| And a l'orange med pommes frites 46
Appelsinfromage med frugt
Appelsingelé, svensk
Appelsinsuppe med banan
Blåbær med havrekræs og flødeskum 54
Blomkål, ostegratineret 36
Blomkål, paneret 36
Broccoli- og kartoffelsuppe 35
35
Broccoli i ostesovs
Broccoli med ris og rejesovs 34
Broccoli, smørkogt
Broccolibund
Broccoliruller med smeltet smør 35
Bærcharlotte 55
Bønner, løgmarinerede
Fisk, kogt med ægge-, persille-, kapers-, løg-, sennepssovs 13
Fiske- og grønsagssalat med sennepsfløde 19
Fiskeblok, ovnstegt med porreris 18
Fiskeboller i flødestuvet spinat 28
Fiskebøf, delikat med broccoli 23
Fiskefars, stegt, paneret, med stuvede grønsager 29
Fiskefilet, mayonnaisegratineret på broccolibund 16
Fiskefilet, råstuvet 15
Fiskefilet, ristet med kold Tyrolersovs 24
Fiskefilet, stegt med ærter og peberrod 23
Fiskepandekager, små med persillesmør I8
Fiskerisotto
Fiskesoufflé med rejesovs 24
Fiskewienerschnitzel 17
Foliesild med kogte kartofler 26
Grønkål 34
Grønsager, stuvede 37
Grønsagsfad med bacon og æg 38
Grønsagssuppe med fisk 38
Gullasch, ungarsk 43
Frugtis 55
Hare, forloren med kartoffelsalat 48
Høne å la Peking 48
Jordbærtærte med marengs og flødeskum 55
Juicebowle 56
Juicecreme med fløde 53
Juicegelé med is 54
Kylling en casserolle; 44
Kylling, friturestegt med smørkogte grønsager 45
Kylling, pikant 45
Kylling, stegt, kold med salat 44
Kyllingleversauté i krustader 46
Laksforel, vinkogt med frossen flødepeberrod 27
Leverpostej, varm som middagsret 47
Majskolber, kogte med rørt smør 38
Majskolber, ristede 41
Majskolber med tomat og løg 41
Makrel, dildkogt 25
Makrel, fyldt, i slåbrok 25
Pighvar, champignonskogt 20
Pighvar, kogt med smeltet smør og peberrod 20
Pommes frites 41
Reje- og fiskesalat med grapefrugt 30
Reje-, æble- og ærtesalat 30
Rejebrød, varmt 31
Rejepakker 31
Rejesovs 31
Sild, friturestegt 27
Sommerfisk 19
Spinat, flødestuvet 28 og 33
Spinatmos med røget skinke 33
Spinatpandekager 18
Spinatsoufflé 34
Spinatsuppe med paprika 34
Torske- og ærtegryde I4
Torskefilet på fransk manér I7
Svinekoteletter i fad 43
Æblesild 26
Ærter, kogt i grønt 37 | |