| A
Abrikos, marmelade 37
And, Peking 20
Appelsinbrød 42
B
Bananer, pariser 15
Boller, kaffe 39
Bondesuppe, fransk 9
Bøffer, hvidløg 14
Bøffer, ungkarlens 32
C
Canneloni 33
Champignons, portvin 22
Cocktail med sild 24
D
Drikke til natmad 33
F
Fars, skinke 10
Fisk, fest- 18
Franskbrød 38
Frokostbordet 24
Fromage, ananas 19
Frugtkage, amerikansk 42
Frugttærte 11
Frysebox 4
G
Gelérand, tomat 20
Grapefrugt med rejer og mayonnaise 14
Grøntsagslåda 7
Gryde, profetens 8
H
Hamburgerkoteletter 19
I
Is, lavet i køleskab 21
Is, vanille 20
Is, varm 17
K
Kage, amerikansk 42
Kagedejg i køleskab 43
Kotelet, amerikansk svine 28
Koteletter, franske, paprika 5
Koteletter, fyldte 16
Koteletter, hamburger 19
Kyllinger, konge 22
Køleskabets udnyttelse 44
Køleskabets termostat 4
Köttbullar, ægte svenske 27
L
Lagkage, galop 13
Lada, grøntsags 7
Lada med sild 26
Løgsuppe, fransk 30
M
Mandelbund, Kirstens 23
Mandelkranse, Skriverhusets 42
Marengs 1»
Marinade til salater 34
Marmelade, abrikos 37
Mayonnaise 25
Muffinsdejg 43
Muslinger, marinerede 24
Mørbrad a la Isabcll 12
Mørdejg 43
Mål og vægt' 4
N
Nassi Goreng, hollandsk risrand 31 Natmad 30
O
Ostesandwich 28
Ostesauce 27
P
Peberkager, svenske 40
R
Rejegelé 25
Ris, løse 8
Risotto, italiensk 32
Risret, hollandsk 31
Røræg, koral 16
Råd, gå-i-byen — 45
Råd, praktiske mål og vægt 4
S
Salater 35
Sandwich, oste 28
Sauce, chokolade 21
Sildecocktail 24
Sildelåda 26
Skinkefars 10
Smorkamme 41
Spaghetti, Skriverhusets 9
Spinat, frossen 6
Spinat, æg, ostesauce 27
Sundheden, må vi tænke på 34
Suppe, fransk, bonde 9
Suppe, fransk løg 30
Sønderjydsk stang 40
T
Toddy, hylde 36
Toddy, portvin 36
Tomatgelérand 20
Tungeanretning, Ulla's 26
Tærte, frugt 11
Æ
Æblepie, klosterets 6 | |