| Abrikossuppe............. 40
Arme Riddere............ 35
Bankekød................. 15
Benløse Fugle ............ 16
Birkesbrød................ 29
Blaabærsuppe............. 28
Blodbudding.............. 25
Blomkaal.................. 10
Blommer, syltede......... 44
Bollemælk................ 27
Boghvedegrød............. 17
Brune Bønner ............ 35
Brunkaal.................. 43
Brødsuppe................ 21
Bøf........................ 12
Creme..................... 43
Flæskesteg................ 43
Frikadeller................ 39
Frikasse................... 5
Frugtgelé.................. 43
Frugtsuppe............... 23
Grynsuppe................ 19
Grønkaal.................. 22
Grønlangkaal............. 34
Gulasch................... 14
Gulerødder, stuvede...... 39
Gule Ærter................ 29
Hachis.................... 27
Hakkebøf................. 18
Havregrød................ 11
Havresuppe............... 38
Hvidkaalssuppe........... 8
Hvidkaal, stuvet.......... 37
Hvid Sagosuppe.......... 36
Kaalrabi, stuvede......... 26
Kaalrouletter.............. 40
Kaffe...................... 31
Kaffeboller................ 44
Kaffebrød................. 44
Kalvesteg................. 42
Karry..................... 6
Kartoffelmos ............14, 33
Kartofler, brunede 17, 34, 41, 42
— stuvede...... 11, 19
Kirsebær, syltede......... 44
Klatkager................. 32
Klejner.................... 30
Klipfisk................... 23
Kokosmakroner........... 44
Kernemælkssuppe........ 13
Kødboller................. 38
Kødpølse.................. 10
Kødsuppe................. 20
Labskovs.................. 9
Lever som Vildt.......... 41
Lever, stegt............... 13
Løgsauce.................. 4
Makaroni................. 27
Medisterpølse............. 37
Melboller ................. 28
Mørbrad .................. 17
Pandekager............... 33
Pebernødder.............. 30
Pillekartofler.............. 3
Pleskener................. 44
Plukfisk................... 24
Rabarbergrød............. 9
Rabarbersaft.............. 9
Rabarbersuppe ........... 23
Ragout.................... 33
Ribssaft................... 10
KRisengrød................. 30
Risenvandgrød......... 18, 26
Risenvælling.............. 16
Rismelsboller............. 26
Rismelsgred............... 2
Rismelsvælling............ 14
Rombudding.............. 42
Rosenkaal................. 32
Rødgrød.................. 10
Sagosuppe................ 34
Sagovælling............... 15
Sellerisauce............... 38
Semuljevælling........... 12
Skinke.................... 34
Snittebønner............10, 28
Spegesild.................. 4
Sprængt Kød ............. 32
Stegt Flæsk............... 11
Stegte Sild................ 19
Sulevælling............... 7
Sveskegrød................ 41
Sød Sauce.............. 31, 42
Te....................... 31
Torsk, kogt............... 20
— stegt............... 21
Tvebakker................ 22
Tyttebær, syltede......... 44
Tyttebærgrød.............. 18
Vandgrød................. 1
Vrøvl...................... 44
Æblegrød................. 25
Æblekage................. 24
Æbleskiver................ 31
Æblesuppe................ 23
Æggegrød................. 39
Æggekage................. 36
Æggesøbe................. 37
Øllebrød.................. 2 | |