|   | Krabbe à la Americaine.
 2/2 Ds. Nogill Krabbe, 1 levende Krabbe eller 3—4 Krebs, 1 Dessertskefuld 
 hakkede Skalotter, 1 Skive af et Fed Hvidløg, 4 dl, Rhinskvin, 1 dl. Cognac, 250 
 gr. hakket Tomatkød, lidt Fiskesuppe og 1 Spiseskefukd af Oxo Bouillon, lidt 
 Cayennepeber og 200 gr, Smør.
 Krabben eller Krebsene dræbes, hugges itu og svitzes i Olie til de er røde; 
 tilsættes Hvidvinen, Cognacen, Løgene, lidt Fiskesuppe, Cayenne, Hvidløg og 
 Oxobouillonen.
 Dampes under Laag i 20 Min. hvorefter Sau-een sies fra og tilsættes det hakkede 
 Tomatkød hvormed den inddampes til passende Konsistens. Saucen monteres 
 tilsidst med 200 gr. Smør, og Nogill Krabben svinges i Saucen til det hele er 
 varmt. Anrettes i Ragoutfad og garneres med Butterdeigssnitter paa Underfadet. |   |