| Alle Middagsretter er beregnet til 4 Personer.
Aristokrater 9 Aspargessuppe m. Rundstykker 31
Aubain m. br. Sauce 38
Brune Kager 7
Butterdejg 16
Brunkaalssuppe 18
Brødgrød 21 Brunede Kartofler (se under for-loren Hare)
Bankeflæsk m. Kartofler, 36
Bankekød m. Kartofler 41
Bondepige m. Slør 44
Chokolademarengs 12 Cremboller (se under Horn)
Citronfromage 37
Citronsuppe 40
Cremis 46
Engelsk Bøf m. Kartoffelsalat 42
Fuglereder m. Brunkaal 41
Forloren Skildpadde 44 Fars (se und. Hvidkaalsdolmer)
Franskbrød 3
Formkager 4
Firespecier 9
Fedtmakroner 10
Finsk Brød 10 Forl. Kyllinger m. br. Kartofler 19
Forl. Hare - — 31
Flæskekarbonade 32 Forloren Spejlæg (se under Swisroll)
Farseret Æg paa ristet Brød 34 Forloren And m. hvide Kartofler 37
Farserede Blomkaal 40
Grønsager m. rørt Smør 19
Grundlovsdessert 27
Grønsager m. Røræg 29
Gærkringler 9
Gullach m. Kartoffelmos 33
Gule Ærter m. Flæsk 36
Grønsager m. Mayonaise 43
Horn 3
Havremakroner 12
Hvidkaalsdolmer 18
Hakkekarbonade 24
Hvid Sagosuppe 41
Jødekager 8
Krydderkage 4 Kommenskringler (se under
Rundstykker)
Kringler, smaa 8
Kringler med Gær, smaa 9
Kiks med Æg 11
Kiks-Rug 11
Kokosmakroner 12
Krumkager 13 Kræmmerhuse (se under
Krumkager)
Kransekage ' 13
Kaffekranse 14 Konditorkager (se under
Linsedejg) Konditorkager (se under
Butterdejg)
Kagecrem, billig 16
Kagecrem, god 17
Kransekageglasur 17
Kærnemælksfromage 20
Klipfisk-Kartoffelfrikadeller 21
Kødrand 22
Kærnemælkssuppe 22
Kalvekød i Karry 23
Kødkartoffelgratin 23 Krustader m. Asparges og
Skinke 24 Kartoffelmos m. Flæsketerninger 28
Kærnemælksbrødsuppe 28
Kartoffelfrikadeller 30 Kartoffelsuppe m. ristet Fransk-
brødsterninger 35
Kærnemælksgrød 38 Kødboller i brun Sauce
m. Macaroni 39
Kærnemælkskoldskaal 39
Kaffeis 46 Kartoffelsalat (se under engelsk
Bøf)
Lagkage . 6
Linsedejg 15 Levergullach m. Kartoffelmos 25 Lagkager, smaa (se under Swisroll)
Leverpostej 34
Marmorkage 5
Marengs 11
Marengs-Chokolade 12
Marengs 12
Mandelmarengs 13
Medaljer (billige) 14
Medaljer af Mørdejg 15
Marcipan 17
Middagsretter 18 Mælkesuppe m. Rugbrødstoppe 20
Mandelbudding 44
Mayonaise 43
Melboller 35 Napoleonshatte (se under Medaljer af Mørdejg) Oksekødsuppe m. Kød- og
Melboller 35
Plumkage 5
Præstekranse 10
Pleskner 12
Perogier m. skarp brun Sauce 33
Pandekager 36
Perfaeis 47
Rundstykker 4
Risengrød 18
Risgratin 19
Russisk Dessert m. Crem 25
Rismelsgrød 26
Rødbedebøf m. Kartofler 26
Risvælling 28
Russisk Sildesalat 29
Risfløderand m. Karamelsauce 32
Rugkiks 11 Rismelsboller (se under
Saftsuppe)
Rabarbergrød 36
Risbobetest 45 Rødspætter, stegte, m. Kartofler
og Persillesauce 39
Sandkage 5
Sodakage, billig 5
Sukkerbrødskage 6
Swisroll eller Rullekage 7
Smaakager 8
Skinkepai 21
Saftsuppe m. Rismelsboller 22
Sødsuppe 23
Svinehjerter stegt som And 27
Stegt Sild (som Bøl) 28
Sagoøl 32 Snegle (se under Horn) Sneboller (se under Vandbakkelser)
Saftfromage m. Crem 33
Trespecier 9
Tvebakker 10
Tvebakker m. Æg 11
Tykmælkssuppe 42
Tomatsuppe 39
Triflis 45
Urtesalat 24 Urtesuppe (te under Aspargessuppe)
Urtegratin 40
Vanillekranse 8
Vandbakkelser 15
Vandglasur 17
Vegetarisk Kraasesuppe 26
Vestindisk Æggemælk 38
Wienerbrød 4
Wiener Schnitzel 29
Æggehvidekage 6
Æbleris 30 Æbler, indbagte (se under
Medaljer)
Æg i Sky 43 | |