| Forord
Spis Grøntsager
Grøntsagers Dyrkning.
Friske eller paa naturlig Maade opbevarede Grøntsager: Persillerødder, Porre,
Sellerier — Gulerødder, Kaalrabi, Kartofler, Knudekaal, Rødbeder, Pastinak —
Schorzonererødder — Asparges — Kruspersille — Peberrod — Radiser og Ræddiker
— Løg — Hvidkaal og Rødkaal — Grønkaal og Rosenkaal - Blomkaal — Kørvel,
Salat og Spinat — Timian.
Grøntsager, opbevaret paa kunstig Maade: Agurker til Salat — Lage-Agurker —
Syltede sure Agurker — Syltede sode Agurker — Sure Græskar — Sode Græskar
— Syltede Gulerødder — Tomater — Syltede Tomater - Pickles Bønner —
Grønærter Rabarber.
Grøntsagers Tilberedning og Anvendelse: Grønt-sagers Rengøring — Kogekar —
Kogning — Kødspiser til Grøntsager — Stuvede Grøntsager -- Smør og Margarine
— Saucer til stuvede Grøntsager — Stuvede Asparges, Blomkaal, Rosenkaal,
Rønner, Kaalrabi og Knudekaal, Schorzonererødder, Majroer, Roer, Spinat,
Hvidkaal, Savoykaal og Spidskaal, Grøn-Langkaal, Kartoffel-Ruletter, Grønærter
og Gulerødder.
Fyldte, eller farserede Grøntsager: Fyldte Agurker, Hvidkaal, Hvidkaals-Ruletter,
Knudekaal, Log, Sellerier, Kødboller i Selleri-Sauce og andre Grøntsager med
Fars.
Grøntsager til Suppe: Kørvelsuppe — Tomatsuppe — Sellerisuppe.
Grøntsager anvendt paa anden Maade: Sommerret af Grøntsager — Slik-Asparges
— Slik-Porré — Agurkesalat — Rabarber-Kompot —- Suppe og Grød — Rødkaal —
Salat m. m. | |