|
Kogebog og Menuer for Sukkersyge-Patienter |
1900 |
Nimb, Louise
|
|
|
Lærebog for Skolekøkkener |
1900 |
Michelsen, Therese Stamer
|
|
|
Mine Opskrifter |
1900 |
Anonym
|
|
|
Kogebog for unge Husmødre |
1900 |
Visby, Signe Emilie
|
|
|
Frøken Jensens Kogebog |
1901 |
Jensen, Kristine
|
|
|
"Køkkenet" : praktisk Kogebog for borgerlige Hjem: madens Tilberedning, Bagning Saltning og Syltning |
1901 |
Nielsen, K.
|
|
|
Husmoderens Haandbog. Praktisk Kogebog og Raadgiver for de tusind Hjem |
1902 |
Werner, Agnes
|
|
|
Vore almindelige Grøntsager i den daglige Husholdning. Deres Opbevaring, Tilberedning og Anvendelse |
1902 |
Visse, C.
|
|
|
Nyeste Kogebog for mindre Husholdninger "Roskilde Tidende"s Føljeton |
1902 |
Anonym
|
|
|
Fru Constantins Husholdnings- og Kogebog |
1902 |
Muus, Mathilde
|
|
|
Md Jensens Koge- og Syltebog |
1902 |
Jensen, Md.
|
|
|
Bøf paa en anden Maade: et Forslag til en ændret Husholdning |
1903 |
Benzon, Emma
|
|
|
Mine Opskrifter |
1903 |
Anonym
|
|
|
Opskrifter til Vældegaard Kvindeskole |
1903 |
Anonym
|
|
|
Den Suhrske Husmoderskoles Opskrifter - beregnede for seks Personer |
1903 |
Suhr, Ingeborg
|
|
|
Den Danske Kogebog |
1903 |
Anonym
|
|
|
Grøntsager - deres behandling og anvendelse i husholdningen |
1903 |
Ulriksen, Jakobine
|
|
|
Gæster i Hjemmet |
1903 |
Muus, Mathilde
|
|
|
Kartoffel-Bogen. Kartoflen anvendt på 246 Maader |
1903 |
Holmqvist, Johanne
|
|
|
Kogebog for Landhusholdninger |
1903 |
Agerup, Nicoline
|
|
|
Vegetarisk Kogebog: en paa lang og personlig Praxis grundet Vejledning i Madlavning, Bagning og Sylt |
1904 |
Hansen, Elisabeth
|
|
|
Timer i Køkkenet |
1904 |
Eriksen, Eline
|
|
|
Den billige Kogebog |
1904 |
Fru Julie
|
|
|
Vegetariansk Husholdning for smaa Hjem |
1904 |
Lanto, M.
|
|
|
Folkets Kogebog - Køkkenbog for de tusinde smaa hjem |
1904 |
Malmstrøm, Camilla
|
|
|
Mine Opskrifter |
1904 |
Anonym
|
|
|
Silde-Bogen: Silden anvendt paa 199 Maader |
1905 |
Anonym
|
|
|
Sundheds-Kogebog |
1905 |
Olsen, Frøken J.
|
|
|
Opskrifterne til 1. og 2. Aars Undervisning i de samvirkende danske Landboforeningers Husholdnings-A |
1905 |
Anonym
|
|
|
Husmoderens Kogebog fuldstændig og besparende... Passende for smaa Husholdninger. Anvisningen omfatt |
1905 |
Anonym
|
|
|
Smaapigernes Kogebog: Letfattelig anvisning til al slags madlavning |
1905 |
Frederiksen, A. M.
|
|
|
Hjemmet. Dets ledelse og Retternes Tillavning |
1905 |
Thørrestrup, Benedicte
|
|
|
Madam Hjorts smaa kolde Retter |
1905 |
Hjort, Madam
|
|
|
Fru Økonoma: praktisk Vejledning i økonomisk Husholdning, Anretning og Servering |
1906 |
Mussana
|
|
|
Kogebog |
1906 |
Christensen, D.
|
|
|
Børnenes Opskrifter |
1906 |
Anonym
|
|
|
Kortfattede Hovedregler for Madlavning og Husholdning. Brugt som Ledetraad for Eleverne ved Husholdn |
1906 |
la Cour-Madsen, Rebekka
|
|
|
Frugt- og Grøntbogen |
1906 |
Lauridsen, Magdalene
|
|
|
50 Vegetariske Retter. Bevar din Sundhed! 75 vegetariske Retter: Kogebog ved fruerne Bøkelund og Ble |
1906 |
Bøkelund
Blechingberg
|
|
|
100 Salater |
1906 |
Nielsen, Esther
|
|
|
Opfinderinden Frk. Anna Sørensens Husholdningskursus (Manuskript) : tilberedning af mange forskellig |
1906 |
Sørensen, Anna
|
|
|
Grønt- og Frugtretter |
1906 |
Jensen, Kristine
|
|
|
God Mad. Nogle franske og amerikanske Regler samt lidt om Renlighed |
1906 |
Lemming, Dagmar
|
|
|
"Kræs" en samling prøvede opskrifter alle vegne fra |
1906 |
Hjort, Madam
|
|
|
Hvad skal vi spise? Vegetarisk Kogebog |
1906 |
Nilsson, Ludovica
|
|
|
Smaapigernes Kogebog |
1906 |
Muus, Mathilde
|
|
|
Dansk Køkken: Anvisning i Madlavning, Borddækning og Servering |
1907 |
Werner, Agnes
|
|
|
Danske Havesager paa vort hjemlige Bord. |
1907 |
Anonym
|
|
|
Husmoderen i By og paa Land : en fuldstændig Kogebog for enhver Husholdning, indeholdende ca. 2000 A |
1907 |
Jensen, Frøken E.
|
|
|
Vegetariske Opskrifter |
1907 |
Schrøder, Maja
|
|
|
Økonomisk Kogebog: praktisk Ernæring: 200 sunde og billige Kogeopskrifter, Spisesedler for hver Dag |
1907 |
Hindhede, Mikkel
|
|
|
Økonomisk Husholdnings og Kogebog. Gennemset og anbefalet af J. Blicher-Hansen |
1908 |
Konow, C.
|
|
|
Kogebog for alle hjem |
1908 |
Thørrestrup, Benedicte
|
|
|
Smørrebrødsbogen for alle Hjem |
1908 |
Andersen, C.
|
|
|
Finesser |
1908 |
Jensen, Kristine
|
|
|
Rationel Ernæring og Madlavning med et Kapitel om Kosten under særegne Forhold |
1908 |
Ottosen, Johanne
Ottosen, Carl
|
|
|
Haandbog for Hjemmet |
1908 |
Jensen, Eva
Nilsson, Ludovica
|
|
|
Letfordøjelig Mad, med et anbefalende Forord af Chr. Jürgensen |
1908 |
Blauenfeldt, Johanne
|
|
|
Mavekatar: dens Diæt - Behandling - Aarsager. 50 Retter ved Mavekatar |
1908 |
Suhr, Ingeborg
Lorenzen, Carl
|
|
|
Børnenes Opskrifter til Skolekøkkenet |
1908 |
Blom, Johanne
Sahlertz, Helga
|
|
|
Silden og Klipfisken. En kort Fremstilling af dens Værdi i Husholdningen samt en praktisk Vejledning |
1908 |
Lykkeberg, P.
|
|
|
Junket : en Samling Opskrifter ; udg. af Chr. Hansens Laboratorium København |
1908 |
Anonym
|
|
|
Ægge-Bogen: Ægget anvendt paa 200 Maader |
1908 |
Anonym
|
|
|
Kogebog samt Bage-, Stege- og Syltebog : Indeholdende over 400 letfattelige Anvisninger paa god, bil |
1908 |
Nicoline, Agerup
|
|
|
Det moderne køkken |
1909 |
Freitag, Julius
|
|
|
Frokostbogen: 100 Opskrifter paa varme og kolde Frokostretter, Salater etc. |
1909 |
Qvist, Elisabeth
|
|
|
Økonomisk Husholdnings Koge- og Syltebog |
1909 |
Hempel, Helene
|
|
|
Den nye Kogebog "Ideal". (1.-5., 11.-18. hæfte) |
1909 |
Krestensen, Kirstine
|
|
|
Kogelærebog og praktisk Kogebog : En Bog for Læger, Hygienikere, Husmødre, Kogeskoler |
1909 |
Jürgensen, Christian
|
|
|
Kunsten at koge |
1909 |
Escoffier, Auguste
|
|
|
Ingeborg Suhrs Kogebog, med fortale af Vilhelm Jensen |
1909 |
Suhr, Ingeborg
|
|
|
Raadgiver for Husmoderen ved Valg af velsmagende Frokost-, Mellem- og Aftenretter |
1909 |
Hansen, Marie
|
|
|
Vejledning i Grønsagers Anvendelse |
1909 |
Lauridsen, Magdalene
|
|
|
Frida Nielsens Kogebog; udarbejdet for Undervisningen paa Klank Højskole |
1909 |
Nielsen, Frida
|
|
|
Levningers Anvendelse. Flere hundrede Anvisninger |
1909 |
Horten, Sofie
|
|
|
Økonomisk Kogebog for enhver Husmoder |
1909 |
Kaas, Sigrid
|
|
|
"Økonomi" 50 opskrifter fra et forevisningskursus |
1910 |
Anonym
|
|
|
Vegetarisk kogebog |
1910 |
Lindberg, Marie
|
|
|
Il cuoco Borghese. 80 Koge-Opskrifter paa italienske Retter |
1910 |
Brorson, Caroline
|
|
|
Frugt og Grøntsager til Frokost, Middag og Aften / Økonomisk vegetarisk Kogebog af Mahren Jensen |
1910 |
Jensen, Mahren
|
|
|
Praktisk Kogebog: af en erfaren Husmoder |
1910 |
Anonym
|
|
|
Vejledning i Husførelse I. 30 Øre daglig til Mad til hver Person svarende til en Aarsindtægt 1200 Kr |
1910 |
Lauridsen, Magdalene
|
|
|
Opskrifter for korte Kursus paa Husholdningsskolen i Haslev |
1910 |
Vium, M.
