| Éventyrflæsk
Eventyrflæsk tilberedes af: 3/4 kg stribet flæsk, 1 æg, rasp, salt, peber, 50 g
smør, 250 g champignoner og 2 løg.
1
Først skærer De flæsket i skiver. Sværen skæres fra, og skiverne bankes let med
hånden.
2
Så panerer De flæskeskiverne, dvs. vender dem i sammenpisket æg og derefter i
rasp, blandet med salt og peber, inden de lægges på panden.
3
Flæsket gennemsteges, og løgene brunes. En god champignon-stuvning tilberedes
således: Champignonerne vendes på panden i smør og tilsættes jævning, når de
er godt varme.
Eventyrflæsk er en virkelig festlig anretning. De gyldne løg lægges over flæsket-
champignon-stuvningen fordeles langs den ene side - og evt. gør De med et par
tomater og friske salatblade det hele endnu mere indbydende. Til Eventyrflæsk
kan De f.eks. servere brasede kartofler - og glem endelig ikke en skål grøn salat. | |