| Alt godt fra havet, 106 Auberginer, 27
Betterave, 105 Beuf a la mode, 64 Beuf Bourguignon, 65 Blæksprutte - kogt, 42 Blæksprutte - stegt, 43 Bortsch, 76
Bouillabaisse Dronningmølle, 81 Branade de Morue, 91 Brissel med agurk, 52 Bøf, fransk, 62 Bøf, marineret, 64 Bøf i ovn, 63
Camenbert Moussé, 37 Céleri en Casserole, 37 Céleri remoulade, 105 Champignons og bacon, 106 Champignonsuppe, nem, 33 Chili con Carni, 52 Chop Souey, 54 Chowder, New England, 87 Création crevettes, 105 Creme Lorraine, 37 Croque Monsieur, 28
Filet d'Ange, 35 Fisk på grill, 47 Fiskesuppe, Madame Nicolai's, 80
Fiskesuppe, provencalsk, 81 Formkage, kokos, 58 Franske kartofler, 26 Friture de pays, 42 Frugtsalat, 22 Fødselsdagskage, 59
Gigot Esterelle, 47
Hakkebøf med bacon og champignons, 63 Hakkebøf, Lunne's, 63 Hamburgerkoteletter, 95 Hrouchak, 57 Hyrdepie, 94
Høns i mandelmayonnaise, 106
Indmad til grønne og røde peber, gourgetter, auberginer, tomater m. m., 95, 96
Jule-salat, 28
Kalvehaler, 19 Kalvehoved, kogt, varmt, 68 Kalvekotelet provence, 69 Kalvekød med tunfisk, 70 Kalveroulade, fransk, 20 Kalvesteg Tusnelda, 71 Kartoffelfad, 94 Kartoffel-porresuppe, 33 Kartoffelsalat Tusnelda, 104 Kartofler, bagte, 96 Klipfisk på fransk, 89 Klipfisk på spansk, 90 Klipfiskefrikadeller, 91 Klipfiskekroketter, 91 Kokos-formkage, 58 Kotelet Milanese, 71 Kotelet Nelson, 71 Krabbesalat, 107 Kyllinger Barbecue, 47 Kødboller, Konstantins, 53 Kål med æbler, 95
Lever og ærter, 41 Leverpostej med champignons, 27
Løg-ostesuppe, 78 Løgsuppe, 32
Majskager, 98 Meloner, 29
Merian (eller småtorsk), 41 Minestrone, 75 Mixed grill, 47 Muslinge-hønsesuppe, 87 Muslinger i Beignet, 86 Muslinger på fransk manér, 85 Muslinger i gelé, 86 Muslinger, gratinerede, 86 Muslinger, som hollænderne
laver dem, 86 Muslinger, marinerede, 86 Muslinger, provencai, 87 Muslinger, stuvede, 85
Nasi Goreng, 97
Oeuf en gelé, 105 Oliven, 27 Osso Buco, 19 Ostesennepsmad, 27 Ostesoufflé, 21 Ostesuppe, almindelig, 77
Pandekager d'Esprit, 52 Pandekager med fyld, 94
Pandekage, ægte russisk, 21 Peanuts, 27 Petit pois provence, 19 Pindasovs, 49 Pizzaladiere, 57 Pølse-brød, 28
Raclette, 36 Reje-ret, 53 Ristafel, 98
Salatblad-suppe, 32 Salat Niçoise, 106 Saté, 48
Sandwich-kotelet, 70 Sauce Picante, 36 Sauce vinaigrette, 69 Scampi Olivo, 43 Småtorsk, 41
Soupe au pistou, 32 Sovs med ansjoser - til
makaroni, 21 Sovs med kød - til makaroni, 21 Spætte, ovnbagt, 43 Stracciatella, 77 Svinekoteletter i fad, 20 Svineskanke à la provence, 18
Tomat-baconmad, 27 Tomater, 29
Tomater, provencalske, 48 Tomat-løgsuppe, 75 Tomatsalat, 105 Tunge-postej, 104
Æblepie, 22 Æggemad, 28 | |