|
|
|
Salater, to hundrede Opskrifter |
1911 |
Jensen, Mahren
|
|
|
Buddingbogen. Omtrent 350 Opskrifter: Dessert: 200 Buddinger, Fromager o.s.v. med Sukker. Eftermad: |
1911 |
Erslev, Anna
|
|
|
Suppebogen: 200 Opskrifter paa alle Slags Supper, som der kan blive Brug for saavel i større som i m |
1911 |
Horten, Sofie
|
|
|
Fru Nielsen's Kogebog: en paalidelig Vejledning for unge Husmødre og unge Piger, som paatager sig Ma |
1912 |
Nielsen, Christine
|
|
|
Kogebog for spejdere af en spejdermoder |
1912 |
Ritmester Zeemann
|
|
|
"Carno" opskrifter over retter |
1912 |
Ottosen, Johanne
|
|
|
Opskrifter samlede ved Frk. Rasmussen, Haraldsborg Husholdningsskole Roskilde |
1912 |
Rasmussen, Johanne
|
|
|
Kogebog og Syltebog: Raad og Vink for Hjem med smaa Indtægter |
1912 |
Eriksen, Eline
|
|
|
Fiskeri-Udstillingens Kogebog : 1912 : 90 Opskrifter for Tilberedning af Fisk |
1912 |
Anonym
|
|
|
Opskrifter trykt til Brug for Lærerinder og Deltagere ved Landbo- og Husmandsforeningernes Husholdni |
1913 |
Anonym
|
|
|
Kogeopskrifter til Brug ved Kursus |
1913 |
Mikkelsen, Marie
|
|
|
Lærebog i huslig Økonomi for Begyndere |
1913 |
Blicher, Karen
Rasmussen, Sofie
|
|
|
Hygiejnisk Madlavning for rigtig Ernæring, Sundhed og Helbredelse: efter Lægevidenskabens højeste Re |
1913 |
Andersen, K.
|
|
|
Ny Kogebog |
1913 |
Werner, Agnes
|
|
|
75 Kartoffelopskrifter med et Forord af M. Hindhede |
1914 |
Schrøder, Maja
|
|
|
Den gyldne Middelvej: Sparevink af en gammel Husmoder |
1914 |
Bregendahl, Marie
|
|
|
Prøvede, sikre og gode Opskrifter til økonomisk og praktisk Kogning, Slagtning, Syltning, Dessert, V |
1914 |
Strunge, Mariane
|
|
|
Kogebog for alle Hjem. Ordnet, bearb. og suppleret af Krogh-Lind. Gennemset af Jul. Freitag. Arrange |
1915 |
Jensen, Eva
|
|
|
Frugtretter, anvisning til Middagsretter, Kompotter, Frugtsmør, Saft m.m. |
1915 |
Knudsen, Hanne
|
|
|
Æg paa 107 Maader |
1915 |
Eilertsen, Fru
|
|
|
Billig - sund - mad |
1915 |
Eriksen, Eline
|
|
|
Æbler paa 144 Maader |
1915 |
J. B.
|
|
|
100 vegetariske Middage med Opskrifter samlet af Maja Schrøder |
1915 |
Schrøder, Maja
|
|
|
Billig Mad: Mad og Maader II, kulinariske vink |
1915 |
Hjort, Madam
|
|
|
Husholdningsbog (Koge-Bage-og Syttebog) : 3-400 Opskrifter |
1915 |
Petersen, Salvine
|
|
|
Koge- og Bagebog for alle Hjem |
1915 |
Strunge, Mariane
Strunge, Fru A.
|
|
|
Grøntsager paa 158 maader |
1915 |
Fru Irma
|
|
|
"Alfa" Margarinefabriks Kogebog |
1915 |
Anonym
|
|
|
Sund Mad. Praktisk Kogebog for enlig stillede Kvinder, Lærerinder, Sygeplejersker, Forretningsdamer |
1915 |
Thørrestrup, Benedicte
|
|
|
Oste-Retter paa 63 maader |
1915 |
D.F.
|
|
|
Fru Nora's Kogebog for unge husmødre; daglig og finere madlavning. Bagning, syltning, drikkevarer. M |
1915 |
Fru Nora
|
|
|
Salat paa 100 Maader |
1915 |
Anonym
|
|
|
Frøken Stokholms Kogebog for større og mindre Husholdninger paa Land og i By. Udarbejdet efter 20 Aa |
1915 |
Stokholm, M. A.
|
|
|
Fiskeretter, 140 Opskrifter |
1915 |
Muus, Mathilde
|
|
|
Vildt paa 66 Maader |
1915 |
Fru Irma
|
|
|
Sukkersygekost |
1915 |
Heiberg, K. A.
|
|
|
Svampe paa 100 Maader |
1916 |
Jensen, Kristine
|
|
|
Fru Sarah Curriels Kogebog. Jødiske Opskrifter fra Fortid og Nutid |
1916 |
Anonym
|
|
|
Pebersvendenes Kogebog, skrevet for enlige Herrer eller Damer, der, ofte uden at raade over et egent |
1916 |
Muus, Mathilde
|
|
|
Fars og Postejer af Fisk og Kød paa 112 Maader |
1916 |
Martha
|
|
|
Ris paa 150 Maader |
1916 |
E.T.
|
|
|
Kartofler paa 173 maader |
1916 |
Horten, Sofie
|
|
|
Fisk paa 112 Maader |
1916 |
D.F.
|
|
|
Sund Økonomisk Madlavning: tillæg til Marie Lindbergs kogebog |
1916 |
Lindberg, Marie
|
|
|
Vegetarisk Paalæg og Salater |
1916 |
Schrøder, Maja
|
|
|
Margarinefabrikken Alfa’s Dyrtidsbog: udarbejdet af Fru Magdalene Lauridsen, Husholdningsseminariet |
1916 |
Lauridsen, Magdalene
|
|
|
Spare-Kogebog, Dyrtids-Opskrifter. Raad og Vink |
1917 |
Braae, Karen
Vestergaard, Elisabeth
|
|
|
Diætetisk Kogebog |
1918 |
Braae, Karen
Zahle, Helga
Scheel, Victor
|
|
|
Kogebog og Opskrifter med indskrænket Smør-, Fedt- og Kødforbrug |
1918 |
Nimb, Henriette
|
|
|
D. K. Kogebog for den daglige Madlavning |
1918 |
Anonym
|
|
|
Vegetariske Vink |
1919 |
Ullerup, Anna
|
|
|
Hjemmets Kogebog |
1919 |
Møller, Ingeborg
|
|
|
Mellemretter til Middagsselskaber |
1919 |
Muus, Mathilde
|
|
|
Kolde Anretninger, opskrifter for den borgerlige husholdning |
1920 |
Grønvall, A.
