| Bagning, Teori om 56
Blodbudding 40
Boller, billige bagte 30
Brødgrød 51
Brødpie m Æbler 52
E
Ernæring, vor og Dyrtiden 9
Eftermad, Teori om 34
Efterretter 32
F
Fisk, Teori om 40
Fiskegratin m Kartofler 42
Forretter, Teori om 23
Franskbrød m Kartofler 59
Frugt, Teori om 26
Frugtsupper 31
G
Galopkringle 60
Gas, om 17
Gulerodsmarmelade 55
Gullasch af Lever 39
Grisetæer, Skildpadde af 39
Grønsager, Teori om 26
Grønsager, Tilberedning 28
Grønkaalssuppe uden Flæsk 29
Gærdejg, Behandling af 57
Hare, forloren 36
Haandmaal 22
Horn 59
Høkassen 21
I
Indledning 5
Indmad, Teori om 37
Julekage 60
K
Kaalrabi, stuvede og brunede 46
Kagedejg, Behandling af 58
Kakkelovnen 18
Kartofler 47
Kartoffelrand 44
Kartoffelsalat, kold 54
Kartoffelsuppe 29
Klipfiskegratin 49
Knudekaal, stuvet og brunet 46
Komfuret 18
Kraasesuppe, forloren 30
Kærnemælksretter, Formad 25
Kærnemælksgelé 51
Kærnemælksfromage 52
Kød, Teori om 32
Kødbudding 35
Kød i Kaal 50
Lever, stegt som Vildt 38
Lever, Gullasch af 39
Leverpostej 55
Levningretter 48
Løg, farserede 45
M
Maal 7
Makrel, kogt m sur Sauce 42
Makrel m Tomater 49
Medisterpølse m Kartofler 37
Mælk, Teori om 23
N
Næringstabeller 61-68
P
Paalæg 53
R
Raad og Vink 17
Risdessert 52
Rosenkaalsbudding 43
Rødbedesalat 54
S
Sellerier, panerede 45
Sild, stegte m brun Løgsauce 41
Sild, kogte, i Karrysauce 42
Sild, hakkede, m Kartofler og
Løg 53
Sildesalat 54
Skildpadde af Grisetæer 39
Skinkefrikadeller 50
Snegle 59
T
Tomater, stegte 45
Tomatfrikadeller 44
Torskerogn, paneret 43
U
Urtefrikassé 46
Urtesalat 54
Urtesuppe, klar 28
Urtesuppe m Æbler og Svesker 28
V
Vask, om 19
Vandbakkelser 60
Vægt, om 7
Wienerkoteletter 36
Æ
Ærtesuppe uden Flæsk 29 | |