| GRYDESTEGT DYBFROST-KYLLING
Grydestegt kylling med pommes chips og agurkesalat
Grydestegt kylling: Stykker af kylling krydres med salt og peber og brunes godt
af i margarine i en gryde, hvorpå de steger færdige under låg i rigelig margarine.
På billedet serveres kyllingen med små runde smørristede kartofler og med
pommes chips fra pose til, men naturligvis kan vi udelade de smørristede
kartofler, give pommes chips i stedet og så desuden en virkelig lækker
rabarberkompot af dybfrosne rabarberstykker og en frisk agurkesalat af
dybfrosne agurkeskiver. Skysovsen i gryden serveres til, efter at vi måske først
har tilsat en smule fløde for at gøre den endnu lækrere.
Kyllinger er dejlig forårsmad - og det er også moderne mad, for der er ikke
mange kalorier i en kylling, og det er sandelig noget, der tæller.
Vælger man en kylling fra købmandens Dybfrost-disk, har man nem og lækker
søndagsmiddag - også på en ganske almindelig hverdag - og så kan man oven i
købet selv afgøre, om man vil have en hel kylling og stege den hel i ovn eller
gryde - eller om man vælger dele af kyllingen, for det kan man nemlig også. Det
er praktisk på den måde, for vælger man udskårne stykker af Dybfrost-kylling, så
slipper man helt for at tænke på, hvordan man skal få parteret fuglen nydeligt og
reelt, hvis man nu ikke er så særlig sikker på hånden - det er i orden på forhånd
- og man kan vælge, lige hvad man har mest brug for til en stor eller lille familie.
Det vil sikkert vise sig, at det i mange tilfælde absolut kan være mest fordelagtigt
at købe den parterede dybfrosne kylling, for på den måde kan man være mere
retfærdig med fordelingen af de lækreste stykker på kyllingen, hvis man for
eksempel er tre personer om den. Sæt en dejlig kylling på pinsebordet - det vil
familien kunne lide.
Og så kan man endda være helt sikker på, at Dybfrostkyllingen fra købmanden
altid er den mest udsøgte kvalitet. Til den grydestegte kylling kan vi servere en
god rabarberkompot af dybfrosne rabarber og en fin agurkesalat af dybfrosne
agurkeskiver - det hele fra købmandens Dybfrost-disk. Det er da nemt . ... | |