Grønvall, E.
|
|
|
62 Opskrifter paa Mælkeretter -Saucer-Bagværk-Desserter- tilberedt med dansk Tørmælk og kondenseret |
1921 |
Braae, Karen
Malling, Mary
Nielsen, Emanuel
|
|
|
Fru Helenes Opskrifter: Kogebog for By- og Landhusholdninger med et Afsnit om Folkehusholdning |
1921 |
Hempel, Helene
|
|
|
Stor Kogebog for større og mindre Husholdninger kogning bagnings Syltning vinlægning slagtning henko |
1921 |
Erken, Henriette Schønberg
|
|
|
Hvorledes man tilbereder Hummer |
1921 |
Anonym
|
|
|
Lejrkogebog for danske drenge |
1921 |
Larsen, Caroline
|
|
|
Koldt Bord, frokost- og middags-menuer, osteretter, desserter og cocktails, udgivet for husmødre |
1921 |
Grønvall, A.
|
|
|
Opskrifter paa Vildt og Fjerkræ ; Udg. af Julius Bryder |
1922 |
Løfquist, Charles
|
|
|
Kogebog for unge Husmødre |
1922 |
Skov, Marie
|
|
|
Liebig Co’s special Kogebog |
1922 |
Nielsen, Emanuel
|
|
|
Frøken Gregersens Kogebog: Praktisk Anvisning til daglig Madlavning |
1922 |
Gregersen, C.
|
|
|
Uddrag af Fru Rødels samlede Opskrifter for Tilberedning af Kager, Salater, Desserter og Smaaretter. |
1923 |
Jensen, A. G.
|
|
|
Opskrifter til Madlavning og Bagning til Brug ved Undervisningen i Skolekøkkenet fra Borris Landbrug |
1923 |
Dahm, Klara
|
|
|
Amerikansk Mad Opskrifter paa Supper, Fiskeretter, Worcestershire Sauce, Salater, Stege, Desserter, |
1924 |
Brink, Louis
|
|
|
Fremmed Mad smager bedst : 370 franske, italienske, spanske, polske og østrigske Opskrifter |
1924 |
Françoise
|
|
|
"Kom’sammen" : Fru Meta’s Menuer med Opskrifter for mindre Husholdninger til Middage, Frokoster, Fiv |
1924 |
Fru Meta
|
|
|
Spejder kogebog |
1924 |
Rasmussen, Bent
|
|
|
Vegetarisk Kogebog; med et særligt Afsnit om Sygediæter. Gennemset af Kurlæge Dr. A. Andersen |
1924 |
Houmüller-Jensen, Anna
|
|
|
Kogebog og Syltebog: Med Opskrifter om Henkogning |
1925 |
Hempel, Helene
|
|
|
Fedme og Afmagring med Kogebog for Afmagringsdiæt |
1925 |
Faber, Erik
|
|
|
Karen Braae: Fiskekogebog udgivet af Københavns Kommunes Fiskehal og Dansk Fiskeriforening. |
1925 |
Braae, Karen
|
|
|
Husholdningsdagens Opskrifter |
1925 |
Anonym
|
|
|
Skolepigernes praktiske Husgerning |
1925 |
Gjaldbæk, Nanna
|
|
|
Diætetisk Kogebog med Vejledning for Sukkersygepatienter |
1925 |
Gørtz, J. V.
|
|
|
Fisk er godt |
1925 |
Anonym
|
|
|
Afmagringsdiæt i det daglige Liv |
1925 |
Faber, Arne
Willum, A.
|
|
|
Nem Mad: kogebog for de enlige og smaa Hjem |
1925 |
Muus, Mathilde
|
|
|
Kolde Anretninger og Desserter. Opskrifter for Husmoderen. |
1925 |
Grønvall, A.
Flauenskjold, B.
|
|
|
Vegetarisk Kogebog for enhver Husholdning |
1926 |
Ottosen, Carla
Ottosen, Carl
|
|
|
Bedstemors Opskrifter |
1926 |
Anonym
|
|
|
Ny Kogebog. God og praktisk |
1926 |
Klitte, Fru A. M.
|
|
|
Ernæringskunsten : Kunsten at leve, - fornye, - forynge og genskabe : vejledende Opskrifter for hens |
1926 |
Boringvad, John A.
|
|
|
Raakost. En praktisk Vejledning |
1926 |
Smitt, Gudrun
|
|
|
Vitamon. Opskrifter paa Tilberedning af Supper og Saucer |
1926 |
Brydesen, Alf
|
|
|
Diætreform-Spisebog |
1926 |
Winkler, Ernst
|
|
|
Skaanediæt i det daglige Liv ved Mave-Tarmlidelser |
1926 |
Faber, Arne
Willum, A.
|
|
|
"Gigt Diæt" i det daglige Liv: Med et Forord om Begrebet "Gigt" |
1927 |
Faber, Arne
Willum, A.
|
|
|
Opskrifter til Japan-Krabben "Nogill" Brand |
1927 |
Braae, Karen
Nielsen, Emanuel
|
|
|
Det praktiske italienske Kogehæfte |
1927 |
Venturi, Giovanni
|
|
|
A. Escoffier’s store Kogebog |
1927 |
Escoffier, Auguste
|
|
|
Morsom Mad. En Samling Opskrifter paa lækre Retter |
1927 |
Woldbye, Ellen
|
|
|
Kunsten at lave god Mad |
1927 |
Fallström, Ivar
|
|
|
Køkkenteori og Kogebog til 101 Skolekøkkenmiddage |
1927 |
Nielsen, Birgitte Berg
|
|
|
Kogebog. Praktiske Anvisninger paa god og billig Dagligkost i Hjemmene |
1927 |
Anonym
|
|
|
Hvad man skal spise Foraar, Sommer, Efteraar, Vinter |
1928 |
Woldbye, Ellen
|
|
|
Lever- og Nyreretter. Hundrede forskellige Opskrifter ; Med et Forord af E. Meulengracht |
1928 |
Bock, Otto
|
|
|
Illustreret Kogebog |
1928 |
Spies, Ida
|
|
|
Diæten i det daglige Liv ved den kroniske Forstoppelse: Med et Forord om Begrebet "Obstipation" |
1928 |
Faber, Arne
Willum, A.
|
|
|
Opskrifter for Husmødre |
1928 |
Anonym
|
|
|
Børnenes Kogebog |
1929 |
Anonym
|
|
|
Forskellig Anvendelse af Frugt og Grøntsager i Husholdningen |
1929 |
Hansen, Anna
|
|
|
100 Svamperetter, de 100 bedste Opskrifter |
1929 |
Mørk, Karen
|
|
|
Fransk Køkken, franske madopskrifter samlede, simplificerede samt tilrettelagte for dansk Køkken |
1929 |
Kruse, Rigmor
|
|
|
Kræs, Mad for Lækkermunde |
1929 |
Woldbye, Ellen
|
|
|
Raakosten i Praksis. Fremtidens Spise. Udførlig Vejledning med 25 Urter-, Gemyse-, Bær- og Frugt-Sal |
1929 |
Lund, Jens
|
|
|
Opskrifter paa 80 Salater |
1929 |
Harris, Fenella
|
|
|
Kort Anvisning paa Anvendelsen af raa Frugt, Urter og Grønsager til Reformernæring |
1929 |
Michelsen, Therese Stamer
|
|
|
Kogebog for Ferskvandsfisk: en gammel Lystfiskers Optegnelser |
1929 |
Jacobsen, Chr. S.
|
|
|
Nutids Mad og Husførelse |
1929 |
Meyer, Carla
|
|
|
Husmoderens Kogebog: praktisk Vejledning til daglig Madlavning. |
1929 |
Anonym
|
|
|
Let Kost. Diætetisk Kogebog for Patienter med Mave og Tarmsygdomme, Rekonvalescenter og lign. |
1929 |
Faber, Erik
Karsberg, Paula
|
|
|
Arbejdsplan og Opskrifter for Skolekøkkenet i N. Zahles Skole |
1930 |
Hjelmer, Julie
|
|
|
200 Middage ; med 64 Farvebilleder og med kortfattede Vink om Madhygiejne. Bearb. for danske Husmødr |
1930 |
Nietlispach, Frida
|
|
|
Praktiske Vink om Grønsagernes Betydning og deres rigtige Tilberedning |
1930 |
Hindhede, Mikkel
|
|
|
Dorthes Kogebog, Spiseseddel til hver Dag i Aaret |
1930 |
Herløv-Müller, Elisabeth
|
|
|
Husmoderens Bog. En praktisk Haandbog, hvis Anvisninger paa saavel Husførelse som Madlavning vil kun |
1930 |
Larsen, Emmy
|
|
|
100 Kartoffelretter. Samlede og prøvede |
1930 |
Steen-Møller, Esther
|
|
|
50 Pande- og Kasserolleretter for Telt- og Lejrbrug og den lille Husholdning |
1930 |
Don Pablo
|
|
|
Gerson-Diæten og Gerson Kogebog; med Forord af Alfred Bramsen og en Indledning af Max Gerson ; Opskr |
1930 |
Stern, Marianne
|
|
|
Sild er godt!, 50 forskellige Maader at tilberede Sild paa |
1930 |
Steen-Møller, Esther
|
|
|
Levninger, 100 forskellige Retter af Levninger |
1930 |
Steen-Møller, Esther
|
|
|
Mine egne Opskrifter, lille Kogebog for Gourmet'er |
1930 |
de Neergaard, Aase
|
|
|
Salat-Bogen: de 100 bedste Salat-Opskrifter |
1930 |
Nielsen, Inger
|
|
|
100 Frokostretter |
1930 |
Qvist, Elisabeth
|
|
|
Naturlig Ernæring, en praktisk Vejledning i Raakost |
1930 |
Smitt, Gudrun
|
|
|
Min Mad. Salater, Grøntretter, Frugt |
1930 |
Carlsen, Mimi
|
|
|
Normalkost og Raakostdiæter tilberedt af Frugt og Grøntsager |
1930 |
Bircher-Benner, Max Edwin;
|
|
|
Mine Opskrifter |
1930 |
Dedichen, Hetna
|
|
|
Kogebog for de kommunale Hospitaler i København |
1930 |
Anonym
|
|
|
100 Fiskeretter |
1930 |
Muus, Mathilde
|
|
|
Ny-vegetarisk Kost. Praktisk Vejledning for sund økonomisk Husførelse ; med Forord af John Olesen |
1931 |
Regner Andersen, Elna
|
|
|
Spis sund Mad! 110 Opskrifter paa franske Grøntsagssupper uden Kød |
1931 |
Hansen, C. F.
