| Bagværk 25 Kærnemælksbrødsuppe 11
Blodbudding 18 Kærnemælkskage 27
Boghvedeskiver, stegte 15 Kærnemælksvælling 10
Brødpie14 Kødbudding 24
Bygvandsgrød 10 Lever, stegt 19
Bønne-Flæsk 16 Linsefrikadeller 17
Bønneret17 Løg, stegte22
Capers 21 Majsflagegrød 10
Efterretter 16 Mannagrynsbudding 14
Eksempel paa 1 Dags Mannasnitter 23
Kost6—7 Mælkesuppe 11
Eksempel paa 1 Dags Norsk Øllebrød 11
Kost 8—9 Paalæg og lign 29
Flæsk, stegt 16 Rabarbergrød 13
Forretter og Desserter 10 Rabarberkompot 30
Franskbrød 25 Risblomst 13
Frugtsmør29 Russisk Dessert 15
Grahamsbrød 26 Rysteribs30
Grønkaalssuppe 12 Ræddiker31
Grønkaal, stuvet 23 Rødbeder, stegte 21
Gule Ærter12 Sellerier, stegte 22
Gulerodssuppe 12 Sigtebrød25
Gærkringler 28 Sild, kogte 20
Hjemmets Indtægt 2 Sirupskage i Form 26
Hvidkaalsdolmer 20 Sirupskager 27
Hulmaal5 Skørost30
Husførelse1 Sne med Creme 15
Julekage26 Syrekompot 29
Kalveos t31 Tvebakker 27
Kartoffelskiver 30 Urtefrikadeller 18
Klaret31 Vægt5
Kostberegninger 3 Øllebrød 11
Kunstsmør 31 | |