|  | KOLDE FORRETTER Admiralens rejesalat, 15
 Aleksanders forret, 32
 Asparges à la russe, 44
 Asparges espagnole, 44
 Asparges Simone, 29
 Avocados med fyld, 41
 Baronessens fryd, 41
 Engelsk salat, 45
 Enkel Niçoise-salat, 23
 Farmors sild, 11
 Fransk makrel, 12
 Frederiks sildebrød, 15
 Fuglerede, 29
 Gina's æggesalat, 12
 Glaseret hønsesalat, 26
 Grapeskaller med hummerfyld, 24
 Gravlaks, 56
 Jensens lyst, 51
 Junkerens hummersalat, 19
 Kejserindeæg, 8
 Krabbecocktail, 59
 Krofars sild, 16
 Lines fine lakse-salat, 53
 Lyn-æg, 8
 Madames sild, 16
 Marias hønsesalat, 34
 Marinerede muslinger, 27
 Marineret, røget makrel, 10
 Maskeret laks, 27
 Meksikansk muslinge-salat, 36
 Middelhav-salat, 33
 Mirandas hønsesalat,32
 Nordsø-cocktail, 36
 Orientalsk salat, 62
 Pusta-æg, 7
 Reje-cocktail fra Maxim, 24
 Rejer i gelé, 20
 Russiske æg, 10
 Salat Niçoise, 34
 Sennepsæg, 7
 Sevilla-blomkål, 66
 Skildpadderand, 28
 Skinkekræmmerhuse med frugtsalat, 64
 Skinke-medaljoner, 42
 Skinke-mousse, 47
 Skinke og melon, 37
 Skinkeroulade, 60
 Slikporrer med skinke, 64
 Solejc, 18
 Sommerfavoritten, 17
 Spansk tunfiskesalat, 50
 Tomater med karry-fyld, 31
 Tomater med tunfiskefyld, 13
 Tomatrand med krabbesalat, 25
 Torino-salat, 30
 Torskefilet Niçoise, 14
 Torsk i mayonnaise, 14
 Tunfiske-cocktail, 18
 Tunge-ruller, 35
 Tungesalat med majs, 46
 Tyroler-æg, 9
 Æg i dild-mayonnaise, 9
 Zarens tomater, 31
 VARME FORRETTER
 Bagte, fyldte kartofler, 71
 Basker-fad, 51
 Blinier, 41
 Boston-skinke, 69
 Corinnes æg, 37
 Crepes med asparges, 55
 Friturekogte cocktail-pølser, 71
 Gourmet-brød, 20
 Hamburgerryg a la Mere Malene, 66
 Hjemmelavet gåseleverpostej, 68 Hummer Louise, 54
 Kreoler-blomkål, 68
 Krustader med rejecreme og asparges, 63
 Mortens hofret, 38
 Muslinge-brød, 65
 Nyre som i Nantes, 67
 Ostegratinerede sardinbrød, 43
 Portvins-ristet hamburgerryg, 62
 Præstegårdens tarteletter, 70
 Rejer i karry, 59
 Ristede sardiner, 43
 Ristinge rognbrød, 61
 Røgeriets små sildeskåle, 48
 Små gedde-gratiner, 52
 Store øjne, 48
 Svenske silderuller, 53
 Torskerogn i skaller, 61
 Tunfisk Benedikte, 46
 Æg a la Grecque, 49
 Æg Florentine, 49
 |  |