| Gulerodssuppe.
(6 Personer)
Ca. 1 kg Gulerødder, 2 1/2 Liter Vand, 20 Gram Margarine, 25 Gram Mel, ca. 4 Spiseskefulde VITAMON, lidt Kørvel, Persille eller Porreringe, Salt..
Gulerødderne skrabes, skæres i ganske smaa Stykker, kommes i koldt Vand og koges meget møre. Derefter passeres og jævnes Suppen, og Vitamonen kommes i. Ganske lidt Sukker, ca. 1/2 Teskefuld, er af god Virkning, særlig i denne Suppe — men forøvrigt ogsaa i de fleste andre, men husk, at Mængden maa aldrig være saa stor, at den paa nogen Maade kan siges at smage sød; tilpas Mængde af Sukker kan gøre en Suppe liflig. Et af de nævnte Ingredienser, lidt finthakket Kørvel, Persille eller fine Porreringe kommes i Suppen.
Løgsuppe. | |