lidt rart i en fart 1956 Hüttemeier, Kirsten  
  Spis fransk. Halvandet hundrede franske retter: Med tegninger 1956 Bang, Asta
Rode, Edith
 
  Kostvejledning for Børnehaver 1956 Madsen, Ane  
  Diætmad 1956 Anonym  
  Hvad skal vi have til middag? : Nye og gammelkendte middagsretter til hele året 1956 Anonym  
  Middages Sammensætning 1956 Dedichen, Herman  
  66 spændende opskrifter 1956 Palsbo, Susanne  
  Sådan laver vi mad 1956 Algreen, Else  
  Den lille franske Kogebog 1956 d'Abbans, Isabelle  
  Fremmed mad smager bedst 1956 Rydelius, Ellen
Wägner, Ria
 
  Pios Store Kogebog 1956 Schuler, Elisabeth
Mathiesen, Ellen
Hammerich, Clara
 
  Mad og Plan 1957 Sivertsen, Lilly
Hellström, Elsa
 
  Lidt men godt: 30 menuer med opskrifter 1957 Östenius, Asta
Olsson, Brita
Bergström, Lisbet
 
  Salater og kolde retter 1957 Östenius, Asta
Bergström, Lisbet
 
  Puk Kogebog 1957 Meister, Knud
Andersen, Carlo
 
  Delikate Ovnretter 1957 Östenius, Asta
Olsson, Brita
Bergström, Lisbet
 
  Kvik mad med konserves, og ideer til campingmad: over 200 gennemprøvede opskrifter og ideer 1957 Wonsild, Karen
Bruun, Alice
 
  Festmåltider: 20 menuer og 85 opskrifter 1957 Östenius, Asta
Olsson, Brita
Bergström, Lisbet
 
  Ost til alt 1957 Diethelm, Margrit  
  Gør det let som Tusnelda. En causerende kogebog om mad i sjove omgivelser 1957 Paludan, Else  
  Nem mad for travle husmødre: 350 opskrifter med tidsangivelser 1957 Gunnarsen-Jensen, Ruth  
  Grill-mad barbecue: pasning af haveovn og madlavning på grill (også el-grill) 1957 Paulsen, Birte  
  Diana i Fadeburet: 223 opskrifter for jægere og sportsfolk samt alle, der holder af vildt- og fisker 1957 Rosted, Arne  
  Chi-Yun's kogebog: Nem kinesermad 1958 Chi-yun  
  Krydderier til alt 1958 Behm, Jonny
Goetze, Elinor
 
  Byd og nyd. Nem og spændende festmad hvor alt er parat før gæsterne kommer 1958 Toft, Marie  
  Æggeretter 1958 Östenius, Asta  
  Den lille Hüttemeier, alle Hjems Kogebog 1958 Hüttemeier, Kirsten  
  Mad uden kulhydrater. Sund og lækker mad til "slank uden sult" 1958 Tardini, Ellis
Olaf-Hansen, Erik
 
  Supper: 74 opskrifter til hverdag og fest 1958 Östenius, Asta
Persson, Inger
 
  Camping-mad 1959 Tardini, Ellis  
  Lunt og lækkert smørrebrød 1959 Östenius, Asta  
  Kammermad og Hybelkost 1959 Christiansen, Paul Erik  
  Nem mad med konserves 1959 Östenius, Asta  
  Kampen mod kalorierne: kogebog for diabetikere og overvægtige 1959 Scheel, Esther  
  Morsomme Silderetter: 95 opskrifter 1959 Östenius, Asta
Persson, Ingrid
 
  50 middage til hverdage og fest 1959 Nielsen, Gunver  
  Ris på mange måder 1959 Adam, Hans Karl  
  Frikadellesløjd og køkkenskriveri: kogebog for børn 1959 Rosencrone, Gorm
Rosencrone, Birthe
 
  Norsk Mad 1959 Acker, Drude  
  Europas bedste mad: nationalretter fra 24 lande 1959 Dedichen, Rona  
  Frederikke's Selskaber: mad og ideer til årets selskaber 1959 Paludan, Else  
  Vi laver mad 1959 Algreen, Else
Engelstoft, Jesper
 
  Pernilles Kogebog 1959 Tunberger, Pernilla  
  Lækker mad for én eller to: 400 opskrifter 1959 Gunnarsen-Jensen, Ruth  
  Ungarsk Mad 1959 Adorjan, Vera  
  "Buon appetito" : mit italienske køkken 1960 Bruun, Helle
Turchi, F.
 
