| Krabbe à la Americaine.
2/2 Ds. Nogill Krabbe, 1 levende Krabbe eller 3—4 Krebs, 1 Dessertskefuld
hakkede Skalotter, 1 Skive af et Fed Hvidløg, 4 dl, Rhinskvin, 1 dl. Cognac, 250
gr. hakket Tomatkød, lidt Fiskesuppe og 1 Spiseskefukd af Oxo Bouillon, lidt
Cayennepeber og 200 gr, Smør.
Krabben eller Krebsene dræbes, hugges itu og svitzes i Olie til de er røde;
tilsættes Hvidvinen, Cognacen, Løgene, lidt Fiskesuppe, Cayenne, Hvidløg og
Oxobouillonen.
Dampes under Laag i 20 Min. hvorefter Sau-een sies fra og tilsættes det hakkede
Tomatkød hvormed den inddampes til passende Konsistens. Saucen monteres
tilsidst med 200 gr. Smør, og Nogill Krabben svinges i Saucen til det hele er
varmt. Anrettes i Ragoutfad og garneres med Butterdeigssnitter paa Underfadet. | |