| En husmor har altid mange pligter. Og når hun har travlt, må hun også gøre
hurtige indkøb. Men det hurtige er i det lange løb dyrt. For dyrt. Derfor har vi
skrevet denne lille bog til Dem. De vil se, at den ikke bygger på opskrifter alene
— den giver i sin optakt en række indkøbstips, som sparer Dem både tid og
penge.
Men først af alt — find en slagter, De kan lide at handle hos, og bliv så ved at
handle hos denne slagter. Han vil da være parat til at opfylde Deres mindste
ønske. Også at følge de forslag, vi fortæller om i denne Søndags-B.T.-bog.
Slagtermestrene Hans Haar og Ejegod Jørgensen fra Danske Slagtermestres
Landsforenings hovedbestyrelse har hjulpet os med forslag og udskæring. Derfor
kan De roligt tage denne bog med til Deres egen slagter og bede ham gøre ligeså.
Måske kan han endda føje et par nye ideer til.
Kødet, disse opskrifter er skrevet over, bliver ikke presset i vejret af
sæsonpriser. De kan bestille indkøbet hos Deres slagter. Han skærer kødet ud til
Dem, gør alt klart. Og De har dejlig mad ikke til én, men til flere dage. I tilgift har
De sparet mange penge — måske op til halvdelen af det beløb, De normalt betaler
for hurtig-indkøbene. Se først på indkøbsforslagene, der indleder bogen. Lad Dem
så inspirere af de efterfølgende opskrifter, der alle er beregnet til fire personer | |