|
|
|
Vitamon: 35 opskrifter på supper og saucer |
1931 |
Meyland-Smith, Ellen
|
|
|
Moderens Kost under Svangerskabet, kostplan under Diegivningen, Spædbarnets Ernæring, alt efter de n |
1931 |
Regner Andersen, Elna
|
|
|
50 Osteretter |
1931 |
Steen-Møller, Esther
|
|
|
Frk. Andreasens 200 Frokostretter |
1931 |
Andreasen, Caroline
|
|
|
Raakost-Retter og Raakost-Drikke |
1931 |
Regner Andersen, Elna
|
|
|
50 Tomatretter. Opskrifter paa Tomatretter, Supper, Saucer o.s.v. |
1931 |
Steen-Møller, Esther
|
|
|
50 opskrifter med Alfa Margarine |
1931 |
Anonym
|
|
|
75 Salater |
1931 |
Steen-Møller, Esther
|
|
|
Specialiteter, Suppe, Fisk, Steg, Kage |
1931 |
Levin, Karen
|
|
|
Koldt bord: Moderne kolde anretninger, desserter og forfriskninger |
1931 |
Nietlispach, Frida
Nietlispach, Erna
|
|
|
Husjomfru Anna Hansens Kogebog |
1931 |
Hansen, Anna
|
|
|
Diæt-Retter: Forebyggende og helbredende Nervelidelser - Gigtlidelser - Fordøjelsesbesværligheder -S |
1931 |
Regner Andersen, Elna
|
|
|
Opskrifter |
1932 |
Wisbech Pedersen, S.
|
|
|
Haandbog i diæt-madlavning. Hvorledes man tilbereder sund og letfordøjelig mad. Med forord af Arne J |
1932 |
Krüger, Louise
|
|
|
Opskrifter, K. K. K. K.-Sild |
1932 |
Anonym
|
|
|
Fiskekogebogen. Nogle jævne og billige Fiskeretter; samlet og udgivet paa Foranledning af Ministerie |
1932 |
Anonym
|
|
|
Halv Raakost |
1932 |
Mørk, Karen
|
|
|
Tante Dorthes Kogebog for smaa Piger |
1932 |
Herløv-Müller, Elisabeth
|
|
|
Raakost til Fest og Hverdag |
1932 |
Scharling, Grete Abild
|
|
|
Nye Specialiteter. Suppe. Fisk. Steg |
1932 |
Levin, Karen
|
|
|
80 Æggeretter |
1932 |
Steen-Møller, Esther
|
|
|
Svensk Smörgåsbord, Med et Tillæg |
1933 |
Mørk, Karen
|
|
|
Daglig Mad til to |
1933 |
Holch, Ingeborg
|
|
|
Fransk Mad |
1933 |
Bierregaard, Henriette
|
|
|
Ny Diætbog for Fordøjelsessygdomme |
1933 |
Begtrup, Erik
|
|
|
100 Smaaretter til finere Frokost- og Aftensbord |
1933 |
Steen-Møller, Esther
|
|
|
Kogebog for Studenter og andre Ungkarle: Vejledning til at holde sig selv med tør Kost etc. |
1933 |
Drachmann, A. G.
|
|
|
Vegetariske Retter. Lærebog for Begyndere i Tilberedning af vegetarisk Mad til Brug for Husholdnings |
1933 |
Ottosen, Carla
Ottosen, Carl
|
|
|
200 Frokostretter: nye Tider - ny Mad. Fornyelse af Frokostbordet. En Samling helt nye Opskrifter |
1933 |
Bock, Otto
|
|
|
200 Middagsretter: nye Tider - ny Mad : fornyelse og afveksling |
1933 |
Bock, Otto
|
|
|
Nem Vegetarisk Mad - Frokost - Middag - Paalæg. Udvalg af de bedste vegetariske Retter for den dagli |
1933 |
Ottosen, Carla
Ottosen, Carl
|
|
|
Billig fransk Hverdagsmad. Med et Supplement af 24 franske Selskabsmiddage |
1933 |
Budtz, Mariane
|
|
|
Lækre Retter med Svampe, 100 helt nye Opskrifter anvendelige for enhver Husholdning |
1933 |
Bock, Otto
|
|
|
50 Stykker Smørrebrød |
1933 |
Steen-Møller, Esther
|
|
|
Raasyltning og Raakost |
1934 |
Mørk, Karen
|
|
|
Kogebog for Husholdninger i Grønland |
1934 |
Larsen, Meta
|
|
|
Den unge Frues Kogebog, udgivet af lærerinder ved Frederiksberg Kommunale Fortsættelseskursus |
1934 |
Anonym
|
|
|
Vildt og Fjerkræ |
1934 |
Mørk, Karen
|
|
|
Bageri-, Konditor- og Kogebog |
1934 |
Winkle, Johs.
|
|
|
100 kolde Anretninger prøvede og samlet af Esther Steen-Møller |
1934 |
Steen-Møller, Esther
|
|
|
Den praktiske Kogebog |
1934 |
Pedersen, Marie
|
|
|
"Vore Køkkener"s Opskrifter |
1934 |
Anonym
|
|
|
Kogebog. Opskrifter til den daglige Madlavning, mange billige og nye Retter |
1934 |
Bock, Otto
|
|
|
Paa Jagt efter Mad |
1934 |
Rode, Edith
|
|
|
Moderne Sukkersyge-Kost, vejledning for Sukkersyge-Patienter |
1934 |
Ottosen, Carla
Ottosen, Carl
|
|
|
Det moderne Hjems Kogebog |
1934 |
Linde, Lis
Herløv-Müller, Elisabeth
|
|
|
Alverdens Mad: international Kogebog med 400 Original-Opskrifter fra Alverdens Lande |
1934 |
Deeley, Lilla
|
|
|
Mit gastronomiske Testamente |
1934 |
Seemann, Verner
|
|
|
Køkkenkalenderen: Middagsopskrifter til hver Dag i Aaret, Bageopskrifter, Kasseregnskab : illustrere |
1935 |
Anonym
|
|
|
Mine Søndagsmiddage. 144 morsomme Retter |
1935 |
Dedichen, Hetna
|
|
|
Kogebog for alle Hjem: med Bage- og Syltebog |
1935 |
Strunge, Anna
|
|
|
Husmoderens Opskrifter: Madlavning-Bagning-Syltning-Henkogning-Vitaminlære |
1935 |
Christiansen, Lis
|
|
|
Grete Scharling's nye vegetariske Kogebog; den sundeste Hverdagsmad; den festligste Selskabsmad; alt |
1935 |
Scharling, Grete Abild
|
|
|
Prinsessernes Kogebog: Husmandskost og Søndagsmad |
1935 |
Åkerstrøm, Jenny
|
|
|
Raakost-Bogen |
1935 |
Vøldan, Stefan
|
|
|
Møbler og Mad |
1935 |
Haslund, Ole
|
|
|
Alle Nationers Livretter |
1935 |
Biehe, Paula
|
|
|
Smaa Fester - glade Gæster |
1935 |
Byrdal, Lis
|
|
|
Amerikansk Mad paa Dansk |
1935 |
Magnussen, Dutte
Herløv-Müller, Elisabeth
|
|
|
Hus og Hjems Kogebog |
1936 |
Bjerg, Henriette
|
|
|
Æg paa 100 Maader |
1936 |
Anonym
|
|
|
Fiskeretter |
1936 |
Mørk, Karen
|
|
|
Frugt- og Grøntretter. Bearbejdet for danske Husmødre |
1936 |
Nietlispach, Frida
|
|
|
Billig Mad trods Dyrtid |
1936 |
Bache, Marie-Louise
|
|
|
Alverdens Livretter |
1936 |
Morphy, grevinde
|
|
|
Svinekød paa 365 Maader |
1936 |
Bendixen, O.
|
|
|
Supper |
1936 |
Mørk, Karen
|
|
|
Husmoderens Raadgiver: Koge- Bage- og Syltebog |
1936 |
Mertz Nielsen, E.