  Menu: En samling kulinariske optegnelser med nøje gennemprøvede opskrifter og gastronomiske anvisnin 1960 Wretman, Tore  
  Krydderikogebogen 1960 Strömberg, Alva
Lindhagen, Ulrikka
 
  Grill på mange måder 1960 Tardini, Ellis  
  Lystfiskerens Kogebog 1960 Wellendorf, Lillian  
  Vi laver fin mad 1960 Engelstoft, Jesper
Algreen, Else
Andersen, Sv. Aage Voigt
 
  Hvad skal vi ha' til middag 1960 Bræmme, Lise  
  Biksemad med mere 1961 Jensen, Aloisia
Jensen, Hugo
 
  Nem fransk mad: 500 opskrifter 1961 Pellaprat, Henri-Paul  
  Man tager: flittige Hænder’s kogebog 1961 Dedichen, Rona  
  God mad. Storkogebogen med Deres mands livretter 1961 Jørgensen, Gunhild
Korch, Vita
Tornerhjelm, Vera
 
  Ønskeretter udvalgt blandt kendte københavnerinders opskrifter i Berlingske Aftenavis Sælges til for 1961 Hurwitz, Lise  
  Makaroni og Spaghettiretter 1961 Östenius, Asta  
  Ris på ny og spændende vis 1961 Östenius, Asta  
  Feltkogebog 1961 Anonym  
  Lev ung længere: Lav mad med umættet fedt og færre kalorier 1962 Svennerholm, Lars  
  Moderne Mad: Ellen Holmes kogebog 1962 Holme, Ellen  
  Mesterkokkens Idebog 1962 Oest-Larsen, R.  
  Rigtig Mad til Billig Pris 1962 Anonym  
  Diabeteskost: kalorieberegnede retter for diabetikere og overvægtige 1962 Danielsen, Edith  
  Sund mad: salater, juicer, drinks, desserter m.m. af rå frugt og grønsager 1962 Tardini, Ellis
Wilson, Grete
 
  Grydekogebogen 1962 Lindhagen, Ulrikka  
  Den idérige maccaronibog: 200 opskrifter 1962 Anonym  
  Kosttilberedning: Grundbog 8-9 klasse, Ungdomsskoler, Aftenskoler 1962 Hansen, Else la Cour
Langkjær, Henny
Sørensen, Helene
 
  Finesser fra det franske køkken 1963 Halverhout, Heleen A. M.  
  Dansk mad 1963 Grumme, Grete  
  God mad med dybfrost. 68 lette opskrifter 1963 Östenius, Asta  
  Køkkenchefen med bidrag af 60 chefkokke fra landets store hoteller og med professor Rich. Eges nærin 1963 Begtrup, Bodil M.  
  Krydderier i maden 1963 Bagger, Rigmor  
  Finesser fra det spanske køkken 1963 Lee, Joanita  
  Salat hele året 1963 Mostar, Katinka  
  Det gode bord 1963 Brandt, Mogens  
  Mad for folk med mavesår: diæter og leveregler 1963 Slot, Mary
Slot, Bent
 
  Alverdens Livretter 1963 Carrier, Robert  
  Kirsten Hüttemeiers nye storkogebog 1963 Hüttemeier, Kirsten  
  Jorden Rundt med 80 Retter 1963 Courtine, Robert J.  
  Mors mad. Opskrifter fra Edith Rodes køkken 1963 Bang, Asta  
  Gyldendals blå kogebog 1964 Algreen, Else
Engelstoft, Jesper
 
  Til bordet 1964 Blædel, Leif  
  Hüttemeiers livretter: middage - til hverdag og fest 1964 Hüttemeier, Kirsten  
  Mad fra TV-Køkkenet 1964 Tardini, Ellis  
  Bo Bedre’s kogebog: nye og festlige retter 1964 Bræmme, Lise  
  Venus i køkkenet eller kærlighedens kogebog 1964 Douglas, Norman  
  Mad og mekanik 1964 Tardini, Ellis  
  Man tager et sølvfad 1965 Brandt, Mogens  
  Hüttemeiers frokostretter, smørrebrød, natmad m. m. 1965 Hüttemeier, Kirsten  
  Kromad er go' mad 1965 Andersen, Else  
  Susannes julebog 1965 Palsbo, Susanne  
  Vi laver mad med krydderier 1965 Lange, Bodil
Thodé, Sys Rehfeld
 
  Lidt op i årene ... - hvad skal vi spise? 1965 Schultz, Ebba  
  Køb rigtigt ind hos slagteren 1965 Bagger, Rigmor  
  Lejrkogebog 1965 Jensen, Bitten
Sørensen, Aage
Petersen, Erik
Illum, Per
 
  Kogebog for Grønland 1965 Hansen, Caia  
  Velbekomme, 100 causerier om mad 1965 Jørgensen, Ejler  
  Slagterens kogebog, en moderne håndbog der tager hensyn til tid, kræfter og økonomi 1965 Olufsen, Birte  
  Købmandens Leksikon: en moderne håndbog der tager hensyn til tid, kræfter og økonomi 1965 Olufsen, Birte  
  Slagterens nye kogebog 1965 Grønlund, Yvonne  
  Alt godt fra havet 1965 Hoffenblad, Ellen  
  Fransk Landkøkken 1965 David, Elizabeth  
  Culinarisk calender [2]: Sommeren, juni, juli, august 1966 Jørgensen, Ejler  
  Italiensk Køkken 1966 David, Elizabeth  
  Græsk Mad 1966 Grumme, Grete  
  Tab 10 kg med Mogens Brandt - og nyd livet 1966 Brandt, Mogens  
  Culinarisk calender (4): vinteren, December, januar, februar 1966 Jørgensen, Ejler  
  En duft af fransk køkken 1966 Montalvo, Sol de  
  Culinarisk calender (3): Høsten, september, oktober, november 1966 Jørgensen, Ejler  
  Sildegodt og snaps 1966 Hoffenblad, Ellen  
  Børnefødselsdage og fester for 3-15 årige 1966 Bagger, Rigmor
Bjerg, Grete
 
  Madam Mangors bedste 1966 Brandt, Mogens  
  Alt om æg og æg til alt 1966 Anonym  
  Culinarisk calender [1]: Vaaren. Marts, april, maj. 1966 Jørgensen, Ejler  
  Børnehavemad, En kostvejledning for børnehaver 1966 Holme, Ellen  
  Forførerens Kogebog 1966 Sheraton, Mimi  
  Kolde retter og salater, 300 opskrifter på frokostretter og salater til hverdag og fest 1966 Press, Sigrid  
  Billedkogebogen, bd I-II 1966 Tardini, Ellis  
  Fransk mad: 300 franske specialiteter, som man selv kan lave 1966 Piepenstock, Marianne  
  Italiensk mad; 300 spændende italienske specialiteter, som man selv kan lave 1966 Piepenstock, Marianne  
  Kinesisk mad, 160 opskrifter på kinesiske specialiteter, med udførligt register 1966 Emmery, Rose-Madeleine  
  En Samling Opskrifter fra et sønderjysk Hjem 1966 Svensson, Kati  
  Din mad - din medicin : Vejledning om råkost og vegetarkost 1966 Lavarde, Thora  
  Spændende mad fra hele verden 1967 Haveman, Lotte  
  Spis rigtigt - og ha' det rart. Blade af min kulinariske dagbog 1967 Høyrup, Mulle  
  Conrads kogebog, En snak om mad af TV-gastronomen 1967 Bjerre-Christensen, Conrad  
  Mad for een 1967 Grumme, Grete  
  Spansk Mad 1967 Horvath, Maria  
  Opskriftsbogen fra Safir-Jubilette 1967 Anonym  
  Alice B. Toklas' kogebog 1967 Toklas, Alice  
  Ven med vægten 1967 Algreen, Else
Nørgaard, Lise
 
  Mad jeg kan li' 1967 Bjerre-Christensen, Conrad  
  Kogekunst 1967 Oliver, Raymond  
  Mugges madsnak 1967 Hansen, Mogens  
  Vildt og fisk, for jægere og lystfiskere samt alle, der sætter vildt på bordet 1967 Rosted, Arne  
  142 lækre foretter samt opskrifter på kuvertbrød 1967 Bagger, Rigmor  
  Køkkenglæder 1968 Brandt, Mogens  
  Mad for diabetikere 1968 Sahlén, Ulla  
  Lynmiddage 1968 Bræmme, Lise  
  Vildt og tilbehør 1968 Bræmme, Lise  
  Køkkenskriverier med skoleeksempler på god mad 1968 Anonym  
  Nye opskrifter, 3. samling : 97 nye opskrifter 1968 Rasmussen, Edith
Vimmerslev, Asta
 
  Osteretter 1968 Bræmme, Lise  
  Supper 1968 Bræmme, Lise  
  Frokostbogen, Ideer og opskrifter til den gode frokost 1968 Sabroe, Arne  
  Opskrifter 1968 Rasmussen, Edith
Vimmerslev, Asta
 
  Dybfrysning uden problemer 1968 Bagger, Rigmor  
  Tipoldemors receptsamling, kogebog - lægebog, gamle husråd og opskrifter - gennemprøvet af generatio 1968 Anonym  
  Fisk og skaldyr 1968 Bræmme, Lise  
  Italiensk mad 1968 Bræmme, Lise  
  Foretter 1968 Bræmme, Lise  
  Ovnmad 1968 Bræmme, Lise  
  Den gamle kogebog 1968 Palsbo, Susanne  
  Eksotisk mad 1968 Bræmme, Lise  
  Hurtig mad for den travle husmor 1968 Bagger, Rigmor  
  Bo Bedre's nye kogebog, fremmed mad, opskrifter fra 15 lande 1968 Kaufmann, Lilian  
  Diæt- og sukkersygekogebog 1968 Maag, Vibeke  
  Conrads grill-bog 1968 Bjerre-Christensen, Conrad  
  Sommermad 1968 David, Elizabeth  
  Sund Mad 1968 Thomsen, Nora  
  En rejse værd, Gastronomisk ekspedition, Jens Kruuse viser vej, Annabeth Kruuse giver opskrifter, El 1968 Kruuse, Jens  
  Opskrift-ideer 1968 Anonym  
  Salater 1969 Bræmme, Lise  
  Kaloriefattig mad 1969 Bræmme, Lise  
  Grill og Fondue 1969 Bræmme, Lise  
  Fransk hverdagsmad 1969 Bræmme, Lise  
  Grisebogen 1969 Ramstedt, Jørgen
Rosted, Arne
Vibholm, Kjeld
 
  Bedre grill og fondue 1969 Bagger, Rigmor  
  God mad er altid på mode 1969 Rasmussen, Edith
Vimmerslev, Asta
 
  Julekogebog 1969 Bræmme, Lise  
  Koldt bord (og lune retter) 1969 Holleufer, Jørgen
Fugl, Sigrid
 
  Bevinget mad 1969 Grumme, Grete  
  Sjov dåsemad 1969 Bræmme, Lise  
  18 gange frisk fisk med små tips, der letter tilberedningen 1969 Bruun, Alice  
  Skovfogedens vildtretter 1969 Mørk, Troels Trier  
  Hedvig Catrines Kaagebog 1763 1969 Boyhus, Else-Marie  
  Diæt for overvægtige: Vejledning med et udvalg ef middagsretter 1969 Danielsen, Edith  
  Fra råkost til grill 1969 Soer, Hans J.  
  Oksebogen 1969 Christensen, Richard
Eskildsen, Lotte
 
  Mellem marker og mennesker - og noget om mad 1969 Hannestad, Adam
Hannestad, Knud
Hannestad, Lene
Hannested, Michael
 
  Den indiske kogebog 1969 Engbæk, Sarah Thankammar
Tuladhar, Padam Bahadur
 
  Børnenes koge- og bagebog 1969 Thomsen, Hanne Flensborg
Jensen, Bodil
 
  Det kolde bord 1969 Bræmme, Lise  
  Hyggemiddage 1969 Springborg, Ulla  
  Restemad på en ny og lækker måde 1969 Bennike, Lise  
  Nem gæstemad 1969 Bræmme, Lise  
  Gryderetter 1969 Bræmme, Lise  
  Krydderurter og andet godt i mad og drikke 1969 Hurwitz, Lise
Haagen-Müller, Marie
 
  Om kød, Indkøb, Opbevaring, Tilberedning 1969 Thøgersen, Bente  
  Fjerkræbogen 1969 Eskildsen, Lotte  
  Mine opskrifter 1969 Slebsager, Astrid  
  Det kaloriefattige køkken 1970 Froidl, Ilse  
  Kalvebogen 1970 Slebsager, Astrid  
  Småretter 1970 Bræmme, Lise  
  Festlig hverdagsmad 1970 Bræmme, Lise  
  Til dig som lever lækker, en antikvarisk kogebog 1970 Andersen, Gurli
Bencard, Mogens
 
  Eva's Mad for to 1970 Bræmme, Lise  
  Mad fra A til Ø 1970 Hüttemeier, Kirsten  
  Italiensk kogekunst 1970 Root, Waverley  
  Fransk kogekunst 1970 Fisher, M. F. K.
Bjerre-Christensen, Conrad
 
  368 fiskeretter 1970 Svendsen, Knud  
  Gastronomi i det fri 1970 Bondanini, Mario  
  Fisk og skaldyr 1970 Johannesen, Charlotte
Eskildsen, Lotte
 
  Vildt og lam 1970 Rosted, Arne
Beck Jurgensen, J.
 
  Brug fryseren 1970 Waldo, Myra  
  Lad os gå i køkkenet og slappe af 1970 Ussing, Olaf  
  Bord dæk dig ... med gris på gaflen 1970 Anonym  
  Æg og grønt 1970 Rindom, Sonja  
  Fad- og grydemad 1970 Andersen, Gerda
Rohweder, Birte