| Forretter
Nr 12 Brødsuppe 7
5 Bagt Brød 4
6 Grønkaal 4
7 Kørvelsuppe 5
13 Kærnemælksbrødsuppe 7
3 Kold Kærnemælkssuppe 4
11 Kartoffelsuppe 6
2 Majsflagegrød 3
10 Melboller 6
- 4 Norsk Øllebrød 4
1 Risvandgrød 3
- 14 Sagoøl 8
9 Sur Frugt-og Gulerodsuppe 5
Efterretter,
Nr 17 Forloren Hare Side 9
20 Forloren Fiskerand 11
27 Gulasch med Kartoffelmos 14
16 Kartoffel-Kødkarbonade 9
15 Kartoffelfrikadeller 11
26 Kartoffelpie 13
25 Kartoffelsalat 13
28 Kartoffelmos 14
23 Indbagte Gulerødder 12 ¦ 22 Indbagte Pastinak 12
Nr 24 Persillesauce Side 12
15 Skinkefrikadeller 8
--- 18 Svenske Kyllinger - 10
18 Tomatsauce 12
Dessert
Nr 32 Crémesauce Side 16
31 Gelée 15
35 Junket eller Relamælk 17
36 Junket med Fløde og Frugt 17
49 Junket Is 22
33 Kærnemælksfromaage 16
34 Mandelbudding 17
29 Risblomst,' 15
30 Tyttebær Ris 15
Bagning
Nr 40 Almindelig Julekage Side 19
50 Bagepulver eller Gærpulver 22
48 Creme til Kager 21
37 Grahamsbrød , 18
38 Grahamskager 18
41 Horn 19
46 Kræmmerhuse 21
39 Muffins 18
41 Smørhorn --19
44 Strandskaller 20
47 Swisvoll 21
43 Wienerbrød 19
45 Æggehvide med Frugt 20 | |