|
|
|
Dansk Mad. 342 danske Familieopskrifter |
1937 |
Manicus, Xiane
Mathiesen, Ellen
|
|
|
60 "Maizena" Opskrifter |
1937 |
Lundstedt, Agnete
|
|
|
Kogebog for Fiskeanretninger |
1937 |
Vest, Eleonora
Linde, Lis
|
|
|
Hvorledes bliver jeg slank og hvorledes bevarer jeg min Slankhed: med 135 Opskrifter for ikke fedend |
1937 |
Ottosen, Carla
Ottosen, Carl
|
|
|
Æg- og Fjerkræretter samt Opskrifter til Kager og Desserter |
1937 |
Steensen-Leth, Lily
Rasmussen-Iglekjærgaard, C. W.
|
|
|
Munter Mad, gyldne Opskrifter for den kræsne Smag |
1938 |
Bendz, Henrik
|
|
|
Julemad, Nytaarsknas. En Vejledning i praktisk Tilrettelæggelse af Julens Forarbejder og Planlæggels |
1938 |
Atlung, Mary
|
|
|
Hurtig Mad for enlige og den lille Husholdning |
1938 |
Clausen, Else
|
|
|
Fiks Mad |
1938 |
Travn, Inger
|
|
|
Sund Mad skaber sunde Hjem: Den bedste Kost for sunde og syge. Som Indledning: Kortfattet Ernæringsl |
1939 |
Thomsen, Nora
|
|
|
Flittige Hænders Kogebog. Billig Mad: nogle gode og billige Opskrifter, beregnet for 4 Personer samt |
1939 |
Anonym
|
|
|
Vil De ha' Opskriften? |
1939 |
Lawaetz, Helga
|
|
|
Smørrebrød |
1939 |
Mørk, Karen
|
|
|
Mad for os, Det nyeste Nyt i Bagværk, Desserter, Smaaretter m.m. |
1939 |
Winkle, Edv. R.
|
|
|
Nye prøvede Opskrifter: udgivet af Margarinefabriken Dana, Nørre Aaby |
1939 |
Winkle, Edv. R.
|
|
|
Mad og Kvadrater: en moderne Ernærings- og Kogebog |
1939 |
Anonym
|
|
|
Kogebog til Madlavningskursus paa Universitets hygiejniske Institut |
1939 |
Anonym
|
|
|
Grøntretter med Kød og Fisk |
1939 |
Herløv-Müller, Elisabeth
|
|
|
Kogebog for danske hjem |
1939 |
Hjul, Helene
|
|
|
Moderne Mad |
1939 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
Høkassen |
1939 |
Winding Lauesen, Edith
Mathiesen, Ellen
|
|
|
Sparemad, lækker og sund |
1940 |
Scheel, Esther
Westergaard, Bodil
|
|
|
Sparekogebog |
1940 |
Johansen, Emilie
|
|
|
Nordisk Reformkost for Sunde og Syge |
1940 |
Regner Andersen, Elna
|
|
|
Rationel Spare-Kogebog. Beskyttende Kost.Vinterpart/Sommerpart Bd. I-II |
1940 |
Christiansen, Johanne
|
|
|
Spis mere fisk |
1941 |
Petersen, Arno P.
|
|
|
Æbleretter |
1941 |
Anonym
|
|
|
Vandrernes Kogebog |
1941 |
Nielsen, Kirsten
|
|
|
Kaninretter. Opskrifter paa lækre Anretninger til Hverdag og Fest. Forord af Karen Braae. |
1941 |
Lundstedt, Agnete
|
|
|
Trods Rationering og Dyrtid, Vejledning for Hjemmene |
1941 |
Dam, Folker
Svendsen, Kirstine
|
|
|
Husmødrenes egne Spareraad, Mad og meget andet |
1941 |
Anonym
|
|
|
Grønsagsretter |
1941 |
Anonym
|
|
|
Munter Komsammen i en Rationeringstid |
1941 |
Scheel, Esther
Westergaard, Bodil
|
|
|
Vor sorte Ven paa Køkkenvejen |
1941 |
Skodshøj, Girly
|
|
|
Udnyt Havesagerne |
1941 |
Anonym
|
|
|
Fiskeretter |
1941 |
Herløv-Müller, Elisabeth
|
|
|
Kanin-Kogebog. 40 Retter til daglig og Fest |
1941 |
Carlsen, Inger
|
|
|
Mad er tusind Ting |
1941 |
Graae, Fritse
Mentze, Ernst
|
|
|
Mælk er Sundhed. Ca. 200 Mælkeretter |
1941 |
Atlung, Mary
|
|
|
Mad i en rationeringstid |
1941 |
Lillelund, Sigrid
|
|
|
Arbejdsbog for Skolekøkkener. Lærerindens Bog; Elevens Bog |
1941 |
Damkjær, Kirstine
|
|
|
Spejderkogebog, instruktionsbog, udg. af KFUM-Spejderne i Danmark |
1942 |
Zehngraff, Palle
|
|
|
Mad i en Mærketid |
1942 |
Biehe, Paula
|
|
|
Vejledning vedrørende Kostens Sammensætning ved en af Indenrigsministeriet godkendt Folkebespisnings |
1942 |
Anonym
|
|
|
Lutter Livretter |
1942 |
Scheel, Esther
|
|
|
Krisemad: Opskrifter og Anvisninger |
1942 |
Pedersen, Kaja
|
|
|
Lotternes Kogebog |
1942 |
Eriksen, Andrea
|
|
|
Mad af Bygmel og Byggryn. Koge- og Bageopskrifter. |
1942 |
Johansen, Emilie
|
|
|
Opfindsomhed i en Krisetid: en Haandfuld Rationeringsopskrifter og aktuelle Husholdningsraad |
1943 |
Palsbo, Susanne
|
|
|
Den gyldne Kogebog. Køkken og Bord |
1943 |
Oest-Larsen, R.
|
|
|
Sæson-Middage af Grøntsager |
1943 |
Regner Andersen, Elna
|
|
|
Dansk gastronomisk Haandbog |
1943 |
Hellemann, Viggo
|
|
|
Køkkenbog for unge Piger |
1943 |
Harrekilde, Karen Petersen
Eggert, Marie
Weinrich, Inger
|
|
|
Mine livretter |
1943 |
Petersen, Arno P.
|
|
|
Vort Lands Kogebog |
1944 |
Jørgensen, A. M. Thor
|
|
|
Gastronomisk Haandbog: kulinariske Studier med en grundig Gennemgang af alle franske Vines Historie, |
1944 |
Babinsky, Henri
|
|
|
Kogebog |
1944 |
Overgaard Andersen, Else
|
|
|
Moderne Sukkersygekost |
1944 |
Bræstrup, Agnete
Laudrup, Eli
|
|
|
Irma Kogebog: lidt nyt og morsomt |
1945 |
Anonym
|
|
|
Kirsten Hüttemeiers nye Kogebog. Munter Mad for alle Hjem |
1945 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
Sjov Mad - i en trist Tid |
1945 |
Petersen Overgaard, Karen
Gantzel, Gunhild
|
|
|
Nutidens og Fremtidens Køkken |
1945 |
Escoffier, Auguste
|
|
|
Mad-Hemmeligheder fra 80 kendte danske Hjem |
1945 |
Bang, Asta
Manicus, Xiane
|
|
|
Trods alt - klarer vi den! af Madoptimisten |
1945 |
Anonym
|
|
|
Madeksperten fortæller alt om Kød |
1945 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
Kræs til gode Venner |
1945 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
Den unge Frues Kød- og Slagtebog |
1946 |
Eich, Ebba
Jøek, Gerda
|
|
|
Russisk Mad |
1946 |
Rydelius, Ellen
|
|
|
300 Bage- og Kogeopskrifter |
1946 |
Jensen, Aage
|
|
|
Ny og Morsom Selskabsmad |
1946 |
Levin, Karen
|
|
|
Mit Køkken. Moderne, praktisk vejledning for begyndere, viderekomne, erfarne. |
1946 |
Meyland-Smith, Ellen
|
|
|
Kom og spis hos os |
1946 |
Fru Persille
|
|
|
Smørrebrød og Koldt Bord |
1946 |
Bang, Asta
Rode, Edith
|
|
|
Mathis' Mad |
1946 |
Mathiesen, Ellen
Hammerich, Clara
|
|
|
Den ny Raakost-Bog - retningslinjer for Ernæring til Helbredelse og Sundhed |
1947 |
Vøldan, Stefan
|
|
|
Kom og spis med |
1947 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
I al beskedenhed: kogebog for ungkarle og lignende |
1947 |
Lind, Mogens
|
|
|
Systemkogebogen |
1947 |
Wulff Møller, Kirsten
Heje, Ellen
|
|
|
Aktuelle Kødretter |
1947 |
Herløv-Müller, Elisabeth
|
|
|
Madam Prunier's Fiskekogebog med 1000 Opskrifter |
1947 |
Prunier, Simone B.
