| GRØNSAGER hører til de mest værdifulde næringsmidler, da de indeholder mange
livsvigtige vitaminer, mineralstoffer og andre stoffer, som vi skal have hver dag,
hvis vi vil bevare det gode helbred. Derfor er det vigtigt, at der er grønsager PÅ
BORDET hver eneste dag året rundt. Grønsager er lette at tilberede med de rigtige
redskaber, de er hurtig kogte, de feder ikke — da kalorieindholdet er lavt — og de
giver god variation i den daglige kost.
Med de smukke farver virker grønsager appetitvækkende og indbydende og gør
lykke I ALLE HJEM da grønsager sætter prikken over I'et i alle retter. Grønsager
er udprægede sæsonvarer — nogle kan vi kun få i få uger hvert år; andre nogle
måneder og atter andre næsten hele året, men for alle slags gælder det, at de
altid er dyrest i begyndelsen og slutningen af sæsonen, og at deres bedste smag
— og som regel også højeste næringsværdi — er absolut bedst i højsæsonen, hvor
de altid er billigst. Derfor — spis de friske frugter og grønsager i sæsonen. | |