| Ananasspejlæg 19
Appelsinis 26
Appelsin- og banandessert 20
Aspargesanretning, kold 36
Aspargessuppe 45
Blegselleri, braiseret 17
Blomkâlsbuketter, gratinerede 14
Bouillon m osteroulader 27
Brissel- og champignonstuvning 33
Broccoli, smørkogt 31
Budding, tyrkisk 15
Canapéer m asparges og tunge 23
Canapéer m frugtsalat 23
Canapéer m laxfilet og røræg 32
Canapéer m Port Salut og oliven 33
Canapéer m rejer og mayonnaise 32
Canapéer m æg og kaviar 23
Chokoladeglaserede pærer på makronbund 24
Dildsild, skånske 52
»Dyppelse« 55
Dyreryg m garniture 14
Fasan, stegt, m garniture 46
Fiskestuvning m rejer 13
Flødesauce 47
Grøn salat 37
»Hermelinsmuffer«, fyldte 38
Hollandaise 34
Is m frugt og mandelflager 31
Is m sukkerslør og frugt 34
Julepølse 55
Julesalat 26
Juleskinke, ovnstegt 54
Kalvekam, dobbelt og appelsinbraiseret 37
Kartoffelkrustader m grønærter 17
Kartoffelsalat 28
Kartofler, raspstegte 20
Kartofler, råstegte 14
Klejner 55
Krebsesalat 44
Krebsesuppe 43
Krebs, gratinerede 44
Kylling, amerikansk, m garniture 30
Kød, grillstegt på spyd 41
Laks, hjemmesaltet, m kartoffelsalat 27
Laks, kogt, m hollandaise 34
Lammesteg m hvidløg 25
Leverpostej m champignons 53
Longdrink m bagateller 41
Løg- og anspospie 17
Mandelspånstårn 35
Mandelstænger 16
Marengsæg m appelsinis 26
Medisterpølse, røget 52
Mørdejgsskaller m fiskestuvning 13
Osteboller 19
Ostekabaret m frugt 48
Osteroulader 27
Ostesoufflé 48
Paprikaæg 25
Persillesmør 31
Pommes Dauphine 26
Pommes frites 48
Postejer m brissel- og champignonstuvning 33
Pærer, chokoladeglaserede, på makronbund 24
Rejesuppe m osteboller 19
Ribs, glaserede 42
Ris, brunede (pilaffris) 41
Rullepølse 53
Ryper, stegte, m flødesauce 20
Rødkål 54
Røræg 32
Schaslik 41
Skaldyrsalat m ristet brød og smør 29
»Skøn Valborg«-dessert 28
Spinatsuppe m paprikaæg 25
Sukkerslør 34
Suppe, asparges- 45
Suppe, krebse- 43
Suppe, spinat-, m paprikaæg 25
Svinekam, spækket m svesker 18
Søtunge- eller rødspættefileter, gratinerede 24
Tomater, grillstegte 31
Tomatsauce 41
Tyrkisk budding 15
Vildtsauce 14
Vørterbrød 51
Æble-, ærte- og appelsinsalat 47 | |