| Abrikosgrød 23
Appelsinfromage 24
Appelsinsalat 24
Bankekød 19
Blomkaal, farseret 19
Blomkaalssuppe 14
Bouillon 15
Byggrynssuppe 15
Bygvandgrød 15
Citronfromage 24
Créme-Sauce 24
Duer, stegte 23
Bøf, engelsk 20
Fisk, hel 21
Fisk i Skaller 28
Fiskefars 20
Fiskefilet (dampkogt) 20
Fiskefilet (stegt) 21
Kyllinger, forlorne 21
Frugtsalat 25
Gemysefrikassé 28
Grønkaalssuppe 15
Grøntkotelet 28
Gulerodsrand 28
Hvidkaalsrouletter 21
Juliennesuppe 16
Kalvekotelet 22
Kalvekød i Asparges 22
Karamelrand 25
Kartofler, farserede 12
Kartofler, stegte 12
Kartoffelfrikadeller 29
Kartoffelmosrand med Tomatsauce 12
Kartoffelsalat, kold 12
Kartoffelsalat, varm 29
Kirsebærsuppe 16
Kyllinger, stegte 23
Kærnemælksfromage 24
Kærnemælksgelé 26
Kærnemælkssuppe 16
Kødfars 22
Kørvelsuppe 17
Lammekotelet23
Løg, farseret 29
Omelet, Middag 26
Omelet, Frokost 30-
Rabarbergrød , 26
Rabarbersuppe 17
Risvandgrød 17
Rødgrød 26
Røræg med Asparges 30
Saftbudding 27
Sagosuppe 17
Selleri, farseret 30
Spejlæg i Madeirasky 30
Spinatrand 31
Tomatsauce 31
Tomatsuppe 18
Tvebakker, smaa til Frugt-suppe 18
Urtesuppe 18
Vingelé 27
Æblegrød 27
Æblesuppe 18
Æg, pocherede i Karry 31
Æg, pocherede i Tomat 31
Æggestand 19 | |