|
|
|
Mandfolkemad |
1947 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
De to Bomærke-Grises Opskrifter alle Vegne fra |
1947 |
Ast, Gemma
|
|
|
Den Hvide Frokostbog |
1948 |
Anonym
|
|
|
Middage til hverdag og fest |
1948 |
Rode, Edith
Bang, Asta
|
|
|
Hurtig Mad: velsmagende og sunde retter for selverhvervende og enlige |
1948 |
Nietlispach, Frida
|
|
|
Kulinarisk Billedbog |
1949 |
Boie, Georg
Møller, Carl
Petersen, Richard
|
|
|
Børnenes kogebog |
1949 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
Friske fiskeretter. Vejledning i tilberedning af fisk og opskrifter på fiskeretter, udarbejdet på gr |
1949 |
Andersen, Gerda
Bruun, Alice
Skov, Asta
|
|
|
Lækkerier |
1949 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
Mesterkokkens Smørrebrødsbog |
1949 |
Oest-Larsen, R.
|
|
|
Den gyldne Smørrebrødsbog |
1949 |
Kristjansen, Milla
|
|
|
Mad og minutter: Kogebog og vejledning for kogning, stegning, syltning og henkogning med trykkoger: |
1950 |
Tardini, Ellis
|
|
|
Danske Nationalretter |
1950 |
Thimsen, Kristine
Rye Clausen, Karen
Nørgaard, Anna
Krogh, Sigrid
|
|
|
Frugt- og grønsagsbogen 400 opskrifter på forskellige grønsags-, kød- og fiskeretter |
1950 |
Anonym
|
|
|
Frugt til hverdag og fest |
1950 |
Henriksen, Jens David
Thomsen, Nora
|
|
|
Kulinariske Strejftog |
1950 |
Wismann, Ingrid
|
|
|
Børnenes store kogebog |
1950 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
Fru Madglad fortæller: madsnak og opskrifter |
1951 |
Sterr, Edith V.
|
|
|
Mad der slanker |
1951 |
Clausen, Edward
Lundberg, Knud
|
|
|
Danske Nationalretter: gamle og ældgamle danske madopskrifter |
1951 |
Gansing, Gunhild
Petersen, Ellinor
|
|
|
Den Bedste Mad |
1951 |
Herløv-Müller, Elisabeth
|
|
|
Mad-ABC |
1952 |
Wandall, Merete
Knauer, Hennie
|
|
|
Mad med Master Mixer |
1952 |
Holle, Karen
|
|
|
50 gryderetter: Eenretsmiddage til hverdag og fest |
1952 |
Andersen, Gerda
Nielsen, Gunver
|
|
|
Kogebog for Nutidshjem |
1952 |
Agersted, Gunna
Westergaard, Bodil
|
|
|
Grønt er godt |
1952 |
Herløv-Müller, Elisabeth
|
|
|
Fremads Storkogebog |
1952 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
Husmødrenes Kogebog |
1952 |
Rode, Edith
|
|
|
Mad uden Tårer. Hurtige Retter for een eller to |
1952 |
Algreen, Else
Nørgaard, Lise
|
|
|
Fransk kogebog for store og små piger |
1953 |
Ambroise-Thomas, Josy
|
|
|
Madopskrifter siden 1786 fra Tønder og Omegn |
1953 |
Tønder, Meta
|
|
|
Den Store Franske Kogebog |
1953 |
Dedichen, Herman
|
|
|
Billedkogebogen |
1954 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
Let Mad |
1954 |
Anonym
|
|
|
Gitte's kogebog. Særlig beregnet for madlavning i ildfaste kogekar |
1954 |
Steenberg, Anna
|
|
|
359 udvalgte småretter |
1954 |
Herløv-Müller, Elisabeth
|
|
|
Sild i galla og andre fiskeretter til daglig og til fest |
1954 |
Atlung, Mary
|
|
|
Kinesisk Kogebog |
1954 |
Øberg, Torgny
|
|
|
50 forretter til hverdag og fest |
1954 |
Andersen, Gerda
Nielsen, Gunver
|
|
|
Trykkogning: praktiske råd og anvisninger samt opskrifter for trykkogning |
1954 |
Emilsdotter, Sara-Lis
Holmberg, Inga Lisa
Bråland, Ingrid
|
|
|
Køkkenkalenderen: Middagsopskrifter til hver dag i året |
1954 |
Palsbo, Susanne
Herløv-Müller, Elisabeth
|
|
|
El-mad. Det elektriske køkken og dets anvendelse med 300 opskrifter |
1954 |
Lasson Andersen, Else
|
|
|
Sådan laves rigtig Mad |
1954 |
Tardini, Ellis
Golbæk, Olga
|
|
|
Min første kogebog |
1954 |
Hansen, Caia
|
|
|
Råkost for alle |
1955 |
Brandt, Elsebet
Rönnow, Anna
|
|
|
Med tomat og parmesan |
1955 |
Diethelm, Margrit
|
|
|
Spis på italiensk. 117 italienske retter oversat til dansk køkken |
1955 |
Corti, Luisa
Rich, Vibeke
|
|
|
Den lille grønsagsbog |
1955 |
Mygind, Rammy
|
|
|
Oldemors Kogebog samt bage-, slagte- og syltebog |
1955 |
Anonym
|
|
|
77 Sjove Opskrifter |
1955 |
Palsbo, Susanne
|
|
|
Raffinerede ovnretter |
1955 |
Mathiesen, Ellen
Hammerich, Clara
|
|
|
Den Danske Mad |
1956 |
Skodshøj, Girly
|
|
|
Billig mad med sjov i |
1956 |
Thyregod
|
|
|
Gyldendals store kogebog |
1956 |
Leerhøy, Nina
Vinkel, Else
Bræmme, Lise
|
|
|
Ovnmad: nemmere - billigere - bedre |
1956 |
Gunnarsen-Jensen, Ruth
|
|
|
Hüttemeier's bedste opskrifter |
1956 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
Lidt rart i en fart |
1956 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
Spis fransk. Halvandet hundrede franske retter: Med tegninger |
1956 |
Bang, Asta
Rode, Edith
|
|
|
Kostvejledning for Børnehaver |
1956 |
Madsen, Ane
|
|
|
Diætmad |
1956 |
Anonym
|
|
|
Hvad skal vi have til middag? : Nye og gammelkendte middagsretter til hele året |
1956 |
Anonym
|
|
|
Middages Sammensætning |
1956 |
Dedichen, Herman
|
|
|
66 spændende opskrifter |
1956 |
Palsbo, Susanne
|
|
|
Sådan laver vi mad |
1956 |
Algreen, Else
|
|
|
Den lille franske Kogebog |
1956 |
d'Abbans, Isabelle
|
|
|
Fremmed mad smager bedst |
1956 |
Rydelius, Ellen
Wägner, Ria
|
|
|
Pios Store Kogebog |
1956 |
Schuler, Elisabeth
Mathiesen, Ellen
Hammerich, Clara
|
|
|
Mad og Plan |
1957 |
Sivertsen, Lilly
Hellström, Elsa
|
|
|
Lidt men godt: 30 menuer med opskrifter |
1957 |
Östenius, Asta
Olsson, Brita
Bergström, Lisbet
|
|
|
Salater og kolde retter |
1957 |
Östenius, Asta
Bergström, Lisbet
|
|
|
Puk Kogebog |
1957 |
Meister, Knud
Andersen, Carlo
|
|
|
Delikate Ovnretter |
1957 |
Östenius, Asta
Olsson, Brita
Bergström, Lisbet
|
|
|
Kvik mad med konserves, og ideer til campingmad: over 200 gennemprøvede opskrifter og ideer |
1957 |
Wonsild, Karen
Bruun, Alice
|
|
|
Festmåltider: 20 menuer og 85 opskrifter |
1957 |
Östenius, Asta
Olsson, Brita
Bergström, Lisbet
|
|
|
Ost til alt |
1957 |
Diethelm, Margrit
|
|
|
Gør det let som Tusnelda. En causerende kogebog om mad i sjove omgivelser |
1957 |
Paludan, Else
|
|
|
Nem mad for travle husmødre: 350 opskrifter med tidsangivelser |
1957 |
Gunnarsen-Jensen, Ruth
|
|
|
Grill-mad barbecue: pasning af haveovn og madlavning på grill (også el-grill) |
1957 |
Paulsen, Birte
|
|
|
Diana i Fadeburet: 223 opskrifter for jægere og sportsfolk samt alle, der holder af vildt- og fisker |
1957 |
Rosted, Arne
|
|
|
Chi-Yun's kogebog: Nem kinesermad |
1958 |
Chi-yun
|
|
|
Krydderier til alt |
1958 |
Behm, Jonny
Goetze, Elinor
|
|
|
Byd og nyd. Nem og spændende festmad hvor alt er parat før gæsterne kommer |
1958 |
Toft, Marie
|
|
|
Æggeretter |
1958 |
Östenius, Asta
|
|
|
Den lille Hüttemeier, alle Hjems Kogebog |
1958 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
Mad uden kulhydrater. Sund og lækker mad til "slank uden sult" |
1958 |
Tardini, Ellis
Olaf-Hansen, Erik
|
|
|
Supper: 74 opskrifter til hverdag og fest |
1958 |
Östenius, Asta
Persson, Inger
|
|
|
Camping-mad |
1959 |
Tardini, Ellis
|
|
|
Lunt og lækkert smørrebrød |
1959 |
Östenius, Asta
|
|
|
Kammermad og Hybelkost |
1959 |
Christiansen, Paul Erik
|
|
|
Nem mad med konserves |
1959 |
Östenius, Asta
|
|
|
Kampen mod kalorierne: kogebog for diabetikere og overvægtige |
1959 |
Scheel, Esther
|
|
|
Morsomme Silderetter: 95 opskrifter |
1959 |
Östenius, Asta
Persson, Ingrid
|
|
|
50 middage til hverdage og fest |
1959 |
Nielsen, Gunver
|
|
|
Ris på mange måder |
1959 |
Adam, Hans Karl
|
|
|
Frikadellesløjd og køkkenskriveri: kogebog for børn |
1959 |
Rosencrone, Gorm
Rosencrone, Birthe
|
|
|
Norsk Mad |
1959 |
Acker, Drude
|
|
|
Europas bedste mad: nationalretter fra 24 lande |
1959 |
Dedichen, Rona
|
|
|
Frederikke's Selskaber: mad og ideer til årets selskaber |
1959 |
Paludan, Else
|
|
|
Vi laver mad |
1959 |
Algreen, Else
Engelstoft, Jesper
|
|
|
Pernilles Kogebog |
1959 |
Tunberger, Pernilla
|
|
|
Lækker mad for én eller to: 400 opskrifter |
1959 |
Gunnarsen-Jensen, Ruth
|
|
|
Ungarsk Mad |
1959 |
Adorjan, Vera
|
|
|
"Buon appetito" : mit italienske køkken |
1960 |
Bruun, Helle
Turchi, F.
