| BRUNCH
(UDVIDET MORGENBORD)
Fløderøræg, 11
Hawaiidrik, 8
Helsesalat, 7
Irsk omelet, 9
Kerry's muffins, 10
Liptauer, 12
Oste-kys, 8
Ostescones, 7
Store øjne, 12
Tomat-starter, 10
Torskerogn special, 9
FROKOST
Frandsens sommersalat, 24
Frække æg, 28
Hamburgerryg i godt selskab, 31
Heksekoteletter, 26
Hønsepie, 18
Indbagt camembert, 15
Krabbecocktail, 20
Lammekarry, 17
Leverboller, 29
Mandel-kugler, 15
Marinerede muslinger, 13
Mimi's salat, 30
Muslinger a la creme, 31
Oksefilet med kartoffelsalat ekstra, 20
Ostegratinerede artiskokbunde, 32
Ostetriangler, 23
Panerede lammenyrer, 13
Polsk sildesalat, 25
Rejesalat Rinaldo, 17
Roastbeefsalat, 28
Rognmousse, 16
Sherry-sild, 27
Sild i sennep, 28
Skinke a la Sibylle, 14
Skinke gratineret blomkål, 24
Skinkeruller
med frugtsalat, 29 Svenskens lyst, 26
MIDDAG
Arines ananassalat, 63
Artiskok canapeer, 48
Berthas laksesalat, 46
Borgmesterens brune suppe, 35
Braisseret kalvelever, 33
Brisselsuppe, 37
Citronmousse med hindbær, 43
Croque Monsieur, 38
Djævleruller, 47
Gammeldags æblepande, 50
Henriettes hønsegryde, 49
Hindbærroulade, 41
Karrysuppe, 42
Kogt laks, 35
Kogte krebs, 56
Krabber Thermidors, 60
Lammegryde fra Provence, 63
Lammesteg med kommens-kartofler, 52
Lille Charlotte, 48
Melonsalat, 52
Mocca-is, 61
Mølleørred, 38
Neptuns timbale, 45
Nizzasalat, 54
Oksehalesuppe Celestine, 50
Ovnstegt ål med grøn kartoffelsalat, 42
Ostefyldte tomater, 53
Ostepandekager, 45
Pariserjordbær, 34
Rabarber i ly, 54
Rejecocktail a la Ritz, 33
Romerske æbler, 36
Schweizer-koteletter, 61
Skovfogedens dyrekølle, 55
Små melonskåle, 56
Spansk suppe, 44
Suppe Parmentier, 62
Søtunge i fad, 51
Tomattoast, 59
EFTERMIDDAGSSERVERING
Agurkesandwiches, 66
Frederikkes snitter, 64
Grahamsscones, 64
Kokosmakroner, 66
Mandelæblekage, 65
NATMAD Fanny's fad, 69
Fransk løgsuppe, 70
Fyldt brød, 67
Pizzabrød, 67
Pølsepie, 68
Sørensens sildebrød, 69 | |