| Aarfugl med brun Sauce 26
stegt 26
Agerhøns i Gelé 23
— i Mayonnaise 24
med Hvidkaal 22
med Svampe 22
med Tomatsauce 23
— Opbevaring af 24
— stegte 22
Bekkasiner, stegte 28
Brokfugle 32
Brushøns 32
Dyrekoteletter a la Pompadour 15
a la Soubise 14
garnerede 15
med Oliven og Flødesauce 14
Fasan a la Brillat-Savarin 20
a la Carl 21
— a la Marskalk Oyama 19
— farseret 20
— -Salat I og II 21
— stegt 19
Fuglesuppe 6
norsk ti
Fuglevildt 19
Hare a la Daube 9
— -Anretning, kold 9
— -Bøf 10
Harefileter a la Nelson 8
Hare i Form 8
— -Postej, engelsk 9
— -Ragout 8
— stegt 6
stegt i Ovn 7
— stegt med Surkaal 7
Haresuppe 5
Hjorte-Ragout 18
— -Steg I og II 18
— -Steg med Madeirasauce 17
Kanin-Fars 11
— -Frikassé 10
— -Ragout 11
Kanin, Skildpaddesuppe af 5
— stegt 10
— stegt som Gaas 10
— -Suppe med Grøntsager' • 5
Kramsfugle, farserede 25
Postej af 25
— stegt 24
stegt i Form 25
Krikand med Appelsin 29
Krustader a la Reine, smaa 34
Raadyrlever paa Italiensk 16
i Oblat 17
— med Risengryn 17
Raadyr, Postej af I 15
—»— II 16
Raadyrryg a la Carmen 13
— stegt 13
Raadyrsteg I 12
— II 13
Raager som Vildt 31
— stegte 31
Regnspover 32
Rensdyr-Bøf med Appelsinsauce 12
— -Steg 12
Ryper, stegte 27
Skovdue-Frikassé 30
med Svampe 30
— med Tomater 30
Sneppebrød 28
Snepper, stegte 27
Tjur, stegt 26
Vagtler å la Gourmet 31
Vildand, fyldt I 28
— >- II 29
Ragout af, med Oliven 29
— stegt 28
Vildt-Hachi 33
— -Kroketter 32
— -Postej I og II 33
— -Postejer, smaa 34
— -Ragout 32
— -Suppe I og II 4 | |