| Agerhøns a la Toulouse, 42 Agerhøns i gelé, 38 Agerhøns Marienburg, 36
Agerhøns som i
Wien, 37 Braiseret dyreryg, 7 Catalansk agerhøne, 35 Dyregullasch, 18
Dyrekoteletter, 12
Dyrekoteletter d la Maison, 15 Dyrekoteletter Diana, 14 Dyrekølle på fransk, 11
Dyrelever
å la Nimrod, 16 Dyrepostej, 18 Dyreragout, 17 Dyreryg, 7 Dyreschnitzel, 12
Engelsk
dyreryg, 9 Farbror Jacobs agerhøns, 43 Farfars haresteg, 26 Farserede skovduer,
34 Fasaner
som i Pompei, 56 Fasan Royale, 44 Flamske dyrekoteletter, 38 Fyrstens vagtler,
50
Gammeldags dyrekølle, 10 Grevens dyreryg, 23 Harekøller å la farbror Frans, 41
Hare
Marengo, 28 Harepostej a la Henri IV, 26
Hare Provençale, 29 Jægermesterens skovduer, 34 Kanin i paprika, 24 Kogl
dyrekølle, 53
Kongens fasan-postej, 47 Luculli dyreryg, 8 Prinsessens vildsvinesteg, 30 Ren-
ragout, 23
Restegodt af vildt, 20 Resteret af fasan, 48 Ristet dyrelever, 15 Russiske
roulader, 51
Russisk fasan, 46 Skotsk harepostej, 28 Skovduer à la Carmen, 33 Skovfogedens
fasan, 45
Stegte ryper, 49 Stegte snepper, 49 Stegt fasan, 43 Stegt rensdyrryg, 19
Strassbourger-kanin, 25 Ungarsk hare-gullasch, 27 Veronikas vildænder, 32
Vildand à la
Vanja, 13 Vildand i gryde, 52 Vildand Marius, 31 Vildtleverpostej, 51
TILBEHØR TIL VILDT Appelsiner med vingelé, 68 Brunede kartofler, 55
Champignonsalat, 62 Engelsk vildtsovs, 65 Glaserede kastanier, 61 Grevindens
salat, 63
Hvidløgs-croulon'er, 61 Kartoffelpuder, 67 Kastaniemos, 60 Madeirasovs, 66
Marinerede
kartofler, 54 Marineret julesalat, 63 Rosti, 55
Råstegte kartofler, 54 Råstegte kartofler -
på panden, 54 Sauce Poivrade, 67 Sellerisalat, 62 Sherry-gelé, 68 Svamperis, 60
Tomatsalat, 62 Tomatsky, 66 Waldorfsalat, 65 Vildtsovs, 64 Vildtsovs med rødvin,
64 | |