| Ananascreme 36 Biksemad 15 Budding 12 Bryllupskage 87 Citronmarinade 70 Chokoladebudding I 12 Chokoladebudding II 46 Cocktails 50 Duer, farserede (Pigeon
d'Amour) 35 Elskovstærte 36 Familiebakker 77 Farslagkage 12 Fiskeret, japansk 31 Finger- og pindemad 50 Fjernsynsskiver 97 Friturestegte småfisk 64 Forloren skildpadde 87 Gås, farseret 92 Grønsager, dybstegte 31 Hamburgerkoteletter 40 Hollandaisesauce 63
Hurra-biksemad 40 Høne i gelé 60 Jordbærfromage 60 Jordbæris 60 Jordbærvandis 61 Jordbærkager (amrk.) 55 Karryhøne 20 Karrysauce 107 Kartoffelsalat, kold 69 Kalveryg (Hannes) 45 Kalvefrikassé (fransk) 55 Krabbesalat 92 Kåldolmer, armenske 31 Laksørredfilet 45 Laksørred i fad 63 Leverpostej 23 Mayonnaise 69 Marinade, fransk 70 Makrel, »gravad« 33 Maskintorsk 26 Makronkonfekt 93 Moccacreme 36
Muslinger, gratinerede 60 Muslinger, fyldte 83 Nyreragout med ærter 74 Orientalske titbits 19 Ostepizza 27 Osterande 91 Paradissalat 36 Piedej 26
Pizza (italiensk) 83 Pot-au-feu 30 Portionsanretninger 92 Pærer i karamel m. rom 91 Ris, armensk 19 Ris oriental 19 Rijstafel 18 Rissalater 60 Ribbenssteg l'orange 107 Rensdyrryg m. enebær 91 Rønnebærgelé 91 Røræg 33
»Små grønne orme m. slangefedt« (makaroni) 102
Sauce vin blanc 45 Sellerisalat 64 Sild med dild 15 Sild, marinerede 15 Snehvideæbleskiver 103 Snobrød 77 Solskinsrand 107 Soløje 106 Spinatsuppe 106 Svampe, tørrede 91 Svinekoteletter, orientalske 106 Tomatsalat 69
Tomatløgsuppe m. ostebrød 24 Torsk, ovnkogt 26 Tunger i champ. (babykrokodille-) 102 Tusneldas vinterruller 40 Vinbladsdolmer .armenske 83 Vin af æblemost 81 Æbleostepie 27 Æbler, stegte | |