|
|
|
Menu: En samling kulinariske optegnelser med nøje gennemprøvede opskrifter og gastronomiske anvisnin |
1960 |
Wretman, Tore
|
|
|
Krydderikogebogen |
1960 |
Strömberg, Alva
Lindhagen, Ulrikka
|
|
|
Grill på mange måder |
1960 |
Tardini, Ellis
|
|
|
Lystfiskerens Kogebog |
1960 |
Wellendorf, Lillian
|
|
|
Vi laver fin mad |
1960 |
Engelstoft, Jesper
Algreen, Else
Andersen, Sv. Aage Voigt
|
|
|
Hvad skal vi ha' til middag |
1960 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Biksemad med mere |
1961 |
Jensen, Aloisia
Jensen, Hugo
|
|
|
Nem fransk mad: 500 opskrifter |
1961 |
Pellaprat, Henri-Paul
|
|
|
Man tager: flittige Hænder’s kogebog |
1961 |
Dedichen, Rona
|
|
|
God mad. Storkogebogen med Deres mands livretter |
1961 |
Jørgensen, Gunhild
Korch, Vita
Tornerhjelm, Vera
|
|
|
Ønskeretter udvalgt blandt kendte københavnerinders opskrifter i Berlingske Aftenavis Sælges til for |
1961 |
Hurwitz, Lise
|
|
|
Makaroni og Spaghettiretter |
1961 |
Östenius, Asta
|
|
|
Ris på ny og spændende vis |
1961 |
Östenius, Asta
|
|
|
Feltkogebog |
1961 |
Anonym
|
|
|
Lev ung længere: Lav mad med umættet fedt og færre kalorier |
1962 |
Svennerholm, Lars
|
|
|
Moderne Mad: Ellen Holmes kogebog |
1962 |
Holme, Ellen
|
|
|
Mesterkokkens Idebog |
1962 |
Oest-Larsen, R.
|
|
|
Rigtig Mad til Billig Pris |
1962 |
Anonym
|
|
|
Diabeteskost: kalorieberegnede retter for diabetikere og overvægtige |
1962 |
Danielsen, Edith
|
|
|
Sund mad: salater, juicer, drinks, desserter m.m. af rå frugt og grønsager |
1962 |
Tardini, Ellis
Wilson, Grete
|
|
|
Grydekogebogen |
1962 |
Lindhagen, Ulrikka
|
|
|
Den idérige maccaronibog: 200 opskrifter |
1962 |
Anonym
|
|
|
Kosttilberedning: Grundbog 8-9 klasse, Ungdomsskoler, Aftenskoler |
1962 |
Hansen, Else la Cour
Langkjær, Henny
Sørensen, Helene
|
|
|
Finesser fra det franske køkken |
1963 |
Halverhout, Heleen A. M.
|
|
|
Dansk mad |
1963 |
Grumme, Grete
|
|
|
God mad med dybfrost. 68 lette opskrifter |
1963 |
Östenius, Asta
|
|
|
Køkkenchefen med bidrag af 60 chefkokke fra landets store hoteller og med professor Rich. Eges nærin |
1963 |
Begtrup, Bodil M.
|
|
|
Krydderier i maden |
1963 |
Bagger, Rigmor
|
|
|
Finesser fra det spanske køkken |
1963 |
Lee, Joanita
|
|
|
Salat hele året |
1963 |
Mostar, Katinka
|
|
|
Det gode bord |
1963 |
Brandt, Mogens
|
|
|
Mad for folk med mavesår: diæter og leveregler |
1963 |
Slot, Mary
Slot, Bent
|
|
|
Alverdens Livretter |
1963 |
Carrier, Robert
|
|
|
Kirsten Hüttemeiers nye storkogebog |
1963 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
Jorden Rundt med 80 Retter |
1963 |
Courtine, Robert J.
|
|
|
Mors mad. Opskrifter fra Edith Rodes køkken |
1963 |
Bang, Asta
|
|
|
Gyldendals blå kogebog |
1964 |
Algreen, Else
Engelstoft, Jesper
|
|
|
Til bordet |
1964 |
Blædel, Leif
|
|
|
Hüttemeiers livretter: middage - til hverdag og fest |
1964 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
Mad fra TV-Køkkenet |
1964 |
Tardini, Ellis
|
|
|
Bo Bedre’s kogebog: nye og festlige retter |
1964 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Venus i køkkenet eller kærlighedens kogebog |
1964 |
Douglas, Norman
|
|
|
Mad og mekanik |
1964 |
Tardini, Ellis
|
|
|
Man tager et sølvfad |
1965 |
Brandt, Mogens
|
|
|
Hüttemeiers frokostretter, smørrebrød, natmad m. m. |
1965 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
Kromad er go' mad |
1965 |
Andersen, Else
|
|
|
Susannes julebog |
1965 |
Palsbo, Susanne
|
|
|
Vi laver mad med krydderier |
1965 |
Lange, Bodil
Thodé, Sys Rehfeld
|
|
|
Lidt op i årene ... - hvad skal vi spise? |
1965 |
Schultz, Ebba
|
|
|
Køb rigtigt ind hos slagteren |
1965 |
Bagger, Rigmor
|
|
|
Lejrkogebog |
1965 |
Jensen, Bitten
Sørensen, Aage
Petersen, Erik
Illum, Per
|
|
|
Kogebog for Grønland |
1965 |
Hansen, Caia
|
|
|
Velbekomme, 100 causerier om mad |
1965 |
Jørgensen, Ejler
|
|
|
Slagterens kogebog, en moderne håndbog der tager hensyn til tid, kræfter og økonomi |
1965 |
Olufsen, Birte
|
|
|
Købmandens Leksikon: en moderne håndbog der tager hensyn til tid, kræfter og økonomi |
1965 |
Olufsen, Birte
|
|
|
Slagterens nye kogebog |
1965 |
Grønlund, Yvonne
|
|
|
Alt godt fra havet |
1965 |
Hoffenblad, Ellen
|
|
|
Fransk Landkøkken |
1965 |
David, Elizabeth
|
|
|
Culinarisk calender [2]: Sommeren, juni, juli, august |
1966 |
Jørgensen, Ejler
|
|
|
Italiensk Køkken |
1966 |
David, Elizabeth
|
|
|
Græsk Mad |
1966 |
Grumme, Grete
|
|
|
Tab 10 kg med Mogens Brandt - og nyd livet |
1966 |
Brandt, Mogens
|
|
|
Culinarisk calender (4): vinteren, December, januar, februar |
1966 |
Jørgensen, Ejler
|
|
|
En duft af fransk køkken |
1966 |
Montalvo, Sol de
|
|
|
Culinarisk calender (3): Høsten, september, oktober, november |
1966 |
Jørgensen, Ejler
|
|
|
Sildegodt og snaps |
1966 |
Hoffenblad, Ellen
|
|
|
Børnefødselsdage og fester for 3-15 årige |
1966 |
Bagger, Rigmor
Bjerg, Grete
|
|
|
Madam Mangors bedste |
1966 |
Brandt, Mogens
|
|
|
Alt om æg og æg til alt |
1966 |
Anonym
|
|
|
Culinarisk calender [1]: Vaaren. Marts, april, maj. |
1966 |
Jørgensen, Ejler
|
|
|
Børnehavemad, En kostvejledning for børnehaver |
1966 |
Holme, Ellen
|
|
|
Forførerens Kogebog |
1966 |
Sheraton, Mimi
|
|
|
Kolde retter og salater, 300 opskrifter på frokostretter og salater til hverdag og fest |
1966 |
Press, Sigrid
|
|
|
Billedkogebogen, bd I-II |
1966 |
Tardini, Ellis
|
|
|
Fransk mad: 300 franske specialiteter, som man selv kan lave |
1966 |
Piepenstock, Marianne
|
|
|
Italiensk mad; 300 spændende italienske specialiteter, som man selv kan lave |
1966 |
Piepenstock, Marianne
|
|
|
Kinesisk mad, 160 opskrifter på kinesiske specialiteter, med udførligt register |
1966 |
Emmery, Rose-Madeleine
|
|
|
En Samling Opskrifter fra et sønderjysk Hjem |
1966 |
Svensson, Kati
|
|
|
