| Aal, kogte — røgede — stegte — m Flødeskumssauce
— i Gelé — i Madeirasauce — Rulleaal21—23
Aalesuppe 45
Aalekvabber 24
Brasen 19
Fiskefars 43
Foreller, store og Portions- 18
Gedde, kogt — farseret — stegt — marineret og stegt
— i fin brun Ragout13—15
Helleflynder, kogt — stegte Filets — som Bøf — Rester
m Kartoffelmos — stegt m Tomat etc — i Fiskerand og Tomatsauce — i brun Olivensauce35—37
Hornfisk, kogt — stegt — i Gelé12—13
Hummer, fin, varm Anretn — varm i Skallerne — i Karrysauce — som varm og kold Mellemret —
kold dekoreret39—42
Hummersuppe 45
Ising og Skæreising 30
Kaviar 42
— med pocherede Æg 42
Klipfisk 12
— som Bacalao 12
Kogning af Fisk 7
Krebsesuppe 45
Kuller 12
Laks, kogt — farseret — i Gelé — i kold Anretning
— Koteletter — i Mayonnaise15—18
Lange 12
Makrel, kogt — m holl Sauce — halv stegt, halv
kogt — paa norsk Manér — kogt som Paalæg 19—21
Pighvarre, kogt — kold 29
Plukfisk 11
Rengøring af Fisk 6
Rødfisk 18
Rødspætter, kogte — Filets til forskell Sauces — m holl Sauce og Ost — m Champignonsauce — m Blomkaal og Tomater — i Fiskerand m Tomatsauce — hele stegte — stor gratineret — m Spinat — m Oliven og Ost — kold i Mayonnaise — i Sen-
nepsmayonnaise31—3d
Rødtunge 30
Sandart 19
Sauces, Fiske— Østers- — ægte hollandsk — uægte
hollandsk — Kapers- — Hummer- — Krebse--
fin brun Fiske- — Reje- og Asparges- — Fløde-
peberrods- - Persille- — Tomat--kold Bearnaise-
til varm Fisk — Fløde-, kold pisket m Peberrod
og Citron — Smør, smeltet45—48
Sild, kogte — stegte — m Anchiovis — Rogn som
Paalæg — Ragout — Krydder--Spege- med To-
matpurée — Rollmops — marinerede24—28
Sildesuppe, klar el brun 41
Skruppe 31
Slagtning af Fisk 5
Slethvarre 30
Stegning af Fisk 8
Stenbider 24
Suder 19
Suppe, Torske-, fin og billig - Silde-, klar og brun
— Aale- — Hummer- og Krebse-44—45
Tobiser¦ 24
Torsk, kogt — Kabliau med Østerssauce — Ragout i
stor Krustade — Ragout, fin, skarp, brun — stegte,
smaa — i Gelé og Mayonnaise m Østers 9—li
Torskesuppe 4<
Tunge, kogt 3(
— gratineret30 og 3;
Østers, au naturel — kogte, serverede i Skaller —
m Champignons — indbagte38—3! | |