|   | Kiks.
 3/4 Pd. Hvedemel, 1/4 Pd. Kartoffelmel, 35 Kvint Margarine 12 Kvint Melis, 1 Æg,
 6 Spiseskef. Vand.
 Det hele blandes, udrulles, prikkes med en Gaffel, stikkes af med en rund Form.
 Kransekagedejg. 60 Kvint søde Mandler, 6 Kvint bitre Mandler, 60 Kvint Flormelis, 
 2 a 3 Æggehvider, Mandlerne skoldes, smuttes, tørres, gaar 2 Gange gennem 
 Kødmaskinen med lidt af Sukkeret og maaske den ene Æggehvide, lunkes i en 
 Gryde med Resten af Sukkeret og Æggehviderne, afkøles, trilles til Stænger eller 
 Kranse. Lidt Rismel tages paa Brædtet, naar Dejgen trilles, de stilles paa Pladen 
 og henstaar 1/4 Time, toppes med 3 Fingre, bages ved ret god Varme 10 el. 15 
 Min. glasseres mens de er varme, med Kransekageglassur sprøjtet gennem
 Kræmmerhus. |   |