| Fyldt Selleri, stegt i Skiver. 1 Selleri (3/4 kg), 60 gr Tvebakker, 1/8 Liter Mælk,
20 gr Løg, 1 Æg, Salt. Sellerierne skrælles og koges halvmøre i Vand med lidt Salt
i. Derpaa skæres et Laag af, og med Kniv eller Ske huler man ud og fylder Farsen
deri. Laa-get lægges paa, og der ombindes med Bomuldsgarn, hvorefter
Sellerierne koges møre. Til Farsen knuses Tvebakkerne, Løgene hakkes fint og
blandes sammen med de øvrige Dele og Mælken i Raspen. Farsen maa være saa
flydende, at den kan hældes i. Hvis noget af Farsen levnes, kan den blandes med
det udhulede fra Sellerien, lægges i et rent Klæde og koges med.
Denne Ret smager bedst, naar man bagefter skærer de fyldte Sellerier i Skiver og
steger dem paa Panden i Palmin. Man serverer Selleriskiverne med Smør-
Flødesovs og spiser rigeligt med Kartofler til. | |