| De anførte Portioner er beregnet til 4 Personer
FORRETTER
Brødsuppe 5
Grønærtesuppe 8
Gulerodsuppe 9
Gule Ærter 7
Kirsebærsuppe 6
Kærnemælkssuppe 4
Kørvelsuppe m Ægge-stand 9
Kørom 5
Linsesuppe 7
Majsflagegrød 3
Mælkesuppe 4
Norsk Øllebrød 6
Risvandgrød 3
Sagoøl 6
Sellerisuppe 8
DESSERTER OG LIGNENDE
Arme Riddere 10
Brødpie 10
Granolaæblekage 14
Grundlovsdessert 14
Græskarfromage 15
Kærnemælksbudding 11
Kærnemælksgelé 13
Mannagrynsbudding 10
Mandelæbler 16
Rabarbergrød 11
Ribsgrød 12
Risfløderand 15
Saftbudding 13
Svedskegrød12
Svenske Æbler16
EFTER- OG MELLEMRETTER
Aubain 35
Bankeflæsk 18
Bankekød 18
Blomkaal, stegt33
Blomkaal i Risrand 33 Bøf a la Mode 24
Bønneret 33
Fiskefilet 36
Fiskefars 29
Flæskekarbonade17
Forloren And23
Forloren Hare 22
Side
Forloren Kylling 22
Frikandeau 24
Gratin 34
Gulasch 25
Helleflynder m Hollandaisesauce 29
Hvidkaalsrouletter 20
Høns i Olivensauce 26
Kanin i Carrysauce 26
Klipfisk, stegt 28
Krustader 37
Kødrand 21
Lever, stegt 19
Leverpostej 38
Linsefrikadeller 32
Mannasnitter 35
Pastinakker, stegte 31
Rødbeder, stegte 31
Røræg 36
Sellerier, stegte 30
Selleriragout 32
Sild i Caperssauce 27
Skinkepie 26
Spinat, stuvet 34
Syrekompot 33
Svinehjærter, stegte 19
Torsk som Bøf 27
Urtesalat 37
Wienersnitzel 24
Æbleflæsk 17
SYGEMAD
Byg- eller Havresuppe 38
Cacao 39
Dampkogt Fisk 39
Omelet 39
Æbledrik 39
Æg paa ristet Brød 39
BAGVÆRK
Brune Kager 43
Chokoladekage 46
Franskbrød 40
Grahamsbrød 41
Gærkringler 44
Horn 42
Julekage 41
Julekage m Frugtsmør 41
Kæmemælkskage 44
Sigtebrød40
Sirupskage 41
Sodakage 45
Sort Kage 45
Swissroll46
Tvebakker 42
Tvebakker, gode
| |