| Aldrig før er der talt så meget om, hvad der er sundt at spise, og om den ene eller den anden er på „kalorier".
Moderne mennesker taler mad - på det ernæringsmæssige plan. Spisevanerne har ændret sig så væsentligt efter krigen, at vi har fundet, at der ligefrem var et behov for en bog, der fortalte om brug af rå frugt og grønsager til alle de nye ting som f. eks. juicer, milkshakes og dybfrysning. Der er mange variationer af råsalater i bogen, hvor bl. a. de sjove nye produkter som bønnespirer, peberfrugter og den rå ananas er taget med.
Det er slet ingen fanatisk råkostbog, hvor al anden føde forkætres, men i stedet for en idébog, hvor tingene ofte er beregnet som supplement til en normalkost.
I de fleste afsnit er opskrifterne sat op i alfabetisk rækkefølge for at lette oversigten.
Vi takker Københavns Engros Grønttorv for god hjælp. Hvis De vil få lige så megen glæde af at forsøge de forskellige retter, som vi har haft af at prøve de mange nye ting, så har vi nået, hvad vi ville med vor lille bog.
Juni 1962.
Grete Wilson.
Ellis Tardini. | |