Din mad - din medicin : Vejledning om råkost og vegetarkost |
1966 |
Lavarde, Thora
|
|
|
Spændende mad fra hele verden |
1967 |
Haveman, Lotte
|
|
|
Spis rigtigt - og ha' det rart. Blade af min kulinariske dagbog |
1967 |
Høyrup, Mulle
|
|
|
Conrads kogebog, En snak om mad af TV-gastronomen |
1967 |
Bjerre-Christensen, Conrad
|
|
|
Mad for een |
1967 |
Grumme, Grete
|
|
|
Spansk Mad |
1967 |
Horvath, Maria
|
|
|
Opskriftsbogen fra Safir-Jubilette |
1967 |
Anonym
|
|
|
Alice B. Toklas' kogebog |
1967 |
Toklas, Alice
|
|
|
Ven med vægten |
1967 |
Algreen, Else
Nørgaard, Lise
|
|
|
Mad jeg kan li' |
1967 |
Bjerre-Christensen, Conrad
|
|
|
Kogekunst |
1967 |
Oliver, Raymond
|
|
|
Mugges madsnak |
1967 |
Hansen, Mogens
|
|
|
Vildt og fisk, for jægere og lystfiskere samt alle, der sætter vildt på bordet |
1967 |
Rosted, Arne
|
|
|
142 lækre foretter samt opskrifter på kuvertbrød |
1967 |
Bagger, Rigmor
|
|
|
Køkkenglæder |
1968 |
Brandt, Mogens
|
|
|
Mad for diabetikere |
1968 |
Sahlén, Ulla
|
|
|
Lynmiddage |
1968 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Vildt og tilbehør |
1968 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Køkkenskriverier med skoleeksempler på god mad |
1968 |
Anonym
|
|
|
Nye opskrifter, 3. samling : 97 nye opskrifter |
1968 |
Rasmussen, Edith
Vimmerslev, Asta
|
|
|
Osteretter |
1968 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Supper |
1968 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Frokostbogen, Ideer og opskrifter til den gode frokost |
1968 |
Sabroe, Arne
|
|
|
Opskrifter |
1968 |
Rasmussen, Edith
Vimmerslev, Asta
|
|
|
Dybfrysning uden problemer |
1968 |
Bagger, Rigmor
|
|
|
Tipoldemors receptsamling, kogebog - lægebog, gamle husråd og opskrifter - gennemprøvet af generatio |
1968 |
Anonym
|
|
|
Fisk og skaldyr |
1968 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Italiensk mad |
1968 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Foretter |
1968 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Ovnmad |
1968 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Den gamle kogebog |
1968 |
Palsbo, Susanne
|
|
|
Eksotisk mad |
1968 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Hurtig mad for den travle husmor |
1968 |
Bagger, Rigmor
|
|
|
Bo Bedre's nye kogebog, fremmed mad, opskrifter fra 15 lande |
1968 |
Kaufmann, Lilian
|
|
|
Diæt- og sukkersygekogebog |
1968 |
Maag, Vibeke
|
|
|
Conrads grill-bog |
1968 |
Bjerre-Christensen, Conrad
|
|
|
Sommermad |
1968 |
David, Elizabeth
|
|
|
Sund Mad |
1968 |
Thomsen, Nora
|
|
|
En rejse værd, Gastronomisk ekspedition, Jens Kruuse viser vej, Annabeth Kruuse giver opskrifter, El |
1968 |
Kruuse, Jens
|
|
|
Opskrift-ideer |
1968 |
Anonym
|
|
|
Salater |
1969 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Kaloriefattig mad |
1969 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Grill og Fondue |
1969 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Fransk hverdagsmad |
1969 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Grisebogen |
1969 |
Ramstedt, Jørgen
Rosted, Arne
Vibholm, Kjeld
|
|
|
Bedre grill og fondue |
1969 |
Bagger, Rigmor
|
|
|
God mad er altid på mode |
1969 |
Rasmussen, Edith
Vimmerslev, Asta
|
|
|
Julekogebog |
1969 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Koldt bord (og lune retter) |
1969 |
Holleufer, Jørgen
Fugl, Sigrid
|
|
|
Bevinget mad |
1969 |
Grumme, Grete
|
|
|
Sjov dåsemad |
1969 |
Bræmme, Lise
|
|
|
18 gange frisk fisk med små tips, der letter tilberedningen |
1969 |
Bruun, Alice
|
|
|
Skovfogedens vildtretter |
1969 |
Mørk, Troels Trier
|
|
|
Hedvig Catrines Kaagebog 1763 |
1969 |
Boyhus, Else-Marie
|
|
|
Diæt for overvægtige: Vejledning med et udvalg ef middagsretter |
1969 |
Danielsen, Edith
|
|
|
Fra råkost til grill |
1969 |
Soer, Hans J.
|
|
|
Oksebogen |
1969 |
Christensen, Richard
Eskildsen, Lotte
|
|
|
Mellem marker og mennesker - og noget om mad |
1969 |
Hannestad, Adam
Hannestad, Knud
Hannestad, Lene
Hannested, Michael
|
|
|
Den indiske kogebog |
1969 |
Engbæk, Sarah Thankammar
Tuladhar, Padam Bahadur
|
|
|
Børnenes koge- og bagebog |
1969 |
Thomsen, Hanne Flensborg
Jensen, Bodil
|
|
|
Det kolde bord |
1969 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Hyggemiddage |
1969 |
Springborg, Ulla
|
|
|
Restemad på en ny og lækker måde |
1969 |
Bennike, Lise
|
|
|
Nem gæstemad |
1969 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Gryderetter |
1969 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Krydderurter og andet godt i mad og drikke |
1969 |
Hurwitz, Lise
Haagen-Müller, Marie
|
|
|
Om kød, Indkøb, Opbevaring, Tilberedning |
1969 |
Thøgersen, Bente
|
|
|
Fjerkræbogen |
1969 |
Eskildsen, Lotte
|
|
|
Mine opskrifter |
1969 |
Slebsager, Astrid
|
|
|
Det kaloriefattige køkken |
1970 |
Froidl, Ilse
|
|
|
Kalvebogen |
1970 |
Slebsager, Astrid
|
|
|
Småretter |
1970 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Festlig hverdagsmad |
1970 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Til dig som lever lækker, en antikvarisk kogebog |
1970 |
Andersen, Gurli
Bencard, Mogens
|
|
|
Eva's Mad for to |
1970 |
Bræmme, Lise
|
|
|
Mad fra A til Ø |
1970 |
Hüttemeier, Kirsten
|
|
|
Italiensk kogekunst |
1970 |
Root, Waverley
|
|
|
Fransk kogekunst |
1970 |
Fisher, M. F. K.
Bjerre-Christensen, Conrad
|
|
|
368 fiskeretter |
1970 |
Svendsen, Knud
|
|
|
Gastronomi i det fri |
1970 |
Bondanini, Mario
|
|
|
Fisk og skaldyr |
1970 |
Johannesen, Charlotte
Eskildsen, Lotte
|
|
|
Vildt og lam |
1970 |
Rosted, Arne
Beck Jurgensen, J.
|
|
|
Brug fryseren |
1970 |
Waldo, Myra
|
|
|
Lad os gå i køkkenet og slappe af |
1970 |
Ussing, Olaf
|
|
|
Bord dæk dig ... med gris på gaflen |
1970 |
Anonym
|
|
|
Æg og grønt |
1970 |
Rindom, Sonja
|
|
|
Fad- og grydemad |
1970 |
Andersen, Gerda
Rohweder, Birte
|
|