| Fisk etc Side
Aal, stegt 32
Fiskefilet, kogt 26
— stegt 26
— med Bknnkaal og To-
mater 26
Helleflynder 27
Hornfisk, kogt 27
— stegt 25
Makrel, kogt 27
— stegt 25
Rødspætte, kogt 26
— stegt 26
Suppe etc
Oksekødsuppe 5
Kalvekødsuppe 5
Lammekødsuppe 6
Hønsekødsuppe 5
Kalkunsuppe 5
Brun Suppe 6
Kraasesuppe 6
Aalesuppe 8
Tomatsuppe 8
Ris til Suppe 8
Hvidkaalssuppe 9
Grønkaalssuppe 9
Kørvelsuppe 9
Brødsuppe H
Øllebrød 12
Fin Kærnemælkssuppe 10
Rismelssuppe 10
Kærnemælkssuppe med Maizena 11
Kærnemælksvælling 10
Sagosuppe 12
Hvid Sagosuppe 12
Chokoladesuppe 9
Kakaosuppe 10
Abrikossuppe 12
Blaabærsuppe 12
Kirsebærsuppe 13
Rabarbersuppe 13
Æblesuppe 13
Boller etc
Fine Melboller 6
Smørboller 1
Billige Rismelsboller 7
Kødboller 7
Kød- og Fiskeboller 7
Selleri med Boller 22
Fiskeboller og Fiskerand 24—25
Æggerand 25
Fine, billige 3rødboller 6
Æggestand 8
Bollemælk 10
Vestindisk Æggemælk 10
Grød etc
Risgrød 11
Ris-Vandgrød med Æbler 11
Rabarbergrød 35
Stikkelsbærgrød 35
Æblegrød• 36
Steg etc
Oksesteg 17
Kalvesteg 17
Lammesteg 17
Flæskesteg 17
Fasansteg 30
Haresteg, 31
Kaniner 31
Gaasesteg 31
Andesteg 32
Kalkun, stegt 32
Due, stegt32
Benløse Fugle 23
Mørbrad med Svedsker 19
Stegt Svinemørbrad 18
Kalvekoteletter 22
Forloren Hareryg 22
Forskelligt
Fyldt Hvidkaalshoved 18
Kødgratin 18
Klipfiskegratin 18
Blomkaalsgratin 18
Sprængt Kød 24
Kødrand 24
Hachis• • • 24
Bankekød 28
Sprængt Ked 28
Kød med Æbler 32
Plukkekød 28
(Fortsættes paa Omslagets 3 Side)
Ragout 28
Hakkebøf23
Dansk Bøf 23
Kalvekarbonade 20
Gule Ærter 27
Flæsk, stegt 28
Stegt Lever 29
Oksehjerter, stegte30
Kalve-, Svine- og Lammehjerter 30
Kartoffelmos33
Kartoffelmos-Rand 33
Leverpostej 19—20
Sylte 21
Kryddersild 32
Hvidkaalsrouletter 29
Oksekød med Peberrodssauce og
Svedskekompot29
Forloren Skildpadde 30
Slagtning af Svin og Saltning 42
Pølse etc
Servelatpølse 19
Rullepølse 19
Medisterpølse 20
Fin Solemapølse 21
Spegepølse 21
Blodpølse 21
Dessert etc
Risfløderand 13
Æblekage 14
Rabarberkage 14
Svedskekage 15
Appelsinfromage 14
Appelsinbudding 14
Frugtbudding 14
Billig Rombudding 15
Rombudding 15
Rismelsbudding 35
Risengrynskage med Frugt 16
Bondepige med Slør lt>
Smaa Desserter 16
Trifli 16
Kartoffclmels-Omeletter 34
Asta-Kage41
Brødkage34
Tynde Pandekager 34
Billige Æbleskiver og Vafler 33—34
Tyttebær med Pærer 36
Kandiseret Frugt 40
Sukat40
Frugt etc
Mirabella36
Brombær 36
Morbær 38
Stikkelsbær, hele 35
Æblegelé 36
Ribsgelé 37
Stikkelsbærgelé 37
Rabarberkompot 37
Rabarberdrik37
Blommemarmelade 33
Hindbærmarmelade 38
Jordbærmarmelade 38
Kirsebær med Eddike38
Hindbærsaft 39
Hyldebærsaft 39
Ribssaft 39
Solbærsaft 40
Rabarbersaft 40
Tomater, grønne 35
Søde Asier 41
Græskar som søde Asier 41
Pickles 42
Forskellige Slags Grøntsager 43—45
Konfekt- og Marcipan-Tillavning 45—47
Vask 48
Borddækning 48
Til Husmoderen 48 | |