Hvor tit faar vi ikke Opskrifter paa alt muligt, som vi har Brug for i Hjemmet, men
hvor ofte bliver saadan en lille Lap Papir borte for os. Vi har faaet en ekstra fin
Dessert til Selskab, eller vi har lært noget let og fildst paa et Kursus, og vi faar
Lyst til at anvende noget deraf ved given Lejlighed. Faar vi det samlet i en Bog, er
det altid lettere at gaa til og have ved Haan-den. Jeg vil gerne hjælpe dem, der
saadan ønsker at have det ordnet i samlet Rækkefølge, hvor de selv kan føje
noget til. Og for Nemheds Skyld sættes der nogle hvide Blade ind bag i Bogen.
Bogen bliver ikke stor og tyk, da det er meget upraktisk, men mere i Pjeceform.
Disse Opskrifter er alle fuldt prøvede.
Wienerschnitzel.
Skært Kalvekød elier Svinemørbrad, Palmin, Rasp, Æg, Citronskiver, Kapers,
Peberrod, benfri Sild, lidt Pickles.
Kjødet, som er skaaret i Skiver og banket let, parneres med Æg og Rasp, koges i
stærkt ophedet Palmin, lægges paa graat Papir. Hvert Stykke pyntes med en
Citronskive, hvorpaa anbringes Kapers, Sild snoet sammen, skrabet Peberrod og
lidt Pickles. Udhulede Tomater med en eller anden Salat lægges udenom og
Salatblade i Kanten af Fadet.