| FORRETTER
Aubergine-»kaviar«, 9 Aubergine med yoghurt, 7 Bønnesalat, 12
Fiskeroulader fra Bengalen, 13 Forårsruller, 10 Fyldte peberfrugter og
tomater, 7 Kærlighedsløg, 11 Kødboller fra Tabriz, 63 Marineerde asparges, 9
Marineret, rå
fisk, 12 Pedro's varme sandwich, 20 Æg Fu Yung, 8
SUPPER Broget suppe, 15 Brændende rissuppe, 24 Falsk skildpaddesuppe, 14
Fiskesuppe, 24
Forårssuppe, 15 Indisk linsesuppe, 17 Karry-kartoffelsuppe, 18 Kokossuppe, 18
Løgsuppe med
mandler, 20 Mulligatawny, 13 Picadillo, 17
Pikant hønsekødsuppe, 16 Spinatsuppe med svampe, 19
FISK OG SKALDYR
Agurk med tørrede rejer, 59 Ananas-fisk, 28 Fiskefilet Bombay, 29 Fiskefilet
med Sambal,
31 Fiskegratin, 27 Fisk fra Bengalen, 32 Hamilton-fiskegryde, 30 Kedgeree, 31
Klipfisk
Bermuda, 33 Makrel Cuscatleca, 27 Malabariske rejer, 25 Sauterede krabber, 29
Sur-sød fisk, 26
KØDRETTER, VILDT OG FJERKRÆ
And med valnødder, 23 Agerhøne i skjul, 45 Bondegryde, 42 Efterårs gryde, 46
Fruglfyldt
høne, 47 Fu-Yung, 36 Indbagt kalvefilet, 41 Krydret lammeragout, 49 Kylling i
citron, 33
Kødgryde, 44 Kød i karse, 43 Løvehoveder, 36 Madagaskar-kalkun, 43 Nanking-
and, 37
Oksefilet Mar del Plata, 35 Persiske »karbonader«, 45 Sauterede lammenyrer,
38 Sukiyaki, 65
Svinekød i sur-sød sovs, 37 Yaki-Tori, 34
SALATER OG GRØNSAGS-RETTER
Agurk med tørrede rejer, 59 Avocados-salat, 52 Bønnebundter, 50 Forårssalat,
51 Kolde
agurker, 59 Æggesalat, 52
-- aubergine, 49 Champignoner, 51
DESSERTER Ambrosia, 59 Banana-Bake, 54 Bananbåde, 60 Bananmos, 60 Fyldt
ananas, 63
Guldappelsiner, 62 Halva, 54
Himmelske æbler, 61 Kokosbrød, 55 Meksikansk creme, 38 Melonsalat, 56 Søde
nudler, 53 Varm
ferskenkompot, 55 Vincreme, 62 Æble-fyld, 55 | |