| Wienerschnitzel
Hertil kan bruges: Kalveinderlår, klump, kalvemørbrad. Beregn ca. 150 g pr.
person.
Andre ingredienser: Æg, rasp, salt, peber, fedtstof, citron, ansjos, kapers.
Kødet skæres i store skiver på ca. 1 cm's tykkelse. Bankes let, vendes i æg og
dyppes i rasp, tilsat salt og peber. Schnitzlerne brunes af i godt varmt fedtstof og
steges ca. 2 minutter på hver side.
Anrettes med 1 skive citron med lidt kapers, en sammenrullet ansjos og evt. lidt
peberrod. Til wienerschnitzel serveres: Stegte kartofler og grøn salat.
Før kødet dybfryses: Pak gerne koteletter og wienersnitzler udskårne. De bør altid
forfryses, før de pakkes i aluminiumfrysefolie. Wienerschnitzel paneres, før de
fryses.
Der skal ikke tilsættes salt og peber til raspen.
Når de skal steges: De brunes omhyggeligt af og steges som ovenfor beskrevet,
men med ca. den dobbelte stegetid. | |