Detaljer |
Indledning |
Indhold |
Opskrift |
Titel: | Nye prøvede Opskrifter: udgivet af Margarinefabriken Dana, Nørre Aaby | ||
Forfatter: | Winkle, Edv. R.; | ||
Pseudonym: | |||
Årstal: | 1939 | ||
Udgivelsessted: | Ålborg | ||
Forlag: | Margarinefabriken Dana, Nørre Aaby | ||
Varianttitel: | |||
Genudgivelsesår: | |||
Sider: | 62 | ||
Oversætter: | |||
Stikord: | reklame; margarine; mel; | ||
Samlet oplag: | 1 | ||
Trykkested: | Ålborg | ||
Pris i kr: | 1 | ||
For nogle Aar siden henvendte Fyns mest benyttede Kursusleder, Herr Edvard R.
Winkle, sig til os med Forespørgsel, om vi vilde levere Margarine til de mange Bagekursus, som Herr Winkle aarlig afholdt, bl. a. i Husmoderforeningerne, ved private Kursus og i Gashuset i Odense. Herr Winkle havde prøvet Margarine fra forskellige Fabriker, men var kommet til det Resultat, at Dana Margarine var den, der egnede sig bedst, ogsaa til Bagning i Hjemmene. Siden har Herr Winkle udelukkende benyttet Dana Margarine til alle sine Kursus, hvor Tusinder og atter Tusinder af Husmødre har haft Anledning til at konstatere, at det paa disse Kursus fremstillede Bagværk er langt bedre, end hvad man hidtil har kendt. Vi har nu sikret os Eneretten til de bedste af disse Opskrifter og har ladet dem udgive i dette Hefte, idet vi haaber, De i egen Interesse vil benytte disse gennemprøvede Opskrifter, saa De kan byde Deres Gæster et Bagværk, der er bedre end noget andet. For at gøre Heftet saa fuldkomment som muligt, har vi ogsaa medtaget Opskrifter paa nogle helt nye Kager og Desserter samt Is serveret under nye og meget delikate Former. MARGARINEFABRIKEN DANA Nr, Aaby. | ||
A
Abrikosmarmelade Agurkesalat Amerikanske Kranse Ananas-Fromage I — II Ananas med Makronhund Appelsin-Fromage I Appelsin-Ret, kold Asier 43 B Banan-Gul — Kage Benløse Fugle Berliner-Piankuchen Blommer, grønne — henkogte Bodils-Kage Boeuf a la mode 4 Borg mesterkringle-indlæg Brosten Brune Kager --II Brunsvigere Butterdejg Butterdelgatoppe Bækkenkage Bækkennødder C Champagnestænger Chocolade-Fromage — Kikskage Citron-Creme Citron-Fromage I — II to Citronkringler Creme, billig D Dadler, fyldte g Dana-Smørcreme Dronning Louises Budding • 58 F Flade-Budding Fløderand 20 Franskbrød 10 Fuglereder 34 G 35 Galopkringle Gele, kunstig — Ribs Genfer-Snitter Georgin-Kage Grahamsbrød Gulerodsgullasch 4 Gulerods-Marmelade HL Halvmaane-Dessert Halvmaancr af Butrerdejg Hannoverkage Helene Snitter Hindbær-Marmelade --- 22 Hof-Dessert Honningkager Horn-Gifler Hummer i Mayonnaise ^ Hummersalat Høns i Gele Hønsesalat I-J Ingefær-Konfekt 37 Is, Ananas 28 — billig 29 Bomber 32 Dessert, varm 52 — Hindbær 28 — Nougat 28 — Punch - 28 — Vanille 28 Jeg kan ikke lade dig være 24 jordbær 1 39 _ II 40 Julekage jadekager 15 K Kaddara-bomber 52 Kafferød, engelske Kaffe-Fromage 25 Kammerjunkere 18 Karamel 34 Kartoffelsalat 45 Kathrine-Blommekage 27 Kiks 20 Kirsebær, hele 40 Kirsebær-Kage 52 Kirsebær-Marmelade 41 Kirsebær, syltede , 41 Klejner 16 — I 20 — II 20 Klipfiskefrikadeller 47 Klipkrans 50 Knækbrød 18 Kokuskager, smaa 14 Korendekage 13 Kringler, smaa 15 Krumkager¦ g Krustader 16 Krydderkage 1* Krydder-Tvebakker 10 Kræmmerhuse 1 14 — It 14 Kuppeldessert 22 Kødsalat 45 L Lagkage — med Chocolade ¿1 Leverpostej — kold linsedejg Linse-Makroner 33 M, Macaronipie Macaronirouletter Macaronisatat 45 Makron Makrondejg 21 Makroner, Kokus - ¡2 Makron-Konfekt 52 Makroner, smaa Makronindlæg til Wienerbrød m in 8 Mandler 3 Mandelkage 9 Marengs — chocolade — hvide Marcipanblok 37 Marcipan-Kontekt 36 Maries Korendekage 19 Mayonnaise 53 — ægte 46 Medalje-Kager 34 Mors Horn 93 N Napoleons-Hatte 34 Napoleonskager 32 Nelsonkranse 13 Nougat 34 — blød — Dessert 22 — Slimer 32 Nøddeblok 37 O Oksetunge, kogt 48 --med Oliven 48 Omelet som Pandekage 44 Omnibuskage 12 Othellomasse Overtrækschocolade P Paradiskranse 19 Pariser-Dessert 22 Pariser-Toppe 32 Pastinakrand Pelifours 33 Pickles 43 Pistasier 36 Pleskener M Plumkage 1 13 — 2 13 Postej, fransk 48 Pundkage 12 R Rabarber, henkogte 42 Rabarber-Marmelade 42 Rabarber, syltede 42 Ribbensteg - 49 Ribs, hele 40 Risme'skage 12 Rom-Budding Rom-Creme 52 Rom-Fromage 23 Rom-Fromage med Makronbund 24 Rom-Smørcreme 52 Rosenkage 14 Rubows Smørkager 8 Rundstykker 10 Rulle-Aal 4b Russisk Salat 45 Rødbedesalat 45 Rødvins-Budding 26 S Sandkage 1 ¡3 — meget fin 53 Sauce, Champignon 50 — Oliven 50 — Trøffel 51 — Kapers 51 — Tomat 51 — Citron 51 — Hollandsk 51 — Vildt 51 Ser 20 Sigtebrød Sildesalat Sirupskage Skotsk-Marmelade g Skum-Budding 25 Smørcreme-Dekoration I £-1 _ _ H 2J — til Wienerbrød 29 Smørhorn (hurtige og sprøde) 4 _ Ifl sodakage Sodakager, smaa Solbar, hele Spansk Vind Jg Sprøjte-Chokolade 37 Sprøjteglasur Stratsburger-Kager Stikkelsbær, hele Salvkage Søsterkage — Rørkage 12 T Taalmodighedskager Thekringler The-Snitter Trifli-Dessert Trøfler U Upsalabrød 18 V Vandbakkelser Vandkringle Vanille-Budding — Creme T 29 — Creme II g Vanille-Creme, Delikat — — meget tin Vanillekranse Wales-Kringle Wienerbrød l — I! — III Æ Æble-Dessert Æbledessert med Butlerdejg 32 Æble Makron-Dessert 20 Æbler 36 Æblemarmelade I 41 Æblemarmelade 11 Æbleskiver med Kærnemælk 44 — — Æbler 44 Æggehvidekager Ære Søsterkage V | ||
RISMELSKAGE
12 Æg, 3/4 kg DANA Margarine, 3/4 kg Melis, 125 gr knuste Mandler, 400 gr Rismel, 350 gr Flormel. | ||