| SMÅRETTER (Hors d'oeuvres) Agurker Agnes, 14 Agurker i hvidt, 14 Artiskokker
Madame, 11 Asparges Sylvie, 13 Blegselleri à la grecque, 8 Champignon i
marinade, 23 Kaviar på is, 23 Kosak-æg, 12 Marinerede asparges, 13
Marinerede champignoner, 10 Marinerede muslinger, 8 Marinerede rødbeder, 11
Marinerede tomater, 15 Ostekugler, 23 Paprika-bacon, 23 Pierres porrer, 9
Salami Marie, 12 Sardel-æg, 11 Sardiner Bohème, 13 Selleri med oliven, 7
Selleri i sennep, 7 Skinkeruller, 10 Skinkesalat., 9 Tomater Therese, 15
VARME FOR- OG MELLEMRETTER
Crêpes, 17
Gratinerede crepes, 19 Gratinerede æg Henri, 18 Gratinerede makrel, 16
Hønsekroketter, 19 Omelet, 17 Porrer Provence, 18 Tarteletter med jægerfyld,
16
SUPPER
Admiralens suppe, 27 Bondesuppe, 30 Bouillon, 24
Cathrines fiskesuppe, 32 Piskesuppe Malo, 30 Forårs-suppe, 26 Fransk
sommersuppe, 41 Gratineret løgsuppe, 28 Juliennesuppe, 27 Klaring af bouillon,
24 Mimose-suppe, 28 Pot-au-feu, 31 Suppe fra Auvergne, 33 Suppe Malmaison,
25 Suppe parisienne, 29 Suppe Parmentier, 29 Suppe Sabine, 26 Airtesuppe
Saint-Germain, 25 Tomatsuppe fra Provence, 34
GRØNSAGSRETTER Auberginer som i Nice, 35
Fennikel i rødvin, 37 Gartnerkonens postej, 36 Julesalat på ardennervis, 35
Ratatouille, 38 Skovfogedens kartoffelfad, 42 Spinat i fad, 37
FISK OG SKALDYR
Gratinerede muslinger, 48 Gratineret torsk, 46 Kogte muslinger, 47 Kongens
fiskefad, 43 Marinerede foreller, 45 Muslinger à la Francilion, 38 Sydfransk
makrel, 44 Søtunge à la Josephine, 44 Søtunge niçoise, 42 Tunfisk fra Biarritz,
46
KØD OG INDMAD Bøf à la Mode, 60 Forårsgryde, 55 Fricandeau, 51 Fyldt
kalvebryst, 51 Grillbøf, 59
Halvstegt kalvelever, 53 Høker-gryde, 61 Kalvesauté, 52
Lammekoteletter à la Soubise, 62 Mørbrad i champignon, 49 Navarin, 63
Parisernyrer, 54 Rosmarin-koteletter, 49 Slagtermesterens gryde, 50 Sprængt
oksebryst med bouillonkartofler, 54 Vinhandler-gryde, 60
FJERKRÆ
Elsass-duer, 65 Hane i vin, 64 Krydderkylling, 56 Kyllinger som i Strassburg, 64
SALATER
Agurkesalat, 67
Aspargessalat, 68
Fransk champignonsalat, 68
Grøn salat, 66
Julesalat, 66
Nizza-salat, 20
Rødbedesalat, 67
Tomatsalat fra Provence, 67
DESSERTER OG KAGER Bananer med rom, 71 Chokolademousse, 69 Ferskner
Grand Marnier, 69 Kanellagkage, 70 Mazarin, 71 Valnøddesoufflé, 72 Æble-flan,
69 | |