Detaljer |
Indledning |
Indledning |
Indhold |
Opskrift |
Titel: | Italiensk Køkken | ||
Forfatter: | David, Elizabeth; | ||
Pseudonym: | |||
Årstal: | 1966 | ||
Udgivelsessted: | København | ||
Forlag: | Hans Reitzel | ||
Varianttitel: | |||
Genudgivelsesår: | |||
Sider: | 375 | ||
Oversætter: | Larsen, Henrik | ||
Stikord: | serie; italiensk; | ||
Samlet oplag: | 1 | ||
Trykkested: | København | ||
Pris i kr: | 39,75 | ||
A
Abrikosmarmelade Agurkesalat Amerikanske Kranse Ananas-Fromage I — II Ananas med Makronhund Appelsin-Fromage I Appelsin-Ret, kold Asier 43 B Banan-Gul — Kage Benløse Fugle Berliner-Piankuchen Blommer, grønne — henkogte Bodils-Kage Boeuf a la mode Borg mesterkringle-indlæg Brosten Brune Kager I --II Brunsvigere Butterdejg Butterdelgatoppe Bækkenkage Bækkennødder C Champagnestænger Chocolade-Fromage — Kikskage Citron-Creme Citron-Fromage I — II Citronkringler Creme, billig D Dadler, fyldte g Dana-Smørcreme Dronning Louises Budding Flade-Budding Fløderand 20 Franskbrød 10 Fuglereder 34 G Galopkringle Gele, kunstig — Ribs Genfer-Snitter 27 Georgin-Kage Grahamsbrød Gulerodsgullasch 4 Gulerods-Marmelade H Halvmaane-Dessert Halvmaancr af Butrerdejg Hannoverkage « Helene Snitter Hindbær-Marmelade 22 Hof-Dessert 35 Honningkager Horn-Gifler Hummer i Mayonnaise Hummersalat Høns i Gele Hønsesalat I-J Ingefær-Konfekt 37 Is, Ananas 28 — billig 29 Bomber 32 Dessert, varm 52 — Hindbær 28 — Nougat 28 — Punch - 28 — Vanille 28 Jeg kan ikke lade dig være 24 jordbær 1 39 _ II 40 Julekage jadekager 15 K Kaddara-bomber 52 Kafferød, engelske Kaffe-Fromage 25 Kammerjunkere 18 Karamel 34 Kartoffelsalat 45 Kathrine-Blommekage 27 Kiks 20 Kirsebær, hele 40 Kirsebær-Kage 52 Kirsebær-Marmelade 41 Kirsebær, syltede 41 Klejner 16 — I 20 — II 20 Klipfiskefrikadeller 47 Klipkrans 50 Knækbrød 18 Kokuskager, smaa 14 Korendekage 13 Kringler, smaa 15 Krumkager Krustader 16 Krydderkage Krydder-Tvebakker 10 Kræmmerhuse I 14 — II 14 Kuppeldessert 22 Kødsalat 45 L Lagkage — med Chocolade Leverpostej — kold « linsedejg Linse-Makroner- 33 M, Macaronipie Macaronirouletter Macaronisatat 45 Makron - 38 Makrondejg 21 Makroner, Kokus - ¡ Makron-Konfekt 52 Makroner, smaa Makronindlæg til Wienerbrød m m 8 Mandler Mandelkage 9 Marengs — Chocolade — hvide Marcipanblok Marcipan-Kontekt Maries Korendekage 19 Mayonnaise 53 — ægte 46 Medalje-Kager 34 Mors Horn 93 N Napoleons-Hatte 34 Napoleonskager 32 Nelsonkranse 13 Nougat 34 — blød — Dessert 22 — Slimer 32 Nøddeblok 37 O Oksetunge, kogt 48 --med Oliven 48 Omelet som Pandekage 44 Omnibuskage 12 Othellomasse Overtrækschocolade P Paradiskranse 19 Pariser-Dessert 22 Pariser-Toppe 32 Pastinakrand Pelifours 33 Pickles 43 Pistasier 36 Pleskener M Plumkage 1 13 — 2 13 Postej, fransk 48 Pundkage 12 R Rabarber, henkogte 42 Rabarber-Marmelade 42 Rabarber, syltede 42 Ribbensteg - 49 Ribs, hele 40 Rismelskage 12 Rom-Budding Rom-Creme 52 Rom-Fromage 23 Rom-Fromage med Makronbund 24 Rom-Smørcreme 52 Rosenkage 14 Rubows Smørkager 8 Rundstykker 10 Rulle-Aal 4b Russisk Salat 45 Rødbedesalat 45 Rødvins-Budding 26 S Sandkage 1 ¡3 — meget fin 53 Sauce, Champignon 50 — Oliven 50 — Trøffel 51 — Kapers 51 — Tomat 51 — Citron 51 — Hollandsk 51 — Vildt 51 Ser 20 Sigtebrød Sildesalat Sirupskage Skotsk-Marmelade Skum-Budding 25 Smørcreme-Dekoration — til Wienerbrød 29 Smørhorn (hurtige og sprøde) 4 sodakage Sodakager, smaa Solbar, hele Spansk Vind Sprøjte-Chokolade 37 Sprøjteglasur Stratsburger-Kager Stikkelsbær, hele Salvkage Søsterkage — Rørkage 12 T Taalmodighedskager Thekringler The-Snitter Trifli-Dessert Trøfler 3T U Upsalabrød 18 V Vandbakkelser Vandkringle Vanille-Budding — Creme I 29 — Creme II Vanille-Creme, Delikat — — meget tin « Vanillekranse « Wales-Kringle Wienerbrød — II — III Æ Æble-Dessert Æbledessert med Butlerdejg 32 Æble Makron-Dessert 20 Æbler 36 Æblemarmelade I 41 Æblemarmelade II Æbleskiver med Kærnemælk 44 — — Æbler 44 Æggehvidekager Ærø Søsterkage | ||
FUNGHI RIPIENI (Fyldte champignons)
1/2 kg champignons, 60 g skinke eller bacon, hvidløg, persille, rasp, 2 spiseskefulde reven Parmesanost, olie. Vælg temmeligt store, kopformede champignons. Vask dem og tag stilkene af. Hak bacon eller skinke sammen med persille, hvidløg og champignonstilkene og tilsæt den revne ost og 2 spiseskefulde rasp. Bred denne blanding ud ovn svampene, drys med salt og peber, hæld lidt olie over deffl og bag dem, dækket med pergamentpapir i jævnt varm ovn i cirka 30 minutter. Af og til hældes lidt mere olie ved, si svampene ikke tørrer ud. | ||