|   | PEBERFRUGTER MED RIS
 3/4 P. blancherede Ris koges fuldstændig møre i tynd Bouillon, et Løg koges med, 
 og dette optages, naar Risene er kogte, forinden de røres op med Salt, 20 Kvint 
 Smør, 1/2 P. hakket, kogt Kalve- eller Hønsekød, eller kogt røget Skinke, 2 Æg og 
 1/2 Pægl Fløde. Risene sættes over Ilden, og der røres i dem, indtil de begynder 
 at koge, da fyldes de i Peberhylstrene, kogt i Fedt, stilles i en flad Kasserolle og 
 koges 1/2 Time i en Tomat-Sauce, der før Anretningen tillaves med lidt raa Fløde.
 Resten af de kogte Ris varmes, bredes paa et Fad, og paa dette Underlag anrettes 
 Peberfrugterne. Saucen hældes